2008 Kasım Anneleri

ben de yarın bir sorayım doktora bakalım ne diyecek sen de öğrenirsen yazarsın sevinirim canım sağol

allah allah demekki herkes sorunlu böyle ben dişimizi en son çıkaran olarak hepinizin sıkıntılarını yazdıklarını okudum ama ona rağmen sanki birtek benim oğlum böyleymiş gibi geliyor üzülüyorum inşallah bir an evvel biter

abovv alıştıysa kötü valla kız zor ayırırsın sonra bu gece bende almak zorunda kaldım yanıma inşallah dişleri çıkana kadar sürekli istemez
hava burda da acayip dün gece 3 derece idi bugün gecede öyle yarın gece 2 derece ama salı gecesi tekrar ısınıyormuş 13 derece olacak gece
kış hissettiriyor artık kendini iyiki 29 Ekim böyle olmadı valla şansımıza
varya yazdan kalma birgündü sanki fotolarda gördünüz yaa üstümde uzun kollu bir bady olmasına rağmen yandım t-shirt giyseydim keşke dedim ama bir de bugün bak felaket oldu
kızlar yaa dün doğum günü topiğine de yazdım annem dün çocuğun kıyafetini ayakkabısını vs.. biz alalım hediyemiz olsun dedi ayakkabıyı aldık ama kıyafeti istediğimi almadı onun yerine kazak ve kadife pantoon aldı tamam onları da ben daha önce beğenmiştim istiyordum ama doğum günü için değil her zaman giymesi için akam dedim ben özel bişey giydirmek istiyorum diğer beğendiklerimi alıcam diye sen bilirsin dedi sorun yokta şimdi diyorum onlara o kadar para vermesemde o paraya mont mu alsam oğluma monta ihtiyacı var çünkü öyle yada böyle alınacak geçen seneden bir tane var geçen sene büyüktü bu sene tam ama çok kalın değil soğuk günlerde koruyamaz o alacağım kıyafeti her zaman giyemez lacivert kareli pantolon üstüne beyaz gömlek lacivert çizgili kravat ve üstüne pantolonun kumaşından yelek baya şu takım yeleklerinden çok şirin montla aynı para hatta monttan pahalı kaydirigubbakcemile3 ama bne kararsız kaldım gözümü karartıp ikisi de alayımmı yoksa annemin aldıklarını giydireyim doğum gününde sadece montmu alayım :çok üzgünüm:

beyazcım annenin aldıklarını giydir ve o beğendiğin montu al..bu zamanda israf yapmayalım boş yere..zaten bir bilemedin iki kez giyecek bir daha olmayacak ,gerek yok bence ..eymen her haliyle yakışıklı olacak eminim..

yaa eve tıkılmak ne kötü..babamız da nöbetçi..hiç geçmedi gün...

melekçim eylüle kesinlikle katılıyorum..ben tunaya evde olan daha önce aldığım ve daha giydirme fırsatım olmayan sweti var,altına da bir pantolan ....bizim de eksikler var...mont ayakkabı fln...kıbrıs ta çok pahalı özellikle giyim ve oyunakta.sadece ihtiyaçalıyorum artık...

Merhaba kızlar. Kış geldi kışşşşşşşş. Ben de geldim tabii burnumu ev-iş ikilisine sokup. Arada da annem. Bu kıy böyle geçecek görünüyor. Babamız kızı çıkarmıyor alışveriş merkezi ve marketlere. Gideceğimiz yerleri önceden arıyoruz. Evlerinde hasta varsa gitmiyoruz. Napalım korumak gerekiyor kuzuyu.
Her na kadar içinizden ismi lazım olmayan 5-6 şahsa küssssss olsam da artık buralardayım. Umarım yani. Misafirim vardı iki haftadır da. Eşimin babası gelmişti. O yüzden pek uğrayamıyordum. Bir de site kapalıydı sanırım giremedim bir ara.

Ya siz ayakkabı giydiriyor musunuz. Dün tutturmuş babası ve eşim Banusu nun ayakları çok büyümüş. Ayakkabı gidirmiyoruz o yüzden böyle büyümüş, dediler. Olur mu dedim ne alakası var. Yok illa giydiricez ayakkabı. Neyse birkaç saat giydirdiler. Sonra çıkardım çorabını falan bir baktım ayakkabı ayağını acıtmış. ıçim acıdı, bir daha da giydirmem. Aslında yumuşak bişeydi ama acıtmış işte. Hayır ayakkabı ile ayak numarasının ne alakası var onu anlamıyorum akannehir

Melekcim bence de annenin aldıklarını giydir ve mont al. Bizim mont derdimiz falan yoktu. Malum kızımın kuzeninden kalma yepyeni çok tatlı bir montumuz var. Onun için şıkıdım bir elbise aldım doğum günü için kızıma. Ama moınt olmasaydı ben de mont alırdım başka bir şey yerine.

Bu arada Beylikdüzünde oturanlar Wenice'ye uğrasın. Media Markt'ın hemen biraz yukarısında. Çok uygun şeyler var.

Eksikler hiç bitmiyor değil mi. Bizim de eşofman altı almamız lazım. Bir yerlere çıkamadım. Evde giymeye bol bol taytımız var ama onlar da bazen ince geliyor. Külotlu çorapla giydirince de sıkılır diyorum.

