2008 Kasım Anneleri

Zeynam geçmiş olsun.Doktor değiştirme tatlım.Zamanla bebişlerimizi tanıyıp ona göre yardımcı oluyolar. Geçmiş olsun Yiğit oğluşa...

tepeden inme gibi daldım hanımlar mazur görün:))
kalimero geçmiş olsun canım ya nasıl da kötü olmuşsundur emiralpin doğum gününde hasta olmaktan dolayı ama olsun ne demişler herşeyin başı sağlıkk canım tekrar geçmiş olsunnn
zeynacım bonusuma da geçmiş olsun tatlım inş. düzelir yiğit
denizanası canım ne kadar ödüyorsun lazere bi bilgi veriri misin canımmm
eylüll pek kurnaz gördüm senüüüüü

canım ben demetten aldım ankamallda var mı bılmıyorum bı gır bak ıstersen arowa
erkek ayakkabılarıda Çok gÜzel valla

canım arowdan aldım ben tekiner mi ne markası bütün arowlarda var

teşekkürler canım bende polaris de gördüm yarım bot tarzı çok tatlıydı fakat kızımın ayağının üstü etli her ayakkabı olmuyor papga alacağım yine sanırım modeli hoş değildi ama ne yapalım önemli olan sağlık dimi...

asorti sağol canım,

lavinyacım normal fiyatlar bacaklar (yoğun kıl olanlar için) 400, koltuk altı 50, genital bölge 120 yapıyorlarmış ama ben baya baya az vericem eşimin arkadaşı olduğu için yarısındanda az olacak

deniznası canım bacaklar değil de genital bölge ve koltuk altını düşünüyorum ben bakalım bende fiyat aldım bi kaç yerden görüşeceğimmm bıktım bıunların uzayıp durmasındannnn:))

benim süt iznim bitti ve ben burdayım((çok üzgünüm çoookkkk...kızımı 2 saat daha geç göreceğim..
bu arada benim özel mesajlarım silinmiş..niye silindi acaba bilgisi olup bana yardımcı olacak bi arkadaşım varmı oralarda..

deniznası canım bacaklar değil de genital bölge ve koltuk altını düşünüyorum ben bakalım bende fiyat aldım bi kaç yerden görüşeceğimmm bıktım bıunların uzayıp durmasındannnn:))

evet ya şimdiden rahatladım valla, görüş canım pazarlıkta yap ama zaten en çok tutan bacaklar sen onları düşünmüyormuşsun çok tutmuyor

Aaah Hilalim ah.Nasıl burnuna tütüyodur.Benim de öyle.Nasıl üzgün olduğunu tahmin ediyorum.Sabret canım.O da alışacak , Sen de canım((

zeynamm geçmiş olsun tatlım
eylülcüm menüde ne var cicim sen şimdi döktürürsün

yok be canım fazla bişey yapmıycam ,
çikolatalı fındıklı kek
tuzlu kurabiye
tatlı kurabiye
ıspanaklı börek
sigara böreği
birde herhangi bi çeşit kanepe ,bakıcam daha ona karar vermedim ..
birde pasta işte yeter ..

İyi ki döktürmemiş mönüye bak beeeeee

Hilalcim benim de haftaya bitiyor süt iznim artık haftada 1 gün tatilim. Senin günde iki saat benim koca bir gün. Ne yapacağım nasıl alışacağım bilemiyorum.

zeynacım çok geçmiş olsun canım.
denizannem çanta ve çizmeni güle güle kullan.benimde ihtiyacım var aslında..
kızlar bende dün gittim saçımı kısacık kestirdim.
okadar çok dökülüyoki başedemedim.
ara sıra maske yapmaya başladım.hem kısa saça kolay oluyo..

ay hilalcim çok sık gelemediğimden atlamışım kusura bakma canım.sizin doğum gününüzde kutlu olsun.
dur bi bakim fotolara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…