2008 Kasım Anneleri

sende sağol canım.
ha bide ben file almıştım.
bizim oğlan çok erken diş çıkarttığı için meyvaları direk eline veremedim.
buzdolabından çıkartıp soğuk soğuk meyvaları doğrayıp filenin içine koyup eline verebilirsin.
soğuk iyi geliyo..
gerçi sen iki çocuk annesi olarak bizden daha tecrübelisindir..:)

ayy kızlaar biraz değil fazlasıyla duygusalım bu aralar yaa işte bakmayın siz bana
sabah iyi bir uyku çekmiş şekilde uyandık kızımla babamızda evde bugün birazdan gesmeye gidicez

selam ,bizde bu gece iyi uyuyanlardanız..bazen öyle oluyorki iki saate bir uyanıyor ,bazende deliksiz uyku ,hiç uyanmadan sabaha kadar ,nasıl şey bu ben anlamadım ,bir gün öyel bir gün böyle ,ne zaman düzene girecek bilmiyorum vallahi ..bebekken bile daha düzenliydi ..

burası çok yağmurlu ve soğuk ,1 haftadır kombiyi yakmaya başladım ..hatta bugün ayarını bi derece yükselttim ..

bugün birkaç bebişimizin doğum günü ayrıca ,doğum günü topiğinde kutladım ama burdan da kutlıyım ,
eylül-baran-zeynep ceylin ve aysu nun doğum güneleri kutlu olsun ...

iyi akşamlar kızlarrrr
buralar da çok soğudu birden yaaa bizde kaloriferi yakmaya başladık rahatladı ev vallahiiii....
dün de annem geldi bugün akşama kadar evdeydik çok özlemişim annemi insan anne olunca daha iyi anlıyorrr,ama bu akşam anneannemlere gitti orda kalcak sanırsammm
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum atlatır inş.kuzucuklarrrr

ay dün geceden beri kimseler girmemiş..

bugün doğum günü olan tüm bebeklerimizi kutlarım :))

ben hala gribim hatta daha da ilerledi , yatak döşek yatıyorum (

bu arada mesaj kutum patlamış , mesaj yazdığım kişilerin son mesajlarını almadım haberiniz olsun , sonra bana kızmayın neden cevap yazmadın diye :))

slm fistiklar..anca düsebildim buralara..

dogum günümüzü kutlayan herkeze tsk,ler..cok güzel bir gece gecirdik..

Deniz deseniz tamamen maskottu,cocuklarla oynadi bir kere bile olsun aglamadi..

bu arada tüm bebeklerin yeni yaslarini kutlarim..

günaydın hanımlar
biz emir paşa sayesinde erkenden uyandık yine uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama emir maşallah enerji patlaması yaşıyor

bu arada doğum günü olan tüm bebişleri kularım Allah uzuuuuuuuun sağlıklı mutlu ömürler versin

bizde nasipse çarşamba günü kutlayacağız dün pasta siparişimizi de verdik
heyecanlıyım ben ya çok güzel bir duygu geçen yıl bu zamanları düşününce bi tuhaf oluyorum

ben her zamanki gibi işimin başındayım

çokbitkinim Eymen dün gece yine hiç uyumadı desem yeridir sanırım işle alakalı hafif ateşde oluyordu çünkü arkadaş bir tane dişimiz var daha diğerlerini düşündükçe içime sıkıntılar giriyor yok mu bunun kısa yolu falan
devit3 ampul şeklinde varmış 3 ayda bir veriliyormuş dişin çıkma süresini hızlandırıyormuş sanırım çocuğa bu kadar işkence yaşatmıyormuş bilginiz varmı bu konuda bunu yengem ve yengemin arkadaşından duydum ikisi de çocuklarında kullanmışlar var çok faydasını görmüşler ilk duyduğumda gerek yok dedim kalsın doğal seyrinde devam etsin ama şu iki hafta önce ilk dişimizde de aynı sıkıntı bu gecede yazık yaa yavruma valla kendimden geçtim artık ama onun uykusuzluğuna acı çekmesine ve ağlamasına dayanamıyorum kullansammı içinizde kullanan var mı :uhm:

melekçim günaydın..kızkardeşimin bebeği 1,5 yaşındayken 5 dişi vardı..ama zaten ağır bi bebekti...kendiuyur kendiyer kendioynar....maşallah 41 kere..neyse diş dr umuz vardı ..o verdi bir şey ama adını bilmiyorum..bugün görüşürsem sorayım yazarım sana...birsüre sora arka arkaya çıkardı dişleri kuzusu...

ama onlar dişleri azoldğu için kullandılar..dra da sor istersen..

biz deçok fenayız...geefeadeğildi ama uyuyanakadar kusmalar,çığlıklar,heryeri koparmaya çalışmalar,....felaket..kaç gündür mahvoldu ki hala patlamadı dişi..hangisi patlayaak onada baktırmıyor...

andina geçmiş olsun caım..havalar da çok fena kaç gündür kapalı,hergün yağmur...sıkıldım bu havalardan

çilekçim iyi geçmesine senindim gecenizin....

fatercim kolay gelsin..evet çok heyecanlı...büyüdü bu kuzuklarrr vallahii

selam millet bizde dün gece 2 üst kesiciyi patlattık ama sanki ben patlattım çok fenaydı ay
ve hemen bu sabah dişlerini birbirine sürüp gıcırdatmak suretiyle oynamaya başladı her seferinde içimkalkıyo ıyyy düşününce bile kalkıyo çok huylanıyorum ama yapıyo napiim laftanda anlamıyo
hava buz gibi karmı yağcak ne

bizde azılarımızı çıkarmak üzereyiz bir haftadır ağzına lokma almıyor kuzum ateş yapmadı ama öyle huysuzki canıma okudu daha patlatmadı ama çıkarana kadar böyle giderse ne yapacağım bilmiyorum çok yoruldum her an kucak istiyor yarında okullar açılıyor bakıcımız ne yapacak bilmiyorum

ayy bu diş mahveeiyor çocuklarımızı yaaa(valla yağmurda bu ara biraz duruldu 1 hafta önceye kadar üst azıları çıkardı kızım çok zor oldu şimdi üst ikiyi çıkarıyor biri çıktı öteki kaldı şu diş çıkma olayı bitse de rahatlasa yavrularımız yaaa

ya bu kız benim yanımda yatmaya çok alıştı ,önceden babası gidince alıyodum şimdi geceden yatmak istiyor ,gece 3 gibi uyanıyor yatağını istemiyor yanımı istiyor ,bende yatağı duvara istemk suretiyle ona yer yaptım artık köşeye napiyim ,o zaman mışıl mışıl uyuyor ..umarım zamanla unutur ..

burda hava acayip kötü ,resmen kış geldi ,kocama bizi alışverişe götür dedim kaçtı adam yaa,ne şeker ne çay kalmadı valla .açız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…