- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.121
melekçim günaydın..kızkardeşimin bebeği 1,5 yaşındayken 5 dişi vardı..ama zaten ağır bi bebekti...kendiuyur kendiyer kendioynar....maşallah 41 kere..neyse diş dr umuz vardı ..o verdi bir şey ama adını bilmiyorum..bugün görüşürsem sorayım yazarım sana...birsüre sora arka arkaya çıkardı dişleri kuzusu...
ama onlar dişleri azoldğu için kullandılar..dra da sor istersen
biz deçok fenayız...geefeadeğildi ama uyuyanakadar kusmalar,çığlıklar,heryeri koparmaya çalışmalar,....felaket..kaç gündür mahvoldu ki hala patlamadı dişi..hangisi patlayaak onada baktırmıyor...
ben de yarın bir sorayım doktora bakalım ne diyecek sen de öğrenirsen yazarsın sevinirim canım sağol
selam millet bizde dün gece 2 üst kesiciyi patlattık ama sanki ben patlattım çok fenaydı ay
ve hemen bu sabah dişlerini birbirine sürüp gıcırdatmak suretiyle oynamaya başladı her seferinde içimkalkıyo ıyyy düşününce bile kalkıyo çok huylanıyorum ama yapıyo napiim laftanda anlamıyo
hava buz gibi karmı yağcak ne
bizde azılarımızı çıkarmak üzereyiz bir haftadır ağzına lokma almıyor kuzum ateş yapmadı ama öyle huysuzki canıma okudu daha patlatmadı ama çıkarana kadar böyle giderse ne yapacağım bilmiyorum çok yoruldum her an kucak istiyor yarında okullar açılıyor bakıcımız ne yapacak bilmiyorum
ayy bu diş mahveeiyor çocuklarımızı yaaa(valla yağmurda bu ara biraz duruldu 1 hafta önceye kadar üst azıları çıkardı kızım çok zor oldu şimdi üst ikiyi çıkarıyor biri çıktı öteki kaldı şu diş çıkma olayı bitse de rahatlasa yavrularımız yaaa
allah allah demekki herkes sorunlu böyle ben dişimizi en son çıkaran olarak hepinizin sıkıntılarını yazdıklarını okudum ama ona rağmen sanki birtek benim oğlum böyleymiş gibi geliyor üzülüyorum inşallah bir an evvel biter
ya bu kız benim yanımda yatmaya çok alıştı ,önceden babası gidince alıyodum şimdi geceden yatmak istiyor ,gece 3 gibi uyanıyor yatağını istemiyor yanımı istiyor ,bende yatağı duvara istemk suretiyle ona yer yaptım artık köşeye napiyim ,o zaman mışıl mışıl uyuyor ..umarım zamanla unutur ..
burda hava acayip kötü ,resmen kış geldi ,kocama bizi alışverişe götür dedim kaçtı adam yaa,ne şeker ne çay kalmadı valla .açız :)))
abovv alıştıysa kötü valla kız zor ayırırsın sonra bu gece bende almak zorunda kaldım yanıma inşallah dişleri çıkana kadar sürekli istemez
hava burda da acayip dün gece 3 derece idi bugün gecede öyle yarın gece 2 derece ama salı gecesi tekrar ısınıyormuş 13 derece olacak gece
kış hissettiriyor artık kendini iyiki 29 Ekim böyle olmadı valla şansımıza
varya yazdan kalma birgündü sanki fotolarda gördünüz yaa üstümde uzun kollu bir bady olmasına rağmen yandım t-shirt giyseydim keşke dedim ama bir de bugün bak felaket oldu
kızlar yaa dün doğum günü topiğine de yazdım annem dün çocuğun kıyafetini ayakkabısını vs.. biz alalım hediyemiz olsun dedi ayakkabıyı aldık ama kıyafeti istediğimi almadı onun yerine kazak ve kadife pantoon aldı tamam onları da ben daha önce beğenmiştim istiyordum ama doğum günü için değil her zaman giymesi için akam dedim ben özel bişey giydirmek istiyorum diğer beğendiklerimi alıcam diye sen bilirsin dedi sorun yokta şimdi diyorum onlara o kadar para vermesemde o paraya mont mu alsam oğluma monta ihtiyacı var çünkü öyle yada böyle alınacak geçen seneden bir tane var geçen sene büyüktü bu sene tam ama çok kalın değil soğuk günlerde koruyamaz o alacağım kıyafeti her zaman giyemez lacivert kareli pantolon üstüne beyaz gömlek lacivert çizgili kravat ve üstüne pantolonun kumaşından yelek baya şu takım yeleklerinden çok şirin montla aynı para hatta monttan pahalı kaydirigubbakcemile3 ama bne kararsız kaldım gözümü karartıp ikisi de alayımmı yoksa annemin aldıklarını giydireyim doğum gününde sadece montmu alayım :çok üzgünüm: