- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.661
canım böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum
pek de ihtimal vermiyorum açıkcası
bu tarz şeyler çok söylenir en iyisi dr.a danışmak
bu sıcakta başka nasıl durulur ben günde 1-2 kez soğuk suyla duş alıyorum inan ki
Kızımız olacak diye geziyorduk ortada ismi bile hazırdı:1no2:kızımmmm kızımm diye seviyodum karnımı hain kandırdı beni acaba bi kız bi oğlanmı var içerdejeyyarAllahım kafayı yedim galiba ben:teytey:kız erkek hiçte farketmiyormuş gerçekten hislerim aynı :dance:Allah sağlık versinde onlara bize başka ne isterizki Allahtan
aaa çalışma ortamı gerçekten etkiliyomuymuş :uhm: benim kocişin de Y'leri çok fazla yav, eşimin sülalesinde kızı mumla arıyoruz, bizim sülalede de anca birer tane olur, erkek olma ihtimali %100dü zaten, gerçi eşimle benim gönlümüzde kız yatıyodu, ama kız veya erkekten öte hayırlı olması önemli, boşverin milletin dediğini yav, bi tırnağını yaratabilieceklermi sanki:1closedeyes:
Canım sana doktorum önce kız dedi de ayrıntılıda mı oğlan olacağı çıktı ortaya?
doktorumuz büyük ihtimal kızınız olacak dedi.e benimde karnım kıçım şekil itibariyle kız tezini doğruluyordu ama gel görki yağmurun kocası gibi benimkide durup durup bak o oğlan olabilir dedi durdu dünkü normal ultrasonda bütün alet edavatını gördüm dr %100 erkek dedi baka kaldım bende öle:uhm:
Bizim de doktorumuz her seferinde kesin bişey demiyo, "kız gibi görünüyo" diyip işin içinden çıkıyo... Benin kociş de ayrıntılıda görmeden daha bişi aldırmam diyo... Aynen pembe alıcaz erkek çıkarsa giyemiycek diyo... Tabi bu arada erkek sevdası var ya onda da içten içten ümitleniyo tabi hala erkek çıkma ihtimali var mı diye... fisfisfis
doktorumuz büyük ihtimal kızınız olacak dedi.e benimde karnım kıçım şekil itibariyle kız tezini doğruluyordu ama gel görki yağmurun kocası gibi benimkide durup durup bak o oğlan olabilir dedi durdu dünkü normal ultrasonda bütün alet edavatını gördüm dr %100 erkek dedi baka kaldım bende öle:uhm:
okuyunca benimde içime kurt düştü . bizim dr kız dedi cumartesi ayrıntılıya gireceğim acaba bize de erkek dermi diye düşünüyorum. ama bizim dr kız kesin demişti
canim benim yegenim de hamile.agustosta dogum yapacak ama kerata resmen bacaklarini kapatmis ve 6 ay boyunca gostermemisti.onlarda hep unisex kiyafet aldilar.odasini da oyle yaptilar.ama 6.ayin sonunda kiz oldugunu gorduler.gnel bir yargi var dogrumudur bilmem ama gostermezse kizdir deniyor
ama baska bir dr.a da gidip fikrini alabilirsin.
Yok bizimki arsız utanmaz, hemen gösterdi göstermesine ama dr erkeklik organı bazen katlanabiliyor ve kız zannedebiliyoruz dediğinden biraz muallakta kaldık.
ay kıyafet dedinizde kızıma yeni ciciler aldım teyzeleri..oy yerim ben onu..serdar ortaç dinliyo şimdi tekmeler havada uçuyo..böyle kıza kurban olurum ben..
slm kizlarr benimde yarin ayrintilim var bakalim cinsiyet ayni kalcakmi ya cok heycanliyim ben bügün kesin uyuyamam artik yazarim yarin sonuclari
ay yazık gıııııııııııı çocuğa eziyet etme, kaçacak yer arıodur oooooooo, onlar anca mozart dinlermiş, dinletceksen mozart dinlet gı,
aman benimki anlamaz öyle şeylerden ; dua etsin ibonun acılı türkülerini dinletmiyom..serdar ortaç filan şimdilik kesiyo bizi .arada bi ben söylüyom o zaman işte kaçacak yer arıyo...:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?