2008 Kasım Anneleri

canımcım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo dimi?
nice mutlu yıllarar..

işte buna sevindim canım ya sizinde yıldönümünüz kutlu olsun allah bir yastıkta kocatsın inşallah bebeğinizlecoksekeriremsu

hmm bu arada ayın 15 ine şeker yüklemesi için çağırdışakkıdı doktorumuz
maşallah iyi kilo almışsın dediKötü Kazen birde offff kızdı her öğün sadece bir dilim ekmek dedi artıkın
toplam 6 kilo almışım:1shok: ben şok oldum hemde sadece 3 kilosunu bu ay aldım ya
neden bu kadar abartmışım anlamadım offff çok canım sıkıldı bebişimde 470 gr olmuş maşallah ama ben napcam yaaaa:bbo:

asotie gebeliğin boyuncamı 6 kilo aldın iyi arkadaşım ben ne yapıyım yaa tam 9 kilo aldım
ve senden bir hafta geriyedim dr um bişi demedi bu sefer ama dikkat et demesi kafi geldi
ne yapalım alınıyor işte maşaallah kızında çok iyi almış sıcaklardan vücut suda topluyor
sabah baskül 67 gösterirken gece yatarken 69 oluyorum ama hiç de takmıyorum nasıl olsa veririz
çevremde 30 kilo ile gebeliğini bitiren arkadaşlar var bebekleride çok sağlıklı kendileride
bir sene içerisinde eski kilolarına döndüler yerleşik bir kilo olmayınca hemen veriliyor hiç takma kafana arkadaşım hamileyiz bizzz

ya sen iyi almışın işte, ben bir ayda 5 kg aldım :çok üzgünüm:

canım ama ben 70 kiloyum şuan gelde moralini bozma:çok üzgünüm: işte birde 160 cm boy
tam yuvarlamalık:roflol: oldum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorumm:teselli:

merhaba sevgili kasım anneleri uzun zamandır yoktum önce 15 günlük bir antalya tatili yaptım bol bol yüzdüm tabiki sabah erken saatlerde ve akşam üzerleri çok iyi geldi dinlendim ve açık büfelerin tadını çıkarttım sonunu hiç sormayın ... bugün kontrolüm vardı ama doktorum hiç kızmadı gayet iyi görünüyorsun dedi boyum 175 tam 10 kilo aldım 80 olmuşum olsun veririz koşturmaca başlayınca bebişimde tam 550 gr olmuş maşallah oğluşuma iki gün sonrada memlekete annemin yanına gidiyoruz kardeşimin düğünü var uçağa binibilmek için tekrar rapor aldım aman uçakla bir yere gidecek olanlar mutlaka doktor raporu alsınlar thy istiyor
mide ekşimelerim başladı elimde beyaz leblebi ile dolaşıyorum idare ediyoruz sizlerde yok mu mide yanması ekşimesi bazen çok kötü oluyorum ama ilaç yinede içmiyorum havalar çok sıcak bol bol su içmeyi unutmayın günde 3-4 litre içiyorum ve her gün mutlaka yürüyorum o yüzden sanırım şişmeler olmuyor yarın tetanoz aşımı olacağım inşallah sorun yaşamam
saatlerce 15 günlük tüm sayfaları okudum ama inanın hangi birine cevap yazacağımı bilmiyorum unuttumda
tüm kasım annelerine ve güzel bebişlerine kucak dolusu sevgiler yaz boyunca sık giremeyeceğim umarım her şey hepimiz içinde yolunda gider sevgiler....

hmm su kilo olayini kapayalimmi?

tek kompleksim benim bu vallahi:)

ama oglum nasil dönüyor icimde bir bilseniz

hicte umrumda diil kac kilo olursam olayim diyorum..

dengemide bozdu bu bebe benim,kendimle

bile celisiyorum artik:)

valla iki gündür tv de rejene die bi krem çıkıyor garantiliymiş bir alana bir bedava
çatlak göbek sarkıkları falan hepsine iyi geliyormuş 149 ytl fiyatıda acep iyimidir ki doğumdan sonra onu kullansak

burada öyle bir topik vardi sanirim..
birde bi arkadas bahsetti kuzeni kullanmis
ama hani tv de gösterilen gibi diilde biraz
topluyormus göbegi..ne olursa olsun catlak
olusursa gitmez o izler cünkü deri yirtilip yeni
deri geliyor yerine..anca rengi filan matlasir..

yani canım banada öle geldi ama ne biliyim ya neyse çilekim kendine iyi ak güzelim
benim kociş geldi bir de onunla ilgileneyim öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…