- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.641
Günaydın kızlar dün bizim kontrolümüz vardı herşey yolundaymış şükür bide sıkın durun bu sıpam benim irkekmiş :asigim:eğer değişmezse ki doktorumuz testislerini bile gösterdi oğluşum olcakmışşş
şimdi de buraya mı geldin:dilcikar:ekim annesi:roflol:
Kızımız olacak diye geziyorduk ortada ismi bile hazırdı:1no2:kızımmmm kızımm diye seviyodum karnımı hain kandırdı beni acaba bi kız bi oğlanmı var içerdejeyyarAllahım kafayı yedim galiba ben:teytey:kız erkek hiçte farketmiyormuş gerçekten hislerim aynı :dance:Allah sağlık versinde onlara bize başka ne isterizki Allahtan
vay polipe demek çükü varmış seninkinin ...:teytey:
asortie pek hava attın sabah sabah öpücükler filan ohhh allah versin gözümüz yok..:dilcikar:
günaydın ekim ve kasım annelerisırnaşık şey
yok canım ya ne havası atacağım o hep beni ve kızını öpmeden
evden çıkmaz sağolsun biz babamıza aşığızcoksekeriremsu
benim kociş beni öpmediği sabah hemen telefon açıyorum..sen beni öpmedin bu sabah sana akşam yemek yok diyorum..meğer uyku sersemi ben hatırlamıyomuşum yada beni kandırıyo..jeyyar
bu arada polipe bu yazdıklarını kocam duymasın..bu ayda bile cinsiyetin heran erkek olabileceği konusunda araştırmaları son sürat devam ediyor..kızını da seviyo da erkek olması süper bişey olacak ona göre..o yüzden bana hiç bişey aldırmıyo valla,alma pembe şeyleri oğlumuz olacak diyo ..garibim acıyorum ama yüzde yüz kız..:teytey::teytey:
ya kızlar bişey sorucam..malum bu sıcaklardan dolayı soğuk su içiyoruz ,karpuz yiyoruz soğuk soğuk ,en önemlisi de dondurma yiyoruz ki hergün yerim..çevremde bazı duyduğum şeylere göre (özellikle kayınvalidemden ) soğuk yiyip içince bebeğin doğduğunda idrar yolu problemi olabilirmiş..sağlam bi kaynaktan duymadım gerçi ama doğruluğu olabilirmi ..merak ettim..
ya kızlar bişey sorucam..malum bu sıcaklardan dolayı soğuk su içiyoruz ,karpuz yiyoruz soğuk soğuk ,en önemlisi de dondurma yiyoruz ki hergün yerim..çevremde bazı duyduğum şeylere göre (özellikle kayınvalidemden ) soğuk yiyip içince bebeğin doğduğunda idrar yolu problemi olabilirmiş..sağlam bi kaynaktan duymadım gerçi ama doğruluğu olabilirmi ..merak ettim..
etraftaki herkes erkek olacak diyodu benim minik kızım için. eşim hariç bi tek o tek başına kız dedi ve haklı çıktı. kaynanam beni teselli etti dusunun erkek olmadi diye kendince, aslında kendini teselli ediyodu ya neyse... valla meğer kız olması garantiliymiş. eşim mühendis benim sürekli manyetik ortamlarda çalıştığından genelde kız çocukları oluyormuş. isyerinde şöyle bir baktı da herkesin kızı var ve kimse şaşırmamış kız deyince. hatta oğlan mı bekliyodun ki diye dalga geçmişler :))) ya ne tuhaf di mi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?