2008 Kasım Anneleri

Günaydin herkeze..

sabah sabah bir yas kontrolüne gittik geldik herseyimiz cok iyiyymis

iki tanede asimiz yapildi agladi kuzucum..

minigim hastaymisin hayatim gecmise bakmadim henüz,cok gecmis olsun.

insl.önemli bisiy diildir..

pirosum ben yün tayt giydiriyorum Deniz`e.Burada cok favoridir u bahsettigim taytlar

ve saf kaz yününden yapilir bize doktorumuz tavsiye etti üsümez,terlemez sürekli hava alir

vücudu corapla filan ugrasmayin dedi..Hakikatende sicacik tutuyor ve o cork terleyen Deniz`i

bir kez olsun terletmedi.

remedios babacin hacca gidiyormus canim,hayirlisiyla gider gelir insl.

tünaydın kızlar
anca gelebildim malum pazartesi ve ayıptır sölemesi 4 gün tatil olunca işler de dağ gibi birikmiş resmen
anca arada nefes almak için kafamı kaldırıyorum
geçmişe malum bakamadım hafta sonu bizde de oldukça hareketli geçti
dün kız kardeşimin doğum günüydü büyük bir kasım bebesi daha var evimizde anlayacağınız
hanfendi ctesi akşamı evde arkadasları ile bir parti yaptı tabi haliyle annem ve babam bize postalandı :))
bizde annane dede kudurduk evde .. saolsun annem bir dakika boş durmayıp evimi toparlamama yardım etti bu sayade nihayet ben de kışlıklarımı çıkartabildim :))
pazar günü de herkes bizdeydi ve doğumgünü kutladık koca kızın :))
neyse bölece bir hafta daha bitmiş oldu ..

sizlerde ne var ne yok özet alabilirmiyim :))

kalimerocuğum çok sağol sana da çok geçmiş olsun bünyeni kuvvetlendirmek için ekinezya v.b. bitkisel ilaçlar kullansan faydası olmaz mı acaba

geçmişi de tam okuyamadım ama juliciğim kimlere darıldın sen aşkolsun bakıcı problemleri ile uğraştığın için uğrayamıyorsun sanıyordum ben yoksa gelmeyenlerin yoklama listesini tutuyoruz merak etmezemuszemus

çilekciğim çok teşekkürler canım

lelalciğim kardeşinin doğum günü de kutlu olsun canım

yasminciğim anladığım kadarıyla bir kıskanma durumu olmuş
hilalciğim aysu kaçınca anıl kovalamaya mı başladı yoksa

oğlum hasta hala hasta vücudu kızarmaya başlamış acaba bişimi dokundu saat 1'de randevu muz korkuyorum dua edin bize

markası ne biz burda bulurmuyuz kine?

günaydın kızlar

kalimerocum çok geçmiş olsun canım, emiralpinde doğum gününü tekrar kutlarım,

kaç gündür site problemli olduğu için kimseden haberimiz olmadı kaç gündür

zeyna yiğitede geçmiş olsun canım, sonucu bizede bidir

remedios allah babanın haccını kabul etsin inşallah canım

lelalcim büyük kasım bebeğininde doğum günü kutlu olsun

bizde hala evdeyiz, bugün lazer epilasyon randevum var, kuaförede gideyim diyorum hazır oğluşu bırakmışken, birazdan çıkarım

yavrum ben norvec `n kendi üretimi olanini aldim markasi JANUS..

ama orda bulurmusun bilemiyorum.

benim tontisimdede kizariklik olsu,doktorda limon,portakal,mandalina,kuruyemis,cikolata

bunlari sakin tattirmayin dedi.ben hergün portakal suyu sIkIp iciriyordum demek ondan olmus.

Zeynam geçmiş olsun.Götür bakalım ne diyecek.Haber ver güzelim olur mu?

Remediosum bu Hilal varya çok garantici:))Oğlumun haberi bile yok.Çok karizmadır, uğraşmaz öyle...

