2008 Kasım Anneleri

bu arada juli,hilal üzülmeyin.
napalım onlar için çalışıyoruz dimi?
biliyosunuz ben 2 aylıkken bıraktım oğlumu ve süt izinimi hiç kullanamadım.
hafta içi sadece 2 saat görebiliyorum akşamları oğlumu.
c.tesi yarım gün bide pazar..
napalım..bunada şükür...
onlar sağlıklı olsunda..
kaliteli 2 saatde iyidir bence..
hiç yoktan..

eylülüm bak yapabilen vaaar,yapamayan var..
çalışan annişlerede yapıversende sevaba girsen..
kargoyla göndersen..yerimseniben
:1rolleyes::1hug:şutarafagitti:kedipuyorumnanaktan

azocum sizin doğum günü en sonlarda yer alıyordu yalnış hatırlamıyorsam ,vallahi ok de yapar yollarım ama kargolarda bayatlar be tatlım ,hadi sana geliyim yapıyım desem yakında değiliz.bak üzüldüm şimdi iyimi..mafoldumben

selamlar,
sayfalar takıldığı için sınırlı vakitde uğrayabiliyorum buralara..
hasta olanlara geçmiş olsun zeynam yiğit beye geçmiş olsun..
denizannem yeni çantanı ve çizmeni güle güle eskit canım..
eylülcüm menü çok güzel kolay gelsin..
julicim hoşgeldin buralara bakıcı işin iyi olmuş.. banusuyu öpüyorum..
başka hatırlayamadım kusura bakmayın oğlanlardan anca bu kadar...

Son düzenleme:
ya kızlar gündem yine domuz gribi ..13 yaşında bir kız ölmüş ,napıcaz ya bu aşıyı olacakmı bebeklerimiz ,başka çare varmı ?

kızımı asla riske atamam çocuklar daha da çok etkileniyormuş çok güveniyor bakan bu aşıya durmadan söylüyorlarr 9 ölü az değil aşı olmadıkları için öldülerrr

evet bencede doğru lavişcim biraz devletimize güvenmemiz gerekiyo bende aşı yada zatürre aşısı olmayı düşünüyorun 2 sene önce zatürre geçirmiştim
millet patır patır ölüyo zatürreden çok korkuyom

eylülcüm menü çok güzel kocama baskı yapıp getirtsemmi kendimizemuszemus
aşı konusunda bende kararsızım bu yakında gidicez doktora sorucam o zaman, 20 aylık bir bebek ölmüş off çok üzüldüm kokuyorum çokk allah korusun yavrularımızı
çileklerin orda mecburdu galiba aşı öyle hatırlıyorum ben

selam kızlarOkyanustan hiç bir şey yapamıyorum,sağolsun dötümün dibinden ayrılmak istemiyor :)dün sabah eşimi Kayseriye yolladım iş seyehati.çok sık olmasada ara sıra böyle seyehatleri oluyor,biz de buruluyoruz tabi biraz :S perşembe akşamı dönücek.tam da doğumgünü hazırlıklarımızın olduğu hafta gitmesi pek iyi olmadı ama napalım.bende yalnız kalmayayım diye annemi çağırdım,o geldi sağolsun.msn im de bir sorun var arkadaşlar,nedense açılmıyor.bir çok yol denedim,yok,olmuyor.domuz gribi aşısıyla ilgili tabiki bende endişeliyim.bu hafta sonu parti faslımızı bi halledelim,sonra 1 yaş kontrolü için doktora götürücem okyanusu.o zaman tabiki ilk soracağım şey aşı olacak.zaten eminim doktorda bu konudan bahsedecektir.pek dışarı çıkmıyoruz valla,toplu taşıma araçlarını nerdeyse hiç kullanmıyoruz.heleki haberleri izledikçe (( eşim iş yerindeki güçlü dezenfektanlardan getirdi ( kimyasalcı kendisi) onu kullanıyorum yerleri silmekte ama fazlaca sulandırıyorum.çünk emeklemek suretiyle sürekli yerlerdeyiz :S

