2008 Kasım Anneleri

günaydın kıslar
bakıyorum akşam güzel kaynatmışsınız ya kıskandım şimdi
ya kıslar bi şey sorcam atatanem gebelik cetvelinin şeklini degiştirivermişti bana ama hala aynı yerinde sayıyor bu cetvel hiç ilerlemiyo nasıl yapacagım onu yardım edin lütfennnnnna.s.

günaydın dünyanın en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!:dance:
nasılsınız bu sabah?
hava biraz kapalı istanbul da ama..
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunsırnaşık şey
biz bu akşam eşimle yola çıkıyoruz..tatileeeeeeee....
p.tesi işe dönücem amasenağlama başka izin yok çünkü..
olsun..bu 4 günün tadını doyasıya çıkarmak kızgın kumlardan serin sulara kendimi atmak istiyom...
inşallah...
bekle bizi kuşadasııııııııı..
biz geliyoz oğlumla ve babamızlaaaaaaaaa..
hepinizi kocaman öpüyorum..
gün içinde fırsat bulursam yazarım..bulamazsam p.tesi görüşürüz...
a.s.:teytey::sm_cool:

kizlarrr gunaydinnnn.azocum sana iyi tatiller ama oncelikle iyi yolculuklar canim.

bugun kontrolumuz var oglusumu cok ozledim.umarim en az 500 gr olmustur.bende annem gibi olcam sanirim :roflol: bebisimin habire kilo almasi icin ugrasicam sanirim.saka bi tarafa da Rabbim saglikli eylesin insallah.cumlemizin kuzucuklarini...

günaydın kızlar

azo sana iyi tatiller . keşke benimde iznim olsada gidebilsem ama ben büyük ihtimal bu ay sonu yada ağustos ortası işi bırakacağım kısmetse bizde gitmeyi düşünüyoruz ama benim kocişim nasıl gideriz bişey olursa diye endişeleniyor. bakalım ben çıkayımda dr ne diyecek.

kızlar bende 1 haftadır felaket mide ağrısı var .bakalım haftasonu dr ne diyecek. zor duruyorum tutuğunda. cumartesi ayrıntılıya gireceğim hayırlısı ile

Kızlar ne güzel bir çoğumuzun evlilik yıldönümü aynı ay içerisinde.
Biz de bugün aşkım ve kızımla 4. yılımızı kutlayacağız...
Herkese sevgiler...

aaayy canımmm eşinle ve minik bebeğinle nice mutlu yıllara inşallah, benim de bebişim doğmadan önce kutlayacaz inşallah kocişimle, ama bizimkisi 9. yıl olcak :1closedeyes:

bizimde artik ayin 20 sinde pazar günü cuma günü ayrintiliya gircem o heycanda var bakalim bide cinsiyetini tam kesin ögrenirsek daha mutlu olcam simdilik kiz gibi bakalim öyle kalacakmi yoksa....

canım iyi tatiller bizde cumartesi çıkacağız ben kıskanmadım o yüzden:lepi:

selam kızlar
ohhhhhhhhh ne güzel kimisi evlilik yıldönümü kutluyor kimisi tatile çıkıyor
Allah keyfinizi bozmasın
bizde haftasonu kardeşimin düğününü bir atlatalım ağustos başı gibi kısa bir tatil düşünüyoruz
evde sıkılıyor insan hep aynı şey

bu arada iki gündür başım nasıl dönüyor kızlar acaba tansiyonum mu düştü
şimdi biraz işleneyim dedim ama ayağa kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…