Eminönü tayfası, en sevdiğim yere gitmişsiniz en sevdiğim insanlar :)) Kız insan bir tel açar bir alo der bir gidiyoruz istanbul kazan biz 4 kepçe gel 5. ol der. Gelmez miydimmmm tüüüü size :))) Neysem bir daha yapın bak bacaklarınıza sıkıcam :)

juli kafa şu küs olduklarının içindemiyimmerak ettim

Küstüm ama Allah biliyo Memo'nun hatırı var :)) Hele Memo'yu da buluşmaya getirseydin eyvah Duru'yla gizli buluşma falan derdim ama neyse ki Yiğit can'la takılmış karizma Duru :))

Kuzum yok sana küsmedim. Sen de Karadeniz buluşması yap beni çağırma sana da küseyim. Gördüm sağolun hepiniz sormuşsunuz, merak etmişsiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum. Çok özledim sizi.

Hayatım çok geçmiş olsun. Kış ayı Miniğin hastalık ayı. Daha çok dikkat et kendine canım, bünyen zayıf zaten.

Canım ben devam sütünü sadece gece yatarken biberonda muhallebi yapmak için kullanıyorum. Onun dışında gündüz bebek sütü ya da çocuk sütü içiyoruz. 2 günde 500 cc süt içiyor. Yani içebileceği kapasite o kadar. Sadece uyurken içiyor. Artık cc'leri ve ne içeceğini Banusu tayin ediyor :) Doktorumuz 2 yaşa kadar da böyle devam etmemiz gerektiğini mama, süt v eyoğurt miktarının günde 500 cc olmasına dikkat etmemi söyledi. Belki sana yol gösterir bu bilgi.

Remedios babanın haccı hayırlı olsun canım, Allah kavuştursun. Domuz gribi aşısı oldu mu baban?

Zeynam geçmiş olsun Yiğit'e nazar mı değdi. Belki yediği bir şey dokunmuştur.

Benim kuzu da uyandı bir gülücük yaptı annesi giderken sonra bakıcısı uyutmuş. Bu bakıcımızdan da haberlerv ereyim. Çok memnunuz da biraz fazla yediriyor kızıma. Bir haftada 300 gram aldı o kadar diyim size. Söyledim 5 ten fazla cici bebe, hamurlu şeyler yasak dedim. Yok diyor onlardan vermiyorum, çorbalarının içine pirinç bile koymuyorum ama maşallah brokoli çorbasını bile seve seve içiyor koca kase bitiriyor dedi. Biraz yüksek bir ses tonu var bakıcımızın. Sevmesi bile bağıra bağıra ilk zamanlar kızımın alışması zor oldu. Ben eve ses kayıt cihazı yerleştirdim. Bir baktım kadın bağırıyor. Meğer seviyormuş. Zaten bağırsa kızsa, Banusu durmaz ağlar. Gülerek gidiyor onu görünce. İyi bir kadın. Yemeğimi çamaşırımı falan da yapıyor. Bugün buzluğa barbunya koyacak mesela :) Bizden haberler böyle şimdilik. Şimdi diğer haberlerin başına gideyim :)) Çok gevezelik ettim

Julim hoşgeldin.Çok sevindim bakıcı işine.Her kışın baharı oluyomuş heee:) Banusu da mutluymuş, daha ne olsun.Maşallah durum düzeldi.Darısı bize

Julicim bakıcının iyi olmasına çok sevindim , aman hayatım hep böyle devam eder inşallah : ))

Tatlım kızma valla , eminönüne gittik ama burdan herkesi davet etmiştik , haklısın bi alo diyebilirdik ama gelmedi aklımıza..kızma , küsme , darılma , öpüyorum seni sulu suluuuuuuu opuyorumnanaktan

julicim Banusu sevmese bence belli eder zaten.cünkü pozitif elektrigi cabuk aliyorlar.

sevindim senin adina,bu arada masallah tontisine:)

Kabul edüldüüüüü :)) Sulu öpme leynn kokulu öp :)

julicim Banusu sevmese bence belli eder zaten.cünkü pozitif elektrigi cabuk aliyorlar.

sevindim senin adina,bu arada masallah tontisine:)

Sağol bitanem. Evet haklısın hemen fark ediyorlar, kim seviyor kim sevmiyor biliyorlar. Gerçi hemen kendilerini sevdiriyorlar bu şebekler

juli kafa bana da küsmüşün he :)
ama varya öyle bi buluşmaydıki bizimki birbirimizi görene kadar tedirgindik olurmu olmazmı zaten çarşamba akşamı saat 7ydi bu teklifi zeynaya sunduğumda orası burası derken hadi kocama söliim haber veriririm dedim saat 10da ok dedim zeynaya oda kocasıyla konuştu falan sabah kesinleşti herlşey
bidahakine hepberaber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…