- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.101
tabi canım oralara dikebilirsiniz güzel olur annenlerin yayla evi nerede Tekir'demi
benim kayınvalidemlerin var yayla evi Zorkun'da çok seviyorum yayla'yı ama uzun süre kalmam o ayrı üşüyorum ne gerek var yazı da yaz gibi yaşamalı sıcağı hissetmeli diye düşünüyorum yine de temiz havası çam kokusu ortamı çok rahatlatıyor beni
beyaz melegım kayıjnvaldemlerın yaylası mersınde ayvagedıgınde.tekırden daha guzeldır.ama bende 1 gunden fazla kalmam sıkıyo benı.belkı kaynana unsurundan da olabılır.hahaha....
dilek canımözelden msj attım canımmm
Maytabım şok oldum.Zaten dün akşamın şokunu unutmadım.Alışveriş merkezinde bir bebek vardı.Yok anlatmak istemiyorum neyse..Canım portakal suyu için hergün.Vücudunuzun direnci düşmesin, üşütmeyin.Dua edelim canım.İnşallah bulaşmamıştır.Halen çok şaşkınım...
Maytabım şok oldum.Zaten dün akşamın şokunu unutmadım.Alışveriş merkezinde bir bebek vardı.Yok anlatmak istemiyorum neyse..Canım portakal suyu için hergün.Vücudunuzun direnci düşmesin, üşütmeyin.Dua edelim canım.İnşallah bulaşmamıştır.Halen çok şaşkınım...
tabi canım oralara dikebilirsiniz güzel olur annenlerin yayla evi nerede Tekir'demi
benim kayınvalidemlerin var yayla evi Zorkun'da çok seviyorum yayla'yı ama uzun süre kalmam o ayrı üşüyorum ne gerek var yazı da yaz gibi yaşamalı sıcağı hissetmeli diye düşünüyorum yine de temiz havası çam kokusu ortamı çok rahatlatıyor beni
beyaz melegım kayıjnvaldemlerın yaylası mersınde ayvagedıgınde.tekırden daha guzeldır.ama bende 1 gunden fazla kalmam sıkıyo benı.belkı kaynana unsurundan da olabılır.hahaha....
olabilir tabi kaydirigubbakcemile3 ben de birgünden fazla kalmadım bu zamana kadar oda kaynanam yoktu tabi kaydirigubbakcemile3 sevgiliyken gitmiştik eşimle tee o zamandan evlendiğimizden beri yazları günübirlik gidip dönüyoru sabah gidip akşam geliyoruz yeter
ne oldu alısverıs merkezınde bızı neden meraklandırıp soylemıyorsun
kızlar bende ası olmak ıstemeyenlerdenım ama
mmf'ın doktoru 8 yıllık herseylerını bılerek ona gore degerlendıren bır doktor
elbettekı guven sozkonusu aralarında
ama mmfın doktorunun soyledıklerı dokgrultusunda ben de h1n1 olmustum
ama bu bulasıcı bır hastlık olduguna gore evın ıcınde ya da ofıste hıc kımsede bır degısıklıkte yok
kafam karıstı bu haberler daha cok karısıtırır bızı
mevsimsel gripten 1 ayda 7000 kişi ölüyor h1n1 den 25 kişi öldü dedi
maytabım doktorun bunu demiş , bende başından beri bunu söylüyorum o yüzden paniğe gerek yok , aşıya hayırrrrrrr..
tatlım şaka bir yana , sen ansıl rahat hisedeceksen kendini ona göre davran , yaptırmak istiyorsan yaptır tabiki...
bide politikaya girmek istemiyorum ama domuz gribi sayesinde ne kriz konuşulur oldu ne gün geçtikçe sayısı artan işsiz ordusu ne de ülkeye giren PKK lılar...neyse fazla yorum yapmıyım ama çok güzel oyalananıyoruz domuz giribi sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?