2008 Kasım Anneleri

kızlar evet ya sıte bende de hata verıyodu .yaprak dokumunu ızledım mahvaldum ya cok uzuldum ceme mafoldumben

herkesın 29 ekım CUMHURIYET BAYRAMI kutlu olsun Allah ulkemızı tum kotuluklerden korusun.turkbayragi

pirayecımın dogum gunu kutlu olsun nıce yaslara olsun.

günaydın en erkenci benim sanırım kafamçokkarıştı
ama çok mutluyum bugün benim için önemli ama önce gerçekleşsin akşama paylaşırım seve seve zemuszemus
piraye hiracım doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlıklahihoyyyt
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsunturkbayragi

ve 9 sene önce bugün anneannemi gözlerimin önünde kaybettim rahmetle anıyorum :çok üzgünüm:

nur içinde yatsın güzelim
29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar bu ülke nelerin üstesinden geldi bu günleride aşacağız inşallah
bugün benim içinde güzel bir gün
bende gerçekleşsin öyle yazıcam hıh kıskandım zeyna kafadan:)

günaydınn kızlarr
sabah erkenden kalktık biz de
kahvaltımızı yaptık şimdi oynaşırız artık :))

cumhuriyetimizin 86. yılı kutlu mutlu olsun turkbayragi
gerçekten en büyük bayram bugün
akaşama kızımla cumhuriyet yürüyüşüne katılacağız inşallah yağmur yağmaz da güzel bir yürüyüş olur bizim için ..ilerde de çocuklarımız bu yolda yürürler

zeyna ve mmf inşallah sizin gönlünüzden geçenlerde gerçekleşir de daha gününüz daha güzel ve daha mutlu olursunuz :))

günaydın lelalcim inşallah canım herkesin göznlünden geçenler olsun
bende katılmak istiyorum yürüyüşe ama bakalımbabamız gelsin napıcaz
ben çok duygulanıyorum çocuklarımda bu yolda olsun istiyorum

turkbayragigünaydın kızlar...yeniden kutlamak istiyorum ...yaşasın cumhuriyet..turkbayragiturkbayragi.bende çok duygulanırım,milli bayramlarda...marş çalarken ağlıyorum falan...allah ülkemizi korusun...

babamız işe gitti bakalım ne zaman gelir..hava da kapalı...

yaa dün kim sormuştu hatırlayamadım...dolu yağdımı diye...evelsi gece çok iyiyağdı canım..ama uyumayı yercih ettim bakmadım:))

zeynacım nur içinde yatsın canım....

deniz annem evet ya o diş kutusu harika..bayıldım..akşam yazacaktım uzun uzujn ama inaaın tunauyuyana kadar beynimizi şişirdi.kafamçokkarıştı..sürekli inleyip ağladı.delikafadulden...gee de devam etti..şimdi iyi..uyuyor...
umarım canım o günleri de görürğüz

piroşum doğum günün kutlu olsun bebeğim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus..nasıl da geçtii yaa.

müge anlıyıizleyen varmı,şükran özbakan olayını...deli oldum yaa..delikafadulden.

Merhaba kızlar, nasılsınız her şey yolunda mı. Yine giremiyorum uzun bir süredir. Doğumgünü hazırlıkları son hız devam ediyor sanırım. Çok hoş şeyler hazırlıyorsunuz. Bizim 2 hafta var daha doğumgünümüze ama ben ne yapacağımı bile bilmiyorum. Sanırım kendi aramızda küçük bir şey yapacağız. Çok dallandırmadan çekirdek aile ile. Yoksa baş edemem. Biraz kuzum büyüsün, bebişler ve çocuklarla o zaman kutlama yaparız diye düşünüyorum.
Griplerle aranız nasıl. Hala Banusu'nun burnu tıkalı. Babasıyla ben 1-2 gün süren küçük grip atlattık ama çok korkuyorum hasta olmaktan kızıma da bulaştırırım diye. Hatta metrobüse maskeyle biniyorum. Etrafımızdaki herkes hasta. ınşallah sizlerde yoktur hastalık. Burun tıkanıklığı için geçen gün gittik doktora. Sadece burunda hafif bir enfeksiyon dedi. Maşallah kızım 1 yaşına 11.200 kilo 76 cm boyla giriyor :)

