- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.701
hemen indirdim canım berfinimin ninisini çok güzel sağol
a.s.a.s.a.s.
kasım annneleri hepeinize mrh...
perşembe günü izinliydimsengözlerimebaksanab evde akşama kadar yatmayı düşünüyordum.Fakat çarşamba akşamı aniden kasıklarıma bi ağrı girdi.Aynı adet sancısı gibiydi..Bi azalıyor,bi sıklaşıyor.Neyse sabaha kadar bu böyle devam etti.Eşimin ısrarlarına rağmen doktora gitmedim:çok üzgünüm:Sabah yataktan kalktım iyi gibiydim..Ağrı azalmıştı...Fakat azıcık dolanmamla sancının başlaması bir oldu ve hemen doktorumu aradım..Hemen gel dedi..Hastaneye gittim.İdrar tahlili ve kültürü verdim..Onların sonucu çıkıncaya kadar beni doğumhaneye aldılar ve bir sürü muayene ettiler..(Erken doğum olabilirmiş onun için)Çok şükür erken doğumla alakalı bi durum yokmuş..İdrar tahlilinde 30ml proteyin çıkmış..Artı tansiyonumda 130/90 çıktı.Bi süre daha tuttuktan sonra çıkışımı yaptılar.Ağrım hala var...Saat 4 te kültür sonucunu alıcam ve sanırım ona göre ilaç verecekler...Böyle bi durumla karşılaşan arkadaşım varmı acaba...Bilgi verirseniz memnun olurum...Gerçi sonucu almaya gitmeme az kaldı ama ne biliyimkafamçokkarıştı
kizlar bu arada ben de de bir bel agrisi var ama anlayamadim.yatsam olmuyo kalksam olmuyo.aldigim kilolardan mi bilmiyorum.hayirlisiyla sagsalim dogursak da bebislerimizi koyunlarimiza alsak[/QUOTE
yagmucuğum, o günleri görebilecekmiyiz acaba...Bana o kadar uzak geliyorki.. İnşallah sağ salim doğumlarımızı yapar bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz...
kizlar bu arada ben de de bir bel agrisi var ama anlayamadim.yatsam olmuyo kalksam olmuyo.aldigim kilolardan mi bilmiyorum.hayirlisiyla sagsalim dogursak da bebislerimizi koyunlarimiza alsak[/QUOTE
yagmucuğum, o günleri görebilecekmiyiz acaba...Bana o kadar uzak geliyorki.. İnşallah sağ salim doğumlarımızı yapar bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz...
insallah cnm insallah kucaklarimiza da aliriz.
selam herkese allah nasıp ederse bende kasım ayında alacagım oglumu kucagıma bır sorum olacak arkadaslar ben soguk su ıcıyorum herkes kafadan bı laf uretıyo yok cocuk hasta olcak yok kafası usuycek dıye korkuyorum ılıştırıyorum ama mıdem bulanıyo cok sıcak zaten bu konu hakkında bılgısı olan varmı
merhabalar ;
hilalcim geçmiş olsun canım..sonçuları al gelde bizede bildir..
asortie kendini ve bebişi üzme ve yorma , güzel güzel git gel iyice eğlen..iyi yolculuklar ( bu arada ne kadar fesatım demi napim inanmadım )
ranagül bende aynı soruyu sormuştum kızlara gerçi inanmıyodum ama garanti olsun diye ; şimdi eminimki bunların hepsi uydurma; bir sitenin doktoruna bile sordum hatta ..iç canım iç ama sen üşütmemeye dikkat et..
çilekcim ben şu kuran daki sure olayını üye olduğum başka bir sitede duymuştum canım..
ay ben bugün cuma günü hürmetine yasin okudım kızıma allahım kabul etsin inş..
allah kabul etsin cnm.eylucum bize de dua et be ya.okurken bizi de kat cnm olurmu.:asigim:
5 ytl karşılığında istek dua kabul edilir .:dance:.malum hayat pahalı ,kızıma ciciler lazım,
dua yaz 2030 a yolla eylül sana dua okusun :roflol:
eylcum rahim kertigi yapalim istersen biz bunlari.hem bir ilkede imza atmis oluruz ne dersin.besikkertigi yerine rahimkertigi :roflol::roflol::roflol::roflol:
kizlarrr cok heycanliyim.....!
bugün bizim evlilik yildönümümüz,aksama disariya cikicaz esimle ama
yalniz olamiycaz,yanimizda cok yakisikli bi bey daha olucak..
ilk defa 3 kisi kutluycaz bu ani yüzden cok heycanlandik oglumla biz..:1hug:
merhabalar ;
hilalcim geçmiş olsun canım..sonçuları al gelde bizede bildir..
asortie kendini ve bebişi üzme ve yorma , güzel güzel git gel iyice eğlen..iyi yolculuklar ( bu arada ne kadar fesatım demi napim inanmadım )
ranagül bende aynı soruyu sormuştum kızlara gerçi inanmıyodum ama garanti olsun diye ; şimdi eminimki bunların hepsi uydurma; bir sitenin doktoruna bile sordum hatta ..iç canım iç ama sen üşütmemeye dikkat et..
çilekcim ben şu kuran daki sure olayını üye olduğum başka bir sitede duymuştum canım..
ay ben bugün cuma günü hürmetine yasin okudım kızıma allahım kabul etsin inş..
kizlarrr cok heycanliyim.....!
bugün bizim evlilik yildönümümüz,aksama disariya cikicaz esimle ama
yalniz olamiycaz,yanimizda cok yakisikli bi bey daha olucak..
ilk defa 3 kisi kutluycaz bu ani o yüzden cok heycanlandik oglumla biz..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?