- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.141
Günaydın kızlar.Yorgun, bitap düştüğüm bi hafta sonundan sonra biraz dinlenebildiğim iş yerindeyim. Nasıl yaşıyorum bilmiyorum.Oğlum hiç rahat bırakmıyo.Sol kolum tutmuyo artık.Durmadan kucak istiyo.Kimseye gitmiyo.Ya çok sıkıldım.Tuvalete bile benimle geliynu çamaşır makinesinin önüne oturtup, klozete ancak öyle oturabiliyorum.Eşim 1 hafta İstanbulda kalacak.Annem geldi.Gel oğlum diyo, kadıncağızın ellerine vuruyo yaramaz.Ben de duracakmış.Sizinkilerde sıkıyo mu böyle.Daraldım artık.
Kalimerom geçmiş olsun.Ne oldu sana canım ya?
Julicim bana küsemezsin herhalde.Çünkü benim gibi tatlı, cana yakın, hoş bi insana kızılır mı, küsülür mü heee?Bugün kendimi çok alçakgönüllü gördüm:)))
Kızlar bir de bişi soracam.Benim süt gitti gidiyğlum yalancık emzik almıyo.Uyurken mutlaka sıvı mama, süt istiyo.Biberonsuz uyumuyo.Şimdi ben Anıla inek sütü mü, devam sütü mü vereyim? Bu sütler günde en fazla ne kadar tüketiliyo.Çoğu kemikleri sertleştirip, kırılganlık yapıyomuş.Bilgisi olan varsa paylaşalım canlarım.Önerilerinizi hasretlen bekliyorum...
remedios günaydın canım..öncelikle allah kabul etsin ve sağ salim gidip gelsin baban canım.günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım çok yoğun bir haftasonu geçirdim
bu akşam babam hacca gidiyor hep onun hazırlıkları ile uğraştım
geçmiş olsun canım biz merak ettik seni doğum günü nasıl oldu falan meğer neler olmuş nelergunaydın
uzunca bır aradan sonra yıne buradayım
benı merak edenler oldu mu bılmem ama herkese tsk ederım
salı aksamı bır anda hıcbır belırtısı olmadan rahatsızlanmam ve geceyı hastanede gecırmememın ardından 5 gunluk yataj ıstırahatınden kalkmıs bulunuyorum
her ne kadar yurumeyı yenı ogrenen cocuklar gıbı olsamda toparlandım
ee kolay mı 10 tane ıgne, ılaclar ve annemın bakımı derken ıyıyım
hos su ıgne ısı bayagı zorluyor benı daha 4 tane var
ve ıgnenın acısı dıger sancılarımı unutturdu desem yerıdır ya neyse
en kotusu cuma gunu oglumun dogum gunuydu ve bız tum hazırlıklarımızı pazar gunu ıcın yapmıstık
ama benım rahatsızlıgım sebebıyle ertelendı onumuzdekı haftaya ınsa allah bır aksılık olmaz kutlayabılırız
benden sımdılık bu kadar
gerıde bıraktıgım 5 gun var ama okuyamayacagım umarım bır durum yoktur
günaydın kızlar..nasılsınız..kaç gündür yazamadım özledim sizi....
pirayecim bende çok sıkı giydirenlerdenim..ama cumartesi günü doktor çok giydirme terlemesin evde rahat şeyler giydir dedi..ama ben üşüyom oda üşüyordur dedim..seninle o bi değil o hep hareket halinde dedi..
Miniğim çok geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana sevindim..
Bende kızıma bugüne kadar ayakkabı giydirmemeiştim ama cumartesi günü ev içinde giyecek bi ayakkabı aldım..bakıcının evi beton kuzum betonlarda geziyo..onun betona basmasına dayanamadım aldım..
Lavinyacım benimde 8 kilo vermem lazım canım ama nerde bende sen gibiyim gördümmü dolmaları börekleri dayanamıyorum :))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?