2008 Kasım Anneleri

evet canım ben bunu bildiğimden dolayı 21 . haftadan beri müzik dinletiyorum..gerçi biraz önce belirttiğim gibi genelde pop oluyo ama sırnaşık şeynapim klasik müzikte ben sevmiyorum..ayrıca dönencemin müzik bölümünü çıkarıp karnıma koyuyorum ona bayılıyo ..sakinleşiyo duruluyo müzik bitince vuruyo ..ne garip yaaa...bu arada dediğin yere bi bakim..

cok güzel bebek cd leri aldim..hem müzik,hem ninni hemde kücük masallar anlatan..
biz hergün dinliyoruz oglusum cok seviyor cünkü kipir kipir oluyor actigim andan itibaren.

kizlar bende sunu duydum hamileyken yusuf suresini okursaniz yada dinlerseniz bebek cok uslu olurmus denemedim daha ama denemeyi düsünüyorum

yusuf suresile ibrahim suresini bi suya okuyup da bebek doğduktan sonra bir iki damla içirilirse Hz.yusuf kadar güzel Hz.ibrahim kadar ahlaklı olacağını duymuştum ben de, uygulamayı düşünüyorum,bu arada belim çok ağrıyo benim senağlamasenağlamasenağlama

Nerden ve nasil bulucaz canim o konudada yardimci olurmusun..?

canim kuran okumayi biliyosan zaten kurandan okursun bilmiyosan internetten bulcaz artik ben okumayi bildigim icin arasirmadim netten ama dinlemekte cok iyimis bebekde duyuyorya aslinda is yaparken müzik dinleyecegime onu dinleyim diyom bu sefer icim rahat etmiyor saygisizlik gibi

simdi baktim goggleden cikiyo hemde ne güzel okuyor adam insanin tüyleri bi hos oluyo agliyasi geliyo sende istersen bak canim ordan ben zaten pek müzik dinletme taraftari degilim desemde ister istemez dinleniyo bari böyle seyler dinletelimde kulaklari allah kelami duysun gerci onlar zaten günahsiz melek ler

günaydın kızlar
bende duymuştum yusuf suresi ile ibrahim suresini
okumayı bilenler hamileliklerinde bol bol okusunlar bilmeyenlerde dinlesinler
bu arada meryem suresi de kolay bir doğum için okunmalıymış
işin manevi yönünü de ihmal etmemeli bence

merhaba kızlar anne karnındakini bilmiyorum da ben bebeğim doğduktan snr hem ingilizce cd hemde kuran dinleticem bebeğimin kulak dolgunlugu olsun.Büyüdüğünde her ikisinide daha çabuk ögrenir diye düşünüyorum.Şarkı dinletmektense bu tip şeyler daha iyi olur gibime geliyo bu sadece benim düşüncem tabi.
Allahım hepimize önce sağlıklı , akıllı uslu bebişler versin.

günaydın arkadaşlar..
evet bu surelerin bebekler için uygun olduğunu duymuştum...özellikle anneden dinlemesi iyi olur gibi geliyor ..okuycam kızıma inş..
bu arada nazlımelek tatile filan mı gitti? haberi olan varmı ? takip edemedim.. merak ettim...

kızlar ben bugün gidiyorum akşam antalya ya haftaya pazartesi gelicez inşallah
kızımız babamızla beraber tatil yapacağız inşallah hepiniz kendinize iyi bakın olur mu
özleyeceğim hepinizi de
doktor arabanızla gidin dedi bizde arabayla gideceğiz zaten hep arabayla gideriz rahat
olduğunu düşünürüm hep:)

kasım annneleri hepeinize mrh...
perşembe günü izinliydimsengözlerimebaksanab evde akşama kadar yatmayı düşünüyordum.Fakat çarşamba akşamı aniden kasıklarıma bi ağrı girdi.Aynı adet sancısı gibiydi..Bi azalıyor,bi sıklaşıyor.Neyse sabaha kadar bu böyle devam etti.Eşimin ısrarlarına rağmen doktora gitmedim:çok üzgünüm:Sabah yataktan kalktım iyi gibiydim..Ağrı azalmıştı...Fakat azıcık dolanmamla sancının başlaması bir oldu ve hemen doktorumu aradım..Hemen gel dedi..Hastaneye gittim.İdrar tahlili ve kültürü verdim..Onların sonucu çıkıncaya kadar beni doğumhaneye aldılar ve bir sürü muayene ettiler..(Erken doğum olabilirmiş onun için)Çok şükür erken doğumla alakalı bi durum yokmuş..İdrar tahlilinde 30ml proteyin çıkmış..Artı tansiyonumda 130/90 çıktı.Bi süre daha tuttuktan sonra çıkışımı yaptılar.Ağrım hala var...Saat 4 te kültür sonucunu alıcam ve sanırım ona göre ilaç verecekler...Böyle bi durumla karşılaşan arkadaşım varmı acaba...Bilgi verirseniz memnun olurum...Gerçi sonucu almaya gitmeme az kaldı ama ne biliyimkafamçokkarıştı

merhaba herkeze..tsk,ler elifcim bakicam netten birazdan o bahsettigin duaya..

ÿa siz nerden duyuyonuz bunlari eylül,ben hic duymamistim bu dualarin iyi oldugunu filan..

o duayidami netten bulabiliriz fater?

merhaba ata-tanem nasilsin hayatim?

asorticim iyi yolucuklar canim,kendine ve bebisinize cok iyi bak emi:)

gecmis olsun hilal,arada benimde oluyor ama senin bahsettigin gibi uzun sancilar diil...

ben yalanci dogum sancilari diye duymustum,rahim kendiini hazirliyormus doguma..

bisiyin olmadigina sevindim canim..yineden gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…