- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.161
markası ne biz burda bulurmuyuz kine?Günaydin herkeze..
sabah sabah bir yas kontrolüne gittik geldik herseyimiz cok iyiyymis
iki tanede asimiz yapildi agladi kuzucum..
minigim hastaymisin hayatim gecmise bakmadim henüz,cok gecmis olsun.
insl.önemli bisiy diildir..
pirosum ben yün tayt giydiriyorum Deniz`e.Burada cok favoridir u bahsettigim taytlar
ve saf kaz yününden yapilir bize doktorumuz tavsiye etti üsümez,terlemez sürekli hava alir
vücudu corapla filan ugrasmayin dedi..Hakikatende sicacik tutuyor ve o cork terleyen Deniz`i
bir kez olsun terletmedi.
remedios babacin hacca gidiyormus canim,hayirlisiyla gider gelir insl.
miniğim çok gemiş olsun tatlım
ben de hala gribim , kaç gündür evde yatıyodum iyice bunaldım i bugün işe geldim ama pek bi fenayım
julicim hoşgeldin bitanem..
ayakkabı demişsin ama doktorlar kesinlikle evde giydirmeyin diyor , istersen doktoruna danış öyle giydir tatlım ama yak numarasıyla hiçbir alakası yok sonuçta hızla büyüyo maymunlar ayak numarası da büyüecek tabikim :))
küs oldukların arsında ben yokum dimi ??? seni merak edip aramıştım hatırlatırım kaydirigubbakcemile3
julicik bende listedemiyim ,eğer eminönüne giderken haber vermedik diyeyse bende sana küserim ,bangır bangır bağırdık burdan ,gelmek isteyen gelsin diye ..haa eğer başka bişeyse ben bilmiyom bi aydınlat be hacı he..
juli kafa şu küs olduklarının içindemiyimmerak ettim
ya yemeyeceğim diyorum ama olmuyor1 dolmayı götürdüm gene vermem gerekn 5 kilom var ama nedense tutamıyorum şu boğazımı ya....
tepeden inme gibi oldu :)
juli ben sormuştum valla seni bana küsme arka sayfalardan bulurum mesajımı:))
gunaydın
uzunca bır aradan sonra yıne buradayım
benı merak edenler oldu mu bılmem ama herkese tsk ederım
salı aksamı bır anda hıcbır belırtısı olmadan rahatsızlanmam ve geceyı hastanede gecırmememın ardından 5 gunluk yataj ıstırahatınden kalkmıs bulunuyorum
her ne kadar yurumeyı yenı ogrenen cocuklar gıbı olsamda toparlandım
ee kolay mı 10 tane ıgne, ılaclar ve annemın bakımı derken ıyıyım
hos su ıgne ısı bayagı zorluyor benı daha 4 tane var
ve ıgnenın acısı dıger sancılarımı unutturdu desem yerıdır ya neyse
en kotusu cuma gunu oglumun dogum gunuydu ve bız tum hazırlıklarımızı pazar gunu ıcın yapmıstık
ama benım rahatsızlıgım sebebıyle ertelendı onumuzdekı haftaya ınsa allah bır aksılık olmaz kutlayabılırız
benden sımdılık bu kadar
gerıde bıraktıgım 5 gun var ama okuyamayacagım umarım bır durum yoktur
Günaydın kızlar.Yorgun, bitap düştüğüm bi hafta sonundan sonra biraz dinlenebildiğim iş yerindeyim. Nasıl yaşıyorum bilmiyorum.Oğlum hiç rahat bırakmıyo.Sol kolum tutmuyo artık.Durmadan kucak istiyo.Kimseye gitmiyo.Ya çok sıkıldım.Tuvalete bile benimle geliynu çamaşır makinesinin önüne oturtup, klozete ancak öyle oturabiliyorum.Eşim 1 hafta İstanbulda kalacak.Annem geldi.Gel oğlum diyo, kadıncağızın ellerine vuruyo yaramaz.Ben de duracakmış.Sizinkilerde sıkıyo mu böyle.Daraldım artık.
Kalimerom geçmiş olsun.Ne oldu sana canım ya?
Julicim bana küsemezsin herhalde.Çünkü benim gibi tatlı, cana yakın, hoş bi insana kızılır mı, küsülür mü heee?Bugün kendimi çok alçakgönüllü gördüm:)))
Kızlar bir de bişi soracam.Benim süt gitti gidiyğlum yalancık emzik almıyo.Uyurken mutlaka sıvı mama, süt istiyo.Biberonsuz uyumuyo.Şimdi ben Anıla inek sütü mü, devam sütü mü vereyim? Bu sütler günde en fazla ne kadar tüketiliyo.Çoğu kemikleri sertleştirip, kırılganlık yapıyomuş.Bilgisi olan varsa paylaşalım canlarım.Önerilerinizi hasretlen bekliyorum...
Julicim bakıcının iyi olmasına çok sevindim , aman hayatım hep böyle devam eder inşallah : ))
Tatlım kızma valla , eminönüne gittik ama burdan herkesi davet etmiştik , haklısın bi alo diyebilirdik ama gelmedi aklımıza..kızma , küsme , darılma , öpüyorum seni sulu suluuuuuuu opuyorumnanaktan
julicim Banusu sevmese bence belli eder zaten.cünkü pozitif elektrigi cabuk aliyorlar.
sevindim senin adina,bu arada masallah tontisine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?