Eylülcüm Banusu da bir süre önce bayağı bir benim yanımda yatıyordu. Her gece babasıyla üçümüz aynı odada yatıyorduk. Sonra gecenin bir yarısı babası gidiyor Banusu geliyordu. Neyseki bir haftadır yatağında yatıyor. Sabah 7 buçukta yanımıza geliyor yine uyanıp ama sütünü içip uyuduktan sonra beşiğine taşıyorum. Dayanabilirsen o uyuna kadar uyuma hayatım dalınca beşiğine taşı derim. Çünkü çok alışıyorlar bunlar çok fena çoook.

hoşgeldin juliii...ilk defaduyuyorum ayakkabı ile ayağın bu ilşkisini...zannetmiyorum öyle birşey olacağını..zaten giyseydi de ayağına tam olaayakkabı giyeekti..

ben de bu soruyu soracaktım juli sormuş...tuna yürümüyor ama yürüyümce siz ne giydirdiniz...bizim bi ortapedik ayakkabımız var ama yürümediği için giydirmedim fazla..sert oluyor onlar biraz..yanları da açık...

neyse acaba spor ayakkabı mı alsam .

eylülcüm vallahi şu sıralar sanırım alışkanlıklardan zor vazgeçiyorlar.birara tuna da yanımdaydı ben de alışacak diyordum ama alışlmadı...uzun süredir yatağında..se de ayır bence canım.

ben yanıma mümkün değil alamıyorum zaten..bazen sabahları keyifliyse alayım diyorum uçuyor...yatakta da nasıl oluyorsa gözümü her açtığımda bir kenarına sıkışmış,kafa yamuk araya girmiş,hatta bazeayakları park yatağınıkenarına dayanmışoluyor..diyorum ki iyi ki yanımda yatmıyor..

ayakkabı sormuştum ama hatırladım öyle bir konumuz vardı..inceledim oradan kızlar.

julicim hoşgeldin bitanem..

ayakkabı demişsin ama doktorlar kesinlikle evde giydirmeyin diyor , istersen doktoruna danış öyle giydir tatlım ama yak numarasıyla hiçbir alakası yok sonuçta hızla büyüyo maymunlar ayak numarası da büyüecek tabikim :))

küs oldukların arsında ben yokum dimi ??? seni merak edip aramıştım hatırlatırım kaydirigubbakcemile3

Benim tontisin ayaklari dogdugundan buyana hep büyük,ne alaka ayakkabi giydirmemekle.

Gittigimizde doktorumuz hosgeldin koca ayak diye seviyor,bi sorun olsa kesinlikle söylerdi.

Evde giydirmiyorum ben,sadece disarda giyiyor.

julicik bende listedemiyim ,eğer eminönüne giderken haber vermedik diyeyse bende sana küserim ,bangır bangır bağırdık burdan ,gelmek isteyen gelsin diye ..haa eğer başka bişeyse ben bilmiyom bi aydınlat be hacı he..

ya yemeyeceğim diyorum ama olmuyor 1 dolmayı götürdüm gene vermem gerekn 5 kilom var ama nedense tutamıyorum şu boğazımı ya....
tepeden inme gibi oldu :)
juli ben sormuştum valla seni bana küsme arka sayfalardan bulurum mesajımı:))

günaydın kızlar
julicim hoşgeldin tatlım, piroşun ayaklarıda büyük gibi geliyor bana ama ayakkabı giydirmemekle alakalı olduğunu sanmıyorum ben
eksikler gerçekten bitmiyor yaa ben de kazak filan almak istiyorum piroşa geçen sene rahat edemez diye giydirmedim ama bu sene giyerler heralde
eylülcüm ezmeyesin meloşu ben hiç almadım yanıma korkarım ben çok deli yatıyorum kesin bi tarafını ezerim çocuğun:)) piroş 1 kaç haftadır odasında yatıyor ama gece gidip süt vermesi zor oluyo benim için kalk yataktan git....

gunaydın
uzunca bır aradan sonra yıne buradayım
benı merak edenler oldu mu bılmem ama herkese tsk ederım

salı aksamı bır anda hıcbır belırtısı olmadan rahatsızlanmam ve geceyı hastanede gecırmememın ardından 5 gunluk yataj ıstırahatınden kalkmıs bulunuyorum
her ne kadar yurumeyı yenı ogrenen cocuklar gıbı olsamda toparlandım
ee kolay mı 10 tane ıgne, ılaclar ve annemın bakımı derken ıyıyım
hos su ıgne ısı bayagı zorluyor benı daha 4 tane var
ve ıgnenın acısı dıger sancılarımı unutturdu desem yerıdır ya neyse

en kotusu cuma gunu oglumun dogum gunuydu ve bız tum hazırlıklarımızı pazar gunu ıcın yapmıstık
ama benım rahatsızlıgım sebebıyle ertelendı onumuzdekı haftaya ınsa allah bır aksılık olmaz kutlayabılırız
benden sımdılık bu kadar
gerıde bıraktıgım 5 gun var ama okuyamayacagım umarım bır durum yoktur

kızlar evde nasıl giydiriyorsunuz bebişleri ben altına külotlu çorap giydiriyorum ama yinede korkuyorum üşür diye,içinde uzun kollu çıtçıtlı badi oluyo en üsttede eşofman takım filan,
külotlu çorapmı daha sıcak tutar yoksa normal pijamamı?
ay geçen sene bebişler minicikti böyle bir knu açılmıştı tulum ayaklı alt giydiriyorduk:)miniciklerdi yavrucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…