2008 Kasım Anneleri

slm kızlar
ne guzel herkeste bır hazırlık var
kımısı tatıle gıdıyor, kımısı yıldonumu kutluyor, kımısı alısverıse
sanırım 7.ayda evlendı cok kısı

evlılık yıldonumu olanları tekrar kutluyorum
ınsa allah yıldonumunuz cok guzel ve ozel gecmıstır

merhaba kizlar nasilsiniz bugün?biz cok iyiyiz oglum uyuttu bu gece beni neyseki

cok rahat uyudum..ama inanilmaz halsizlik var deli oluyorum bu halimede..

gidimde bi meyva filan yiyim been..öptüm gelirim yine.

aynen çilekcim nedir bu halsizlik ya
insanın içinden bişey yapası gelmiyo
bugün bide başım dönüyo hiç kalkamıyorum yerimden

eeee yat yat onada sıkılıyorum yani ne yapsam yaranamıyom kendime

azocum ya benim gebelik cetveli ilerlemiyo hep aynı yerinde sayıyo rica etsem benim cetveli sen hazırlar mısın ben gerekli tarihleri versem sana ayyy unutmuşum ben yaaa

aynen çilekcim nedir bu halsizlik ya
insanın içinden bişey yapası gelmiyo
bugün bide başım dönüyo hiç kalkamıyorum yerimden

eeee yat yat onada sıkılıyorum yani ne yapsam yaranamıyom kendime

off ama cok kötü bu durum fatercim yaa.gözle görünen bi rahatsizlik yo kama ayaga kalkicak halimde yok..aldigimiz onca vitamin var hicbirimi etkilemez bu halsizligi anlamiyorum.:1no2:

Son düzenleme:
bak sen üçüncüyü doğuruyomuşun, benimki daha ilk :1closedeyes:

ibolya.cım benim de ilk hemi de aynı 9 sene :içelim: napcan hayat boyle iste ben halimden gayet memnunum valla:dance:

bugün yağmurlar şakır şakır yağarken ayrıntılı ultrason randevusuna gittik. dün de yazmıştım çok endişeliydim. doktor önce kalbine baktı, normal normal dedikçe rahatladım. 15 dakikada bitti. çıkışta çok çabuk baktı acaba göremediği bi şiy yoktur di mi diye hala endişelenmeye yer aradığımı da itiraf etmeliyim. çok şükür her şey yolunda, çok rahatladım. :teytey:

yoktur inşallah bişey gı, sakınan göze çöp batarmış o kadar pimpiriklenme ayol, kırk kere başım ağrıyo dersen başın ağrıyo hiç biliyonmu bunu, kötü düşünürsen kötü olar şekerim, bu arada seninle kaderdaşız hea şakkıdı

Günaydın kızlar dün bizim kontrolümüz vardı herşey yolundaymış şükür bide sıkın durun bu sıpam benim irkekmiş :asigim:eğer değişmezse ki doktorumuz testislerini bile gösterdi oğluşum olcakmışşş

canım gözün aydın bir erkek daha geliyor maşallah

günaydin sekerler..polipecim gözün aydin demek bi canavar daha geliyor :)
saglikla gelsin hepsi insl..

asorti ne bu erken erken dalmisin yine nete bakiim:)

günaydin sekerler..polipecim gözün aydin demek bi canavar daha geliyor :)
saglikla gelsin hepsi insl..

asorti ne bu erken erken dalmisin yine nete bakiim:)

canım napim eşim bugün erken gidince bende uyandım tabi beni öpüncecoksekeriremsubende geri uyuyamadım kalktım dedim dalıyım bi internetesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…