2008 Kasım Anneleri

vay polipe demek çükü varmış seninkinin ...:teytey:
asortie pek hava attın sabah sabah öpücükler filan ohhh allah versin gözümüz yok..:dilcikar:

günaydın ekim ve kasım annelerisırnaşık şey

Kızımız olacak diye geziyorduk ortada ismi bile hazırdı:1no2:kızımmmm kızımm diye seviyodum karnımı hain kandırdı beni acaba bi kız bi oğlanmı var içerdejeyyarAllahım kafayı yedim galiba ben:teytey:kız erkek hiçte farketmiyormuş gerçekten hislerim aynı :dance:Allah sağlık versinde onlara bize başka ne isterizki Allahtan

gözün aydın canım, sağlıkla doğsun büyüsün. insan bi şaşalıyor di mi... ben de oğlan olucak sandıydım kız çıktı. ama dediğin gibi farketmiyormuş. hepsi minicik güzellerimiz

vay polipe demek çükü varmış seninkinin ...:teytey:
asortie pek hava attın sabah sabah öpücükler filan ohhh allah versin gözümüz yok..:dilcikar:

günaydın ekim ve kasım annelerisırnaşık şey

yok canım ya ne havası atacağım o hep beni ve kızını öpmeden
evden çıkmaz sağolsun biz babamıza aşığızcoksekeriremsu

yok canım ya ne havası atacağım o hep beni ve kızını öpmeden
evden çıkmaz sağolsun biz babamıza aşığızcoksekeriremsu

benim kociş beni öpmediği sabah hemen telefon açıyorum..sen beni öpmedin bu sabah sana akşam yemek yok diyorum..meğer uyku sersemi ben hatırlamıyomuşum yada beni kandırıyo..jeyyar
bu arada polipe bu yazdıklarını kocam duymasın..bu ayda bile cinsiyetin heran erkek olabileceği konusunda araştırmaları son sürat devam ediyor..kızını da seviyo da erkek olması süper bişey olacak ona göre..o yüzden bana hiç bişey aldırmıyo valla,alma pembe şeyleri oğlumuz olacak diyo ..garibim acıyorum ama yüzde yüz kız..:teytey::teytey:

polipe canım hayırlı olsunn maşallah maşallah sünnetini damatlığınıda görürsün inşallah

kızlar bu arada hepicinize günaydınlar tünaydınlar uykusu kaçanlar olmuş belli sabah sabah
baya kaynatmışısınız aman aman hep şen şakrak olalım gebeliğimizin en güzel dönemini yaşıyoruz
biz bu kadar mutlu olursak bebeklerimizde mutlu bebekler olurlarmış kimsenin ve hiç birşeyin
moralimizi bozmasına izin vermeyelim oldumuuuuu sözzmüüü

yyyaaaww bu babaların erkek çocuk merakı nedir bilmem ne ekersen onu biçersin öle değilmii ?gerçi kızlar sadece babalar değilde
kızımız olacak diye haber verdiğimiz kişiler '' olsun birdahakine erkek olur'' '' eee olsun ilk çocuk erkek olsa iyi olurdu ama '' '' hani tüpbebek oldu yaa sizin erkek olsaydı birdaha yaptırmazdınız'' gibi cümleler kurmaları yokmu insanı çileden çıkarıyor bizim tek derdimiz sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yeterki tutsunda bizde anne baba olalım bu duyguları yaşayalım diye düşünürken çevredekilerin bu şekilde ki tutumlarına akıl erdiremiyorum

allah tan ailelerimiz de bizim gibi düşünüyorlarda can sıkıcı olaylar meydana gelmedi
ALLAH herşeyin hayırlısını versin kız erkek farketmezz

günaydın (pardon öğlen olmuş) güzel annişlerrrrrrrr
nasılsınız bugün? maşallah maşallah keyifler yerinde görünüyor Allah bozmasın
biz uyuyamadık gece yavvv bi sağa bi sola döndüm durdum
sabaha karşıda şu benim meşhur mide yanmam oldu yine
neyseki bu sefer dr.a yazdırdığım ilaç sayesinde yarım saatte geçti
neyse işe böyle kızlar şimdi de canım sıkılıyor

