- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.721
bende bügün ayrintiliya girdim ve sonuc degisti kendi kadin doktorum kiz demisti ama ayrintiliya girdigim doktor bakti ve kesin erkek dedi yani benimde oglusum olcak kizlarima erkek kardes geliyo herseyide iyimis yani simdilik saglikli
hadi bakalım nice yıllara aman dikkat edin sizi izleyecektir deniz oğlan bu gece:asigim:
vavv demek bizden 3 gün sonra evlendiniz canım çok sevindim valla
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bebeğinizle mutlu huzurlu
bir evlilik geçirirsinyerimseniben
çilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ..temmuzda ne bereketli aymış ..herkes bu ay evlenmiş..bende bu ay doğmuşum..bu arada çilekcim uslu durun hıııııııjeyyar
tsk,ederim eylülcüm..yahu kocam gitti yine,bi yemek yedik adam ise döndü:çok üzgünüm:
ve gec gelicek bu aksam..su anda nasil usluyum bilemezsiniz:çok üzgünüm:
bu arada benim yarın ayrıntılım var bana dua edin emi bebişim sağlıklı olsun ,bişiyciği olmasın , annesini üzmesin,kıçını dönmesin, yüzünü görmek istiyorum artık ...senağlama
oy oy dönerse yine kicini o kontes cikinca isir hemen..insl. canim görürsün kücük melegini..iyi izle anlat