2008 Kasım Anneleri

julii kızma kuzum bize yaw
bir daha yaparıs gönlünü alırıs şekercim ..

yiğit hastaymış sanırım geçmiş olsun zeyna acaba Duru mu çarptı senin oğlanı :)))

minikte hastalanmış sayfadan anladığım kadarıyla
sana da geçmiş olsun kalimerocum ..

andina bende özledim bende
resmin var şuan elimde :)))
ya o kadar özledim ki şölee oturup saatlerce lak lak yapmayı ama olmuo

lelalim bende özledim valla..

bu arada benim kociş gitmiş anaokulunu ayarlamış , aradı şimdi batunun doğumgününü anaokulunda yapıcaz dedi , yok dedim yapmıycaz ben bütün planı değiştirdim organizasyonumu yaptım , insanları davet ettim yok öyle şey dedim , zamanında ilgilenseydin ( yine sinirlerimi oynattı zaten hastayım..off yaaa

eylülüm sana başka bir topikte ( egeliler buluşmasında ) yazdım , cevap bekliyorum kuzum

selam kızlar doğum günleri kutlu olsun gerçi sadece cerenindi
doğum gününüz kutlu olsun darkcımm nice yıllara
evde ilk adım ayakkabısı giydiriyorum doktorumuz ayaklarını sıcak tut dedi bende giydiriyorum napiim

Herkese selam kızlarrrrr...Donuyorummmmmmmmmmm,çok soğukk.Şu an dışarısı 1 derece ne çabuk soğudu yaa..dıdıdıddddıııııııakannehirakannehir..

Cerenimonun doğum günü kutlu olsun.Nice yaşlaraa.s...Denize de yazmıştım facede ama burdanda kutlayım..Mutlu yıllar sizede..

Zeynam yiğite geçmiş olsun.

mİNİKÇİm sana da geçmiş olsun..

tsk,ederim toppprammmmm cok incesin ..

burasida sogukyaa,bizde oglusumla burnumuzu bile cikarmiyoruz disariya ama millett

miniyle dolasiyor ben gördükce bi kat daha giyiniyorum:)

Darrrrk Ceren'in doğumgünü kutlu olsun canım. Bugün müydü?

Peki bir dahakilere beni de çağırın, barışşşş o zaman kıyamam zaten size ben.

Günaydın Eylülcümmm. Napıyesin gacı

Andi eşin geldi mi artık yanında mı. Bu arada davetlileri anaokuluna çağırsan. Gerçi bence de evde olmaları daha iyi ama belki eşinin de istediğini yapmış olursun

sağol julicim iyiyim tatlım ,doğum günü hazırlıkları yapıyorum ,çiftetelli oyun havaları indirdim netten :)))

şimdi de milleti arıyorum artık ,erken haber vereyimde hediye seçimleri gümbürtüye gelmesin :)) ay ne fenayım ...

yün tayt olayı güzelde benim ev sıcak oluyor zaten ,gecede uyku tulumu giydiriyorum ,bizim ihtiyacımız yok yani..

biz geldikkk a.s.
oğluşuma kendi doktoru olmayan adamın verdiği ilaçlar doknmuş ve iyi olacağına dahada ilerlemiş kuzumun mikrobu
ayy bu çocuk kendi mikrop ama nerden bulur gelir başka mikroplar bilmem
6 tane iğne verdi sabah akşam birde avil alerji için sanırım
ordan çıkmadan iğnesini yaptırdım şurubunuda verdim ve oğlum ağlamıyoo günlerden sonra ağlamıyor ve koca kase çorba içip yarım muz yedi nasıl mutlu oldum anlatamam :asigim:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler

he lelacim ben geçmiş sayfalardamı diğer topiktemi yazdım çıkaramıyom tam ama hasta olduğu gece dedim buluştuğumuz gece oldu hasta zeten duruya vuruldu oğlum ayrılığı kaldıramadı dedim :kedi:

kızlar dogum günümüze ait bikaç foto ekledim ilgili topige..bakmak isterseniz haber vereyim dedim:))))
yasmin gelin adayının fotolarına bak şekerim...

selam kızlar, andinacım geçmiş olsun canım, düzelemedin demek, aslında izin alıp gitsen..

juli bakıcı işine çok sevindim canım yaa, banusunun rahatı yerinde olsunda, bakıcının sesi yüksek olsun :))

bende gittim geldim, kuaför kapalıymış saçım kaldı ama lazer epilasyon randevum iyi geçti çabuk tepki veriyor allahtan uzun sürmeyecek

ayrıca incide indirim varmış %50 bir çizme ve çanta aldım, hotiçe dün gidebildim kalmamıştı bişii o yüzden alamamamıştım inci iyi oldu, bücürüktede indirim varmış oğluma çok güzel bir gömlek ve kapşonlu bir üst aldım, ama gözüm kız cicilerinde kaldı çok sevimki şeyler vardı, kız annelerine duyurulur

zeynacım çok geçmiş olsun tekrar , ne mikrobuymuş bu canım yaa , şu dr larada inanamıyorum bilmiyorsan yapma şu işi, her önüne gelen üniversite açarsa olacağı bu heralde, daha neler görecez bakalım,
kuzunun ağlamamasına ve yemesinede ayrıca sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…