2008 Kasım Anneleri

selamkızlar naber
Biz yimne bu hafta başını hastanede gecirdik böbreklerim baya ağrıtacak sanırım başımızı acılmam oldu oğlumla bi tamamlasak hayırlısı ile şu dokuz ayı İğneler serumlar 15 günde bir yetti Ben iğneden korktukca başıma geliyo inat neyse şimdi dışarıya cıkıyorum ayrıntıları gelince anlatırım

cok gecmis olsun cnm.insallah onemli birsey degildir.Rabbim vaktinde sagsalim dogumlar nasip etsin insallah...

kizlar bu arada ben de de bir bel agrisi var ama anlayamadim.yatsam olmuyo kalksam olmuyo.aldigim kilolardan mi bilmiyorum.hayirlisiyla sagsalim dogursak da bebislerimizi koyunlarimiza alsak

selam herkese allah nasıp ederse bende kasım ayında alacagım oglumu kucagıma bır sorum olacak arkadaslar ben soguk su ıcıyorum herkes kafadan bı laf uretıyo yok cocuk hasta olcak yok kafası usuycek dıye korkuyorum ılıştırıyorum ama mıdem bulanıyo cok sıcak zaten bu konu hakkında bılgısı olan varmı

canim ben bisi olcagini dusunmuyorum.senin bogazin sismedigi surece sorun olmaz :roflol:
zaten vucuduna giren soguk seyler kisa bi sure sonra senin vucut isini alir zaten.dert etme bence...canin nasil istiyosa oyle ye ic...

merhabalar ;

hilalcim geçmiş olsun canım..sonçuları al gelde bizede bildir..
asortie kendini ve bebişi üzme ve yorma , güzel güzel git gel iyice eğlen..iyi yolculuklar ( bu arada ne kadar fesatım demi napim inanmadım )
ranagül bende aynı soruyu sormuştum kızlara gerçi inanmıyodum ama garanti olsun diye ; şimdi eminimki bunların hepsi uydurma; bir sitenin doktoruna bile sordum hatta ..iç canım iç ama sen üşütmemeye dikkat et..
çilekcim ben şu kuran daki sure olayını üye olduğum başka bir sitede duymuştum canım..

ay ben bugün cuma günü hürmetine yasin okudım kızıma allahım kabul etsin inş..

allah kabul etsin cnm.eylucum bize de dua et be ya.okurken bizi de kat cnm olurmu.:asigim:

eylcum rahim kertigi yapalim istersen biz bunlari.hem bir ilkede imza atmis oluruz ne dersin.besikkertigi yerine rahimkertigi :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ay çok tuttum bunu ben ya rahim kertiği süper ,,yapalım yapalım da bizim isteklerimiz fazla olur altından kalkamassınız..mesela öncelikle doğum masraflarından başlayalım...laelaelaelaelae

kizlarrr cok heycanliyim.....!

bugün bizim evlilik yildönümümüz,aksama disariya cikicaz esimle ama

yalniz olamiycaz,yanimizda cok yakisikli bi bey daha olucak..

ilk defa 3 kisi kutluycaz bu ani o yüzden cok heycanlandik oglumla biz..:1hug:

Son düzenleme:

hadi bakalım nice yıllara aman dikkat edin sizi izleyecektir deniz oğlan bu gece:asigim:

valla fesatlıkla alakası yok canım ya ne yalan sölim diyorum ya
benimde inanasım gelmedi be güzelim yajeyyar

vavv demek bizden 3 gün sonra evlendiniz canım çok sevindim valla
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bebeğinizle mutlu huzurlu
bir evlilik geçirirsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…