2008 Kasım Anneleri

gelelım bızeee
cuma aksamı esımle bırlıkte bır davete katıldık cok eglendım
ama oglum annemde oldugu ıcın annemle babam gezmeye cıkmıslar ve oglusumla bırlıkte gıtmısler
eve bır geldıkkı oglus yok onların donmesını bekledık
beyımız dedesınden bıze gelmek ıstemedı

malumunuz uzere cumartesı gunu teyzem ve dayımlar bana mısafırlıge geleceklerdı
aksam ıcın hazırlıklarımı yaparken annem kucuk bır kutlama ıcın dogum gunu pastası sıparısı verdıgını soyleyınce bende elımdekı hazır suslerle oglusumun odasını susledım

aksama tasdevrı pastamız oglumun adına yazılmıs notuyla bırlıkte geldı cok guzeldı
kendı aramızda ama yıne de 15 kısılık bır ekıp olarak ılk yasımızın ılk dogum gunumuzu kutladık
her ne kadar asıl hazırlıklarımız onumuzdekı pazara olsa da bız yıne de eglendık
ıyı kı de magnetlerımı ve slaytlarımı erken bıtırmısım dedım

dunse bır oncekı gecenın yorgunlugunu uzerımızden atmak ıcın oglene kadar uyumasak bıle yatak keyfı yaptık
hıc dısarı cıkmayacagız dıye karar aldıgımızdan aksama kadar cekırdek aıle olarak dvd de 3 fılm ızledık ama aksam carrefourdakı prıma ındırımı sebebıyle bez almaya cıktık

Ay maşallah piroşuma geç geldi ama fazlasıyla çmış dişleri tatlım , hatta batuyu bile geçmiş ,biz aylarr hala 8’deyiz 

Kızlar bu arada beni darmadağan eden bir haber aldım dün atlamışım size yazmayı , dualarınızı eksik etmeyin diye yazıyorum birde biz ufak tefek şeylerle uğraşırken insanlar neler yaşıyor diye..

bizim bakkalın çırağının batudan 1,5 ay büyük kızı var , yavrucağın beyninde ur varmış
Sürekli kusuyormuş ve arada bayılıyormuş , doktorlar anlamamış ilk başta ne olduğunu , sonra teşhis konmuş beyin tümörü ama maalesef geç kalmışlar , ur yayılmış , ne olucak bilemiyorum , duyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam , Allah yavrularımızı korusun , hiçbir anne babaya böyle bir acı yaşatmasın.. dua edin bol bol , belki ameliyat edeceklermiş ama o kadar küçük bir bebek iyileşir mi ameliyat sonrası bilemiyorum tabi..

sağol andişim
ahh cnm yaa çok üzüldüm anlattığın olaya allah acil şifalar versin kimseye göstermesin......
böyle şeyler duyunca ne kadar boş şeylere üzülüyorum diyorum kendi kendime allah büyük dertler vermesin hiçbirimize

piroşum maşallah yavruya..12 diş deyince küçük dilimi yutacaktım zira biz hala 3. dişi çıkartmaya uğraşıyoruz:lepi::lepi:

Günaydın kızlar.Eminönü gezmesi nasıldı eylendiniz mi? Geçmişe bakamadım ama hasta bebişlere çok geçmiş olsun.

Andinacım üzülme dicem ama üzülmek elde değil Ama allah sağlık sıhat versin bebeklerimize,sevdiklerimize başımızdan eksik etmesin yeter.Sabah bende arabasıyla kızını ezen haberi okumuştum bide üstüne bu haberi okuyunca çok kötü oldum.Çok üzüldüm bebeklere.Daha önce anlamamışlar mı? Yüreğim sızım sızım sızlıyor.Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın.

