2008 Kasım Anneleri

yani bana görede çok saçma ,geçen yıl eltim doğum yaptı ,bebek doğar doğmaz idrar yolu enfeksiyonu olmuş..büyük ihtimal hastanenin ihmali,fakat kayınvalideme kalırsa gelini hep soğuk içmiş ,soğuk taşlarda yatmış sıcaktan,ondan olmuş güya ..şimdi de bana taktı ,habire onu örnek gösteriyo..

Canım sana doktorum önce kız dedi de ayrıntılıda mı oğlan olacağı çıktı ortaya?

cok dogru cnm bir tirnagini bile yapamayiz.ama cevre maalesef cok etkiliyo.bize bile erkek oldugu halde gerci llkde farketmez diyolar ama ilk seferde tutturmussunuz diyenler oldu.sanki erkek olsun diye deney yapiyoruz .ne denirki iste.Allah neylerse hayirlisini eylesin.ben hep bebek isterken Rabbim hayirli bir evlat ve hayirliysa nasip et diye dua ettim.bizde bebisi uzun denemelerden sonra bulanlardaniz.ama ne olursa olsun herseyin hayirlisini istemek lazim.

Son düzenleme:
Canım sana doktorum önce kız dedi de ayrıntılıda mı oğlan olacağı çıktı ortaya?

doktorumuz büyük ihtimal kızınız olacak dedi.e benimde karnım kıçım şekil itibariyle kız tezini doğruluyordu ama gel görki yağmurun kocası gibi benimkide durup durup bak o oğlan olabilir dedi durdu dünkü normal ultrasonda bütün alet edavatını gördüm dr %100 erkek dedi baka kaldım bende öle:uhm:

Bizim de doktorumuz her seferinde kesin bişey demiyo, "kız gibi görünüyo" diyip işin içinden çıkıyo... Benin kociş de ayrıntılıda görmeden daha bişi aldırmam diyo... Aynen pembe alıcaz erkek çıkarsa giyemiycek diyo... Tabi bu arada erkek sevdası var ya onda da içten içten ümitleniyo tabi hala erkek çıkma ihtimali var mı diye... fisfisfis

canim benim yegenim de hamile.agustosta dogum yapacak ama kerata resmen bacaklarini kapatmis ve 6 ay boyunca gostermemisti.onlarda hep unisex kiyafet aldilar.odasini da oyle yaptilar.ama 6.ayin sonunda kiz oldugunu gorduler.gnel bir yargi var dogrumudur bilmem ama gostermezse kizdir deniyor
ama baska bir dr.a da gidip fikrini alabilirsin.

okuyunca benimde içime kurt düştü . bizim dr kız dedi cumartesi ayrıntılıya gireceğim acaba bize de erkek dermi diye düşünüyorum. ama bizim dr kız kesin demişti

Yok bizimki arsız utanmaz, hemen gösterdi göstermesine ama dr erkeklik organı bazen katlanabiliyor ve kız zannedebiliyoruz dediğinden biraz muallakta kaldık.

Yok bizimki arsız utanmaz, hemen gösterdi göstermesine ama dr erkeklik organı bazen katlanabiliyor ve kız zannedebiliyoruz dediğinden biraz muallakta kaldık.

demek bunların katlanan modelleri de var ..portatif yani..anam bizimki de o modelden olmasın cumartesi ayrıntılı var..bi süpriz yapmasın bize küçük pipicik..:lepi:

aman kızlar yaa boşverin şu erkek kız muhabbetini, rabbim vermiş işte çok şükür, ben şahsım adına tedavi gördüğüm içün erkeği kızı umrdumda bile değildi, hep hayırlısı diye dua ettim, hala ediyorum, dışarıdan davulun sesihoş geliyo millete, nolmuş yani kız olunca insan olmuyomuymuş, benim babam da erkek istiyodu, erkek adamın erkek torunu olur diye beni sinir ediyodu ama umrumda değil valla, hiç de takmıyom, hatta inadına biz kız istiyoduk, ne güzel kıyafetleri oluyo kız çocuklarının, görünce kız bebek olasım geliyo yavvvv sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar da cinsiyetleri o kadar önemli değil

ay kıyafet dedinizde kızıma yeni ciciler aldım teyzeleri..oy yerim ben onu..serdar ortaç dinliyo şimdi tekmeler havada uçuyo..böyle kıza kurban olurum ben..

ay yazık gıııııııııııı çocuğa eziyet etme, kaçacak yer arıodur oooooooo, onlar anca mozart dinlermiş, dinletceksen mozart dinlet gı,

aman benimki anlamaz öyle şeylerden ; dua etsin ibonun acılı türkülerini dinletmiyom..serdar ortaç filan şimdilik kesiyo bizi .arada bi ben söylüyom o zaman işte kaçacak yer arıyo...:dance:

kizlar 22.haftanin sonunda bebegin kulak yapisi tamamlanmis oluyormus.ve disardaki sesleri duyabilir hale geliyomus.insan dusununce acayip oluyor.benim bir arkadasim hamileyken klasik muzik dinletmis(bethoven ozellikle) bebegine ama dogduktan sonra hic istememis o muzigi surekli aglamis.simdi gerci kocaman oldu 3 yasinda ama ben bilemiyorum acaba ninni cd.leri alsammi diye dusunuyorum.bir arkadasim bi siteden oglusum adina bir ninni gonderdi bana.hergun dinliyoruz oglumla cok da rahatlatici bir muzigi var. sitenin adi ailemiseviyorum.com buradan sizde bebisinizin adi neyse o adda ninninizi indirebiliyosunuz tabi uye olmak kaydiyla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…