2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlarım.Şükür kavuşturana yawww.Hoş çoğumuz yüzyüze buluşmuşuz bu haftasonu.KK ne girmek ne zor yaaa.Nasıl bi tadilatmış bu.Dünkü buluşma resimlerini hem facebook, hem de topikleren takip ettim.Bu yavrular nasıl tatlı yaaa.Anneleri de çok hoş.Keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık, hep beraber buluşsaydık(

Prenses Piroşun doğum gününü kutluyorum.ıyi ki doğmuş minik cimcimem.Nice mutlu yıllara canım.

Tontişlerim bu topikte 30 kişi falan var.Doğum günlerini falan takip zor.Sanırım Çileğim, Minik Kalimeromun yavruları da 1 yaşına basıyor.Darkcımın da yarın sanırım.Hatam varsa düzeltin lütfen.Tüm yavrularımın doğum günleri kutlu olsun.ıyi ki doğdunuz, nice mutlu yıllara yavruşlar.

günaydın kızlar..
bende çok yorgun ve uykusuzum..benim uykusuz kuzum bu seferde öksürükten uyuyamadı..çok fena öksürüyor..burun akıntısı ateş falan yok..ne yapabilirim acaba öksürügü için..
bu arada hasta olan bebişlerede çok geçmiş olsun diyorum..

çamaşır suyu diyo doktorlarda
kullanın diyo
bende artık yer silme suyuna biraz koyuyorum deterjanın yanında
bi ailenin 4 çocuğu domuz gbiri olmuş annede dahil 1 hafta önce şimdi atlatmışlar

canım 15 gün kadar önce memoda öksürüyodu ateş yadas halsizlik yoktu drumuz zaditen kullanın 10-15 gün dedi bende 10 gün sabah akşam 2.5ml kullandım ve Allaha şüküğr atlattık
ama druna danışmadan kullanma bence telefonlada olsa görüş

Hilalim geçmiş olsun.Soğuk almış herhalde.Peditus ver istersen.Gribe çevirmesin. Meyve yiyordur.Mandalina ver yesin Aysum.Bu arada yarın mı doğumgününüz?

Hilalim özellikle araştırdım az önce.Bi önceki mesajda da sorduum.Sen sabret dünürüm.Kaç tane gelinim var benim.Kurban olurum tontiş gelinime...

benden batuya bulaşmasın diye bende çocuğu c vitaminine boğdum , greyfurt sıktım suyunu içirdim , kivi yedirdim , kırmızı biber yedirdim , et suyuna çorba içirdim , yoğurt yumurta ne kadar protein varsa yedirdim :roflol:

inşallah bulaşmaz ona , ben elimden geleni yapıyorum ama belli de olmaz tabi

yazarım andinacığım..
şimdi eşimle konuştum..sabah en son 8.30'da kalkmış ve bu saate kadar hiç öksürmemiş:))
dün pekmezde vermiştim inşallah iyi gelmiştir de bi daha öksürmez..
of ya çocuklar hasta olunca psikolojim bozuluyor resmen..hayattan zevk almıyorum..nasıl bir insansam allah allah..

Hilalim biz de öyle.Çocuk hasta oldumu huzur falan kalmıyo.Geçmiş olsun gelinime. Gribe çevirmez umarım.Yİrim onu yirim:)))cokacimcoook

günaydınn kızlarrr
off her tarafım tutulmuş halde
akşam baya baya yürüdük yane
ama en komiği Duru ydu
bu zamana kadar hiç bu kadar kalabalık insan topluluğu görmemişti heryer kırmızı beyaz bayraklar süper bir atmosfer vardı caddede
bir ara duru arabasında oturmaktan sıkıldı tabi erafı göremiyor ya dedesinin kucağına çıktı elinde bayrak tabi yoldan geçenler sürekli kızıma bişeyler verdiler
kafasına taç eline bayrak balon resimlerini çekmeler mavi boncuk dağıra dağıta cumhuriyet yolundu yürüdü kızım nasıl gurur duydum anlatamam

andişim aman dikkat edin kendinize sende bol bol vitamin al tatlım
zeyan yiğite ne oldu öle hava mı çarptı acaba

Herkese günaydınnn

Bugün biz de katıldık hasta bebekler kervanına..Oğlum dün birden bire ateşlendi.2 kere kustu..öksürük ,burun akıntısı filan yok.Çok üzüldüm.Ya bebekler hasta olacağına biz olsak.pufffff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…