Haaa maytabim sen domuz gribi asisini sormusun facede ben baska bisi anladim..

sorduk yaptiralimmi ne diyorsunuz diye..oda simdilik medyayi takip edin suanda gerek yok

dedi.buradada 10 olmus ölü sayisi ve yogun bakimdada cok fazla kisi varmis.öncelikle risk

katagorisinde olan bebeklere uyguluycaz ama aralik gibi cogalcagi düsünülüyor gribin o zman

araip bilgi vericez sizlere dedi.

sizler bebelerin dislerini fircaliyormusunuz?ben bir iki defa denedim zor aldim fircayi elinden

yedi adeta benim canavar bende birdaha ugrasmadim ama bugün illaki fircala dedi.birde flor verdi

fircalamadigin günlerde bunu ver agzina diye.

bu arada benim dana babasiyla beni öpüstürdü doktorun yaninda:))))))

yanyana duruyorduk bianda babasinin cenesini benimde cenemi tutup yaklastirmaya basladi:)))

doktorda cocuklar cok sever anne babalarin birbirini öpmelerini görmüski birdaha istiyor dedi.

esimde ee o zaman hemen diyip cuuuk diye öptü :)))) benim hosuma gitmedi cünkü sabahlari cok

agresif olurum hafif gülümseyip konuyu dagittim.

bu bücürün karismadigi bi cinsel hayatim kalmisti saolsun yava syava sonada el atiyor.

eylülcüm maşallah bacım döktürmüşsün yinede ben de biraz bişeler çıkardım ama kesin değil daha
lazer epilasyon bende genital bölgeye istiyorum yaa çok acıyoomafoldumbensıkıldım artık
bende oraya 90 koltukaltı ile olursa 150 fiyat verdi kuaförüm ayrı yaptırsamda aynı şeye gelio zaten
tamda mevsimi aslında yaaa
aşıya gelince ölümler artıyor valla bende artık karasız kaldım nerden geldi bvirüs yaa offf
laviş benim aldığım ayakkabıda yarım bot gibi zaten ortopedi doktoruna sormuştum bileği saran ayakkabı alın dedi
bizim ki de öle zati

çilek çok güldüm denize :))) benim eşimde seninkinin yaptığını yapardı heralde,

bu arada flor demişsin, biz 4 aylıktan beri kullanıyoruz, burada başka kullanan yok diye tedirgindim ama şimdi rahatladım:)

aşı konusunda ben henüz takip aşamasındayım, aşılanma başladı, bakalım ne gibi sonuçları olacak? ama ben bu süreçte benim sitede reklamı olan bir ürün var protivec şurup diye ekinezya, propolis falan içeriyormuş, ondan kullanmayı düşünüyorum bağışıklığını arttırsın diye, ama önce eşim yarın üretici firmaya soracak bebeklerde kullanılabilip kullanılmayacağını, çok tedirgin oldum bugünkü haberlerden sonra

selam şekerler
safiş Allah kavuştursun canım arada sırada böle özlemler ilişkiyi canlı tutar
bizde yatım bot aldım ama küçük gelmeye baladı birden çift çorap giince
ben artık haberleri dinlemiyorum bu konuda fazla bişi okumamaya dikkat ediyorum kafam çok karışık hala yaptırmama ve olmama yönünde fikrim doğal yollarla korunup korumayı düşünüyorum zaten dr da bişi demedi 5 gün sonra gidince konuşcam bugün doğru dürüst konuşamadık yiğitin ağlama krizinden
bu akşam ben mutfaktayke açmış haberleri kociş bir sürü olabilecek yan etkileri şöle bi kulak kabarttım pekte hafife alıncak değil 10.000 de 1 ama risk işte

denizannem biz de 5 aylıktan beri flor kullanıyoruz , yabancı sitelerde flor otizme sebep olur falan deniyor ama bir sitede de bi doktor amerikada flor hapı vermezler içme sularına katarlar ama bizde öyle bir zihniyet olmadığı için mecburen hap veriyoruz bebeklere yazmıştı da rahatlamıştı içim biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…