2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun andinam ve melekler
ay valla bilmiyom yaw haamı çarptı mevsimmi çarptı yoksa senin kıza ilk görüş aşkı ve çabuk ayrılmamı sebep oldu oldu bişi
akşam götürcem doktora bakim hiç bişide yemiyo

merhaba kizlar nasilsiniz hasta olan bebislere gecmis olsun bizim mustafada biraz öksürük basladi ins devami gelmez cok huysuz ya ne gece ne gündüz durmuyo disden diyom ama bir türlüde cikmadi disleri ne zaman kk acsam biseyler yazmaya baslasam mustafa izin vermiyor kizlar bende bir haftadir bire bas agrisi öle böle degil cok agriyor ya bazen de dönüyor neden bilmiyorum valla bir yasina giren bebisleride kutluyoruz

herkese merhaba kızlar artık giremez oldum valla bu cadının peşinde gezmekten
büyüdükçe uzaklaşıyorum burdan gerçi kimin umrunda olacak ki
neyse önce piroşun doğum günü kutlu olsun tatlım benimm
sonra çilek ve miniğim sizin doğum gününuzde kutlu olsun
yasmincim sizinde şimdiden kutlu olsun doğum gününüz
bu arada istanbul kaçakları ve kankiler sizin resimlerede baktım çok güzel çıkmışsınız

iyi akşamlar kızlar.
amanıııııııınnnn bebişlerimiz teker teker yaşına girmeye başladı.
allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin hepsine.
hasta olanlarada çok çok geçmiş olsun canlarım.
gelelim bizeeee..
oğluşum 29 ekim cumhuriyet bayramı günü yürümeye başladı maşallah.
pardon koşmaya:)
ay bir mutlu yürürken bir mutlu,hem gülüyo hem hızlı hızlı yürüyo.
ee onca tutunmadan yürüyemediği zamanın acısını çıkarıyo tabi.
çarşamba akşamı dr. kontrolümüz vardı.
dr amcamız 'gel bakalım tosun paşa' dedi ve kucağına aldı.
ooo maşallah bu oğlan adam olmuş dedi.
kilomuz 14 boyumuz 84 cm. olmuş maşallah
şişko değil ama iri bir bebek dedi.
herşey yolunda çok şükür.
gözündeki uçukta geçti.sadece enfeksiyon tamamen geçmediği için 3-4 gün antibiyotiğe devam ettik bu akşam bitti.
yüzündede bikaç kızarıklık vardı.dr alerji dedi.10 gündür falan 14 neslenin sütüne başlamıştık.başka yeni bişey vermedik.onuda 2 günde yarım lt lik 1 paket bitiriyodu.bikaçgün kesin bakalım geçecekmi dedi.bende tekrar 1 kutu devam sütü toz olandan aldım.bide babası 6-12 muzlu ve vanilyalı sütten almış.onu vericem bakalım inş. geçer.
aslında gündüz diğer beslenme programından süte sıra gelmiyoda gece sütüm azaldığından takviye yapmam gerekiyo.
zaten işte sağmayıda bıraktım sütüm azaldığından..
üff bide usandım yaaa..
olan sütüde sabah 6 gibi,gece 9 30 gibi yatarken içiyo anca..
ay çok konuştum:)
ee sık gelemeyince yazacak şey çok oluyo..
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..(ay sadece sanal öpüşelim,şu günlerde grip salgını varken dimi:))))

aşk olsun asortiğim..
ne demek kimin umrunda..
bak bende çok sık gelemiyorum artık ama kalbimiz hep bir değilmi?
az şeymi paylaştık burada..
ahhh ahh..
eski günler geldi aklıma.
düşünsene geçen yıl bu zamanlar..
nasılda heyecanla pc başındaydık.
hepimiz aynı duygularla..
bizden başka bizi kim nlıyodu?
şimdide öle..
yine aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz.
o cadı eylül maşallah çok fena.
gördüm geçen anca bakabildim videosuna..
tıpış tıpış yürüyodu..
ee ilerletmiştir şimdi:)

azocum hadi gözünaydın tosun yürümeye başlamış maşallah
kilosuda boyuda gerçekten iri bir bebek benim kızım daha 10 kilo kız:))

sağol asorticim.
biz ailecek biraz iriyiz.
eşimin tarafıda benim tarafımda..
yani genlerimizden..
ee bide babaannemiz sağolsun çok iyi bakıyo torununa.
gözüm arkada kalmıyo allah razı olsun..
ee kızlar biraz narin kibar olur dimi:)

haklısın canım maşallah paşaya
neyse ben kaçar bugün iyi bi temizlik yaptım yorgunum canım öptüm seni iyi geceler

günaydın kızlar asorticim kimin umurunda deme canım ama
eylülün durmadığını biliyoruz yürüyen çocukla emekleyen çocuk çok farklı bizimkilerde yürüsün eminimpaylaşım biraz daha azalıcak napalım gönüller bir olsun
daha çok gelirsen çok sevinicez ama biliyorumki fırsatın olmuyo

memo hiç uyumadı yaa varya çığlıkata ata uyandı hep yatak odasındaki beşiğe aldım gece bide ip bağladım salladım durdum bütün gece bazen avunmadı ayağıma aldım oda olmazsa kalktım kucağımda gezdirdim
üst ön kesicileri baya kabarmış hatta birinin ucu çıkmış onlar çok eziyet yapıyo oğlumakaç gündür
vampir gibi köpek dişlerini çıkarmıştı önce
sırayla gitmiyo bu abisi sırayı bozmamıştı

günaydın kızlar,

mmmf allah kolaylık versin kuzuna canım, dişler zorluyor bebişleri, benimkide sıradan gitmiyor memo gibi önce vampir olmuştu, şimdide kaninlerden önce azıları çıkarıyır, arada boşluk kaldı yine ama azılarda hepsinden çok zorlandı

azocum hadi gözün aydın iyiymiş paşa alerji içinde diğer sütüde vermesen aslında geçtikten sonra başlasan daha iyi tespit edebilirsin

asorticim zaten site bozuk canım ben herkesi merak ediyorum ama kimseyle konuşamıyorum kaç gündür. gerçi geriye baktısan görmüşsündür

selam kızlar herkese günaydın geleli çok oldu ama sabahtan beri egeli anneler buluşma fotoları ile uğraşıyorum sonunda bende yükledim resimleri çok hoş resimler var kızlar tekrar bakın oraya uğrayın mutlaka derim ben zemuszemus

umarım herkes iyidir bende zeyna mmmf ve lelalin fotolarına baktım süper çıkmış çok güzel valla buradaki dostluklar çok güzel oldu yaa opuyorumnanaktan

ben de çok az uğrayabiliyorum kızlar asorticim gibi düşünmeye başladım valla.

asortik annem;
ankaralıyız ya domuz gribiyiz diye bunlar bizi dışlıyo sanırsam

selaaaammm..
asorticim son yazdığını görmedim dün akşam.şimdi cevap vereyim: bende seni öptüm:))
pek uğrayan olmamış..
malum hafta sonu.
maytabım mehmet akif in damaklarına jel sürüyomusun?
bak o çok rahatlatıyo.
kıyamam yaaa..
düşünsene bide dertlerini söleyemiyolar ne canları acıyoki okadar huysuzluk yapıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…