Merhaba Julicim. Uzun zamandır karşılaşmamıitık seninle... Hoş ben de pek giremiyorum siteye ama sen benden de az uğrar oldun son zamanlarda. Çok geçmiş olsun size ve Banusu'ya. Bengisu'nun da burnu tıklaı bi haftadır. Geçen hafta nefes bile zor alıyordu yavrum hatta burnu da akıyordu ama şimdi çok çok azaldı şimdi sadece emerken hafif tıkandığını hissediyorum. Kendi kendine geçmeye başladığını görünce doktora götürme gereği duymadım. Size doktorunuz burun açıcı sprey dışında bir şey verdi mi merak ettim şimdi...

Doğumgünü için ben de henüz bir şey yapamadım. Bana kalsa ben de çekirdek aile yapmak istiyorum ama Bengisu'nun doğumgünü için gün sayan arkadaşlar da olunca mecburen iş büyüyecek. Evim de küçük hem aile hem arkadaş sığmaz. O yüzden 2 kere kutlama yapmaya karar verdik. 14 Kasım'da arkadaşlar ve Bengisu'nunj arkadaşları ile 15 Kasım yani gerçek doğumgününde de aile ile...

Bu arada boyuna kilosuna 41 kere maşallah Banusu'nun. ılk yaşınız da şimdiden kutlu olsun canım.

selam kızlar ,
turkbayragiCUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN turkbayragi

pirayeciğimin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN :1hug:nica yıllara ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte

biraz alışveriş yaptım kendime ,kızımın doğumgününde çok sade giyinmeyi düşündüğüm için bir etek aldım birde bluz ,ayakkabı v.s var zaten .bizden böyle ..

ben gecikmeli de olsa herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum ülkemizin üzerindeki bu kara bulutlar kalksın inş. bir an önceeee:)
sabah aradım kutladım burdan tekrar kutayayım piroşumun doğum günü kutlu olsunnnnnnn
juli canım banusuya elmalıcım canım bengisuya çok çok geçmiş olsunnnnn

bugün herkes tatil yapmış belli oldu,çok az kişi gelmiş :)) yarın sabahtan düşer millet,eh bende okyanustan fırsat bulursam gelirim sohbete.Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar :))

günaydınn kızlar puff başım dönüyo bugün yaw hatta akşamdan beri

çileğim ve minik kalimerom deniz ve emiralpin yaşgünlerini kutluyorum daha nicee nice mutlu seneler diliyorum o güzel yüzleri hep gülsün inşallah herşey gönlünüzce olsun:)

günaydın bende sersem giyim fazla mutluluk ters tepti sanırım bizi
oğlum sabaha kadar yandı sabah namazından sonra düştü ateşi ama hala geceden beri mız mız mız ağlayıp duruyo napsam doktora götürsem miki?
benimde hiç halim yok yaaaa
ayyy gene ağlıyo hala ağlıyooo

oyy kıyamam kuzumaa yaa noldu acaba göötür bi baktır canım yaa enf falan olmasın
noldu olm bize nan yamulduk

günaydın

zeynam geçmiş olsun , bende fena gribim , ne olucak halim bilmiyorum , gece salonda yattım koltukta , salona da 1 soğan koydum , ilaç da içmemek gerekiyormuş , dünden beri bol bol C vitamini almaya çalışıyorum inşallah Batuya geçmez..

bu arada dün piroşun doğumgünü çok güzeldi , ana kız fıstık gibiydiler ...

baktım şekerim resimlere , süpersiniz , hele yiğitle duruya bayıldım bayıldımmm.. bence siz de talip olan kıza belkim anası verir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…