2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..nasılsınız..kaç gündür yazamadım özledim sizi....
pirayecim bende çok sıkı giydirenlerdenim..ama cumartesi günü doktor çok giydirme terlemesin evde rahat şeyler giydir dedi..ama ben üşüyom oda üşüyordur dedim..seninle o bi değil o hep hareket halinde dedi..
Miniğim çok geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana sevindim..
Bende kızıma bugüne kadar ayakkabı giydirmemeiştim ama cumartesi günü ev içinde giyecek bi ayakkabı aldım..bakıcının evi beton kuzum betonlarda geziyo..onun betona basmasına dayanamadım aldım..
Lavinyacım benimde 8 kilo vermem lazım canım ama nerde bende sen gibiyim gördümmü dolmaları börekleri dayanamıyorum :))kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.Yorgun, bitap düştüğüm bi hafta sonundan sonra biraz dinlenebildiğim iş yerindeyim. Nasıl yaşıyorum bilmiyorum.Oğlum hiç rahat bırakmıyo.Sol kolum tutmuyo artık.Durmadan kucak istiyo.Kimseye gitmiyo.Ya çok sıkıldım.Tuvalete bile benimle geliynu çamaşır makinesinin önüne oturtup, klozete ancak öyle oturabiliyorum.Eşim 1 hafta ıstanbulda kalacak.Annem geldi.Gel oğlum diyo, kadıncağızın ellerine vuruyo yaramaz.Ben de duracakmış.Sizinkilerde sıkıyo mu böyle.Daraldım artık.

Kalimerom geçmiş olsun.Ne oldu sana canım ya?

Julicim bana küsemezsin herhalde.Çünkü benim gibi tatlı, cana yakın, hoş bi insana kızılır mı, küsülür mü heee?Bugün kendimi çok alçakgönüllü gördüm:)))

Kızlar bir de bişi soracam.Benim süt gitti gidiyğlum yalancık emzik almıyo.Uyurken mutlaka sıvı mama, süt istiyo.Biberonsuz uyumuyo.Şimdi ben Anıla inek sütü mü, devam sütü mü vereyim? Bu sütler günde en fazla ne kadar tüketiliyo.Çoğu kemikleri sertleştirip, kırılganlık yapıyomuş.Bilgisi olan varsa paylaşalım canlarım.Önerilerinizi hasretlen bekliyorum...

jasmincim ben devam sütü kullanıyorum canım sadece muhallebi için dr tavsiyesi ile normal süt önermedi henüz
erinmeyip gidip kan tahlili yaptırsam belkide onuda kesicek benimki içmiyo biberonla süt sadeevc muhallebi yapıyorum 2 günde 500ml bitiriyo
remedeoscum hayırlı olsun babanın haccı inşallah

Remedioscum baban güle güle gitsin güle güle gelsin canım.Allah kavuştursun.
Mmmfcim benimki akşamları yemiyo bazen yemek vb. Mama istiyo.Acaba günde en fazla ne kadar verilir? Yaşında doktora götürecem kontrole.

günaydın yasmincim..işin gerçekten zor..bizde öyle bi durum yok allahtan...benim kız benden çok babasına düşkün..öyle çok yapışmıyo..ama babayada çok yapışmıyo..yapı meselesi herhalde canım..ama pc nin başına oturdukmu ikimizide gıcık oluyo..başka zaman kendi kendine oynayan cocuk..biz pc nin başına geçtikmi başlıyo ağlamaya..lmaz:..süt konusundada bi bilgim yok canım..kendi sütüm yeterli olduğu için hiç araştırmadım..

günaydın kızlar

geçmişi okuyamadım çok yoğun bir haftasonu geçirdim

bu akşam babam hacca gidiyor hep onun hazırlıkları ile uğraştım
remedios günaydın canım..öncelikle allah kabul etsin ve sağ salim gidip gelsin baban canım.

günaydın ahanda tatil bitti yeni bir hafta herkeze hayırlı olsun inş.
oğlum hala ağlıyo ve artık karı-koca yorgunluktan bittik
bugün saat 4'de gene gitce hadi bakalım ne çıkacak
bide okutup kurşunmu döktürsek vara yoğa aç tok uykuda uyanık hep ağlıyo kucak istiyo alıyoz ağlıyo indir diyo indiriyoz gene ağlıyo arabayla gezdiriyos ağlıyor bilmiyorm ne olacak

geçmiş olsun canım biz merak ettik seni doğum günü nasıl oldu falan meğer neler olmuş neler
peki rahatsızlığın ne canım?

sağol maytapcığım bu arada bu sabah bizde eminönü ve karaköy arasında gökkuşağı gördük hem de tam galata köprüsü üzerinde fotoğraf makinesi yanımdaydı hemen arabayı durdurup köprü üzerinde fotoğraf çektik eşime dedim ki kimse gökkuşağının farkında bile değil bizden başka fotoğraf çeken deli de yok diyelülülülülülü

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım canlarım

rahatsızlıgım bogaz enfeksıyonu
artık herkesın bıldıgı gıbı cok zayıf bır bunyem var
normalde hıcbır sıkayetım yoktu hatta salı gunu soylemıstım bogazım kurudu dıye
erken cıkıp eve gıttım 4,5 gıbı ama vucudumda yorgunluk hıssettım
hatta nezle falan olmayayım dıye ballı meyve suları bıle ıctım ama gece ateslenmısım kı farkında bıle degılım usuyordum cunku
ben ateslendıgım zaman sersem olurum hıc gozumu acmadan yatmak ısterım ama esım goturdu benı acıle
ıgne serum derken sabah eve geldık ama ne atesım dustu ne de sancılarım dındı
sonra tekrar gıttık bu kez bır ıgne yaptılar kı kolum uyustu resmen
serumlar bıtınce doktor acı sozlerle geldı
bogazlarında agır bır enfeksıyon var cok agır gecer ıgnelı tedavı
ve penısılın ıgne
kacıs yok sabah aksam bır saglıkcı yakınımız eve gelerek yaptı ama o ne bıcım bır sancı
enjekteyle baslıyor bacagım sertlesıp uyusmaya
velhasıl ıyımıyım ıyı dıyelım bır kıgınlık var uzerımde ama yatmaktan da cok sıkıldım

bu arada cuma sabahı telefonum caldıgında ekranda beyazmelek yazıyordu
canım sagolsun hatırlamıs ve dogum gunumuzu kutlamak ıcın aramıs
cok ınce arkadasım cok tsk ederım super mutlu oldum
hasta yatan ama oglusunun dogum gunu ıcın uzulen bırıne cok ıyı geldı araması

aynen cnm ben üşüyünce onuda giydiriyorum
remediosum baban hayırlısıyla gitsin gelsin
mmmfcim fotoğraf çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…