Andinam olanları okudum canım.Bence de sakin ol.Arama sen, o arasın bişi yokmuş gibi davran. Gelincede süründür yavrum onu.Sen anladın onu:)) Ya hepsi böyle.Benimki de ara sıra yalan söylüyo Çıkarken söylediği yalanları evliyken farkediyorum. Bayrama yakındı, çıkıyoruz biz.Dedim ki madem oruç tutuyosun, namaza da gidersin.Senin için Kabeye bile giderim namaza dedi.Aradım bayram sabahı tel.kapalı.Neyse bi süresonra aradı.Namazdaydım dedi.Ben de dedim dizginler bende , yaşasııın. Evlendik bi bayram sabahı gitmedi namaza.Ben de dedim ki çıkıyoken gidiyodun ne oldu afaroz mu edildin dedim.Yok dedi o zaman da gitmedim, telefonu kapattım arayacağını bildiğim için dedi.Güldü güldü güldüüü.Biraz ortamı yumuşatayım dedim:))

Güliz çok hastaymışsın canım.Çoook geçmiş olsun.Sıcak limonlu su iç canım..

Lelal yeni cicileriniz hayırlı olsun.Az sonra diğer topiklere bakacam.Umarım görürüm...

Beyazmeleğim geçmiş olsun Eymenime.Şimdi nasıl canım?Azıcık canlarıyla uğraşıyolar, savaşıyolar hastalıkla(

Denizannem bardağı gördüm.Nazar nazar bence.ıyi ki ağzına götürdüğünde parçalanmamış.Ay Allah korusun.Geçmiş olsun...

Biz de dün gece uyumadık.Dışarı çıktığımız zamanlar böyle oluyo.Ağlayarak uyanıyo saatbaşı.Babamızda 10 gündür night çalışıyo.Andina iyi sabrediyo.Ben de tek başına bebe büyütmekten yoruldum(Uykusuzum ama en çok yavruma üzülüyorum.Kucağımda kıvrandı gece.Saçlarını okşaya okşaya uyuttum(

Oh maşallah kızına pirayecimBiz hala yedideyiz bi tık yok sanırsam ölede gidecek huysuzluğuda yok.Arkaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama diş buğdayı diye birşey duydum.Yapmak için zamanı varmı nasıl yapılıyor eğlence şeklinde mi yoksa mevlüt le mi yapılıyor?

andinacım Allah şifasını versin inşallah küçücük yavrunun
kızını ezen deyince aklıma geldi çok yakın arkadaşımın eşi de 1.5 yaşındaki kızlarını kamyonla ezmişti şimdi yaşasaydı 4 yaşına girecekti böyle şeyler duyuyoruz üzülüyoruz ama herşey insanlar için
biraz işlerime bakiim

Andina geçmiş olsun küçük yavruya,şifa versin allah inşallah.

Bu arada alta yazdığım otomatik vitesle ilgili yazımı okudun mu_?

zeyna maasallah yıgıt efe yurumeye baslamıs

denızanası hakıkaten cok ılgınc bır goruntu olmus bardak
nazara ınanırım ben dıkkat etmek lazım

pıraye canım maasallah 12 dıs demek
bız de henuz 3.dısını cıkaramayanlardanız

okudum çitosum da yazamadım daha :)) bizimki tamamen şanzuman hayatım , kaç tane ustaya gösterdi , sonra şanzımanı buraya oto sanayiuye gönderdi hepsi aynı şeyi söyledi dağılmış bu şanzıman toparlanmaz dediler , zaten aileyi de dağıttı neticede

dilek sen hamile misin??

Allah esirgesin yavrularimizikizlaryaa,annemin komsusun ogluda Denizden 1 ay büyük cocukta

guatr var,ve hic gelismiyor.gittigimde inanin cekiniyorum görmekten,cünkü kiyaslama filan oluyor üzülüyorum sonra.

ayy ne zor Allahim kimselere vermesin insl.

andina küçük yavruya çok üzüldüm..
allahım acil şifalar versin inşallah..dualarım onlarla canım(
bu arada bizim hala bir dişimiz var..
çok ağır gidiyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…