kizlar herkese merhaba.
biz de dun uyuyamayanlardandiz.dun gece esime biraz bozuktum.aksam 11 gibi yattim ama nafile oglusum beni uyutmadi.nasil hareketliydi valla bi ara dayanamadim sinirden agladim.cok korktum simdiden bu kadar hareketli diye.sonra sakinlestim tabi kendi kendime telkinler verdim.
dunku kontrolumde de dr.u sinir etti oglusum.ayrintilidaydik ama nafile bi turlu pozisyonunu degistirmedi.dr en son tatli bisiler yiyip 10-15 dk yurumemi istedi.kantinde cukulata seker ne varsa mideye indirdim tabi.biraz da yuruduk. sonra mi yine degistirmedi tabi babasi gibi inatci benim oglum.neyse dr biraz daha durttu de beyfendi artik donim bari dedi

ya kızlar bişey sorucam..malum bu sıcaklardan dolayı soğuk su içiyoruz ,karpuz yiyoruz soğuk soğuk ,en önemlisi de dondurma yiyoruz ki hergün yerim..çevremde bazı duyduğum şeylere göre (özellikle kayınvalidemden ) soğuk yiyip içince bebeğin doğduğunda idrar yolu problemi olabilirmiş..sağlam bi kaynaktan duymadım gerçi ama doğruluğu olabilirmi ..merak ettim..

eylulcum alemsin valla.:roflol:bu erkeklerdeki erkek sevdasini anlamak mumkun degil gercekten.bende oglum olsun istiyodum ama sebebi bana daha sevimli bicirik yaramaz geliyolar o yuzden.soy sop umrumda bile degil.hem kizlar buyuyunce anneye daha yakin oluyor.gerci benim oglum bana daha yakin olur yine ama CADIARZU yinede erkek ya sonucta belli de olmaz.zaten kizin biri kalbini caldimi isimiz bitti aman ya.icim daraldi.ben veremem oglusumu kimslere...

yağmurcum benim kocamın takıntısı yok aslında ..kızları daha çok sever ama bana inat yapıyo ..ben kızım dedikçe o oğlum diyo,dalga geçiyo .bak gör alıyosun alıyosun ,erkek olcak hiçbirini giyemiycek diyo ..çıldırtıyo beni..çok dalgacıdır benim kocam..eminim benim kızım babacı olacak..
iki yeğeni de kız,gittiğimizde amcalarının tepesinden inmiyolar...

yok be eylulcum.olurmu oyle sey.bu senin vucut isinla alakali bisi.sen dondurma yiyerek vucut isini dusurmuyosunku.anlik icini rahatlatiyorsun ki yedigin sey zaten kisa bir surede vucudun isisina doner.icini rahat tut bence.canin ne istiyosa ye.ben dus alirken bile en son soguga yakin dus alirim rahatlamak icin ve karnimi da sivazlarim.bebisime oglum rahatladinmi diye de sorarimnaniknanik.cunku rahatladigini hissediyorum.

Son düzenleme:

canım böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum
pek de ihtimal vermiyorum açıkcası
bu tarz şeyler çok söylenir en iyisi dr.a danışmak
bu sıcakta başka nasıl durulur ben günde 1-2 kez soğuk suyla duş alıyorum inan ki

etraftaki herkes erkek olacak diyodu benim minik kızım için. eşim hariç bi tek o tek başına kız dedi ve haklı çıktı. kaynanam beni teselli etti dusunun erkek olmadi diye kendince, aslında kendini teselli ediyodu ya neyse... valla meğer kız olması garantiliymiş. eşim mühendis benim sürekli manyetik ortamlarda çalıştığından genelde kız çocukları oluyormuş. isyerinde şöyle bir baktı da herkesin kızı var ve kimse şaşırmamış kız deyince. hatta oğlan mı bekliyodun ki diye dalga geçmişler :))) ya ne tuhaf di mi ama :)))

aaa çalışma ortamı gerçekten etkiliyomuymuş :uhm: benim kocişin de Y'leri çok fazla yav, eşimin sülalesinde kızı mumla arıyoruz, bizim sülalede de anca birer tane olur, erkek olma ihtimali %100dü zaten, gerçi eşimle benim gönlümüzde kız yatıyodu, ama kız veya erkekten öte hayırlı olması önemli, boşverin milletin dediğini yav, bi tırnağını yaratabilieceklermi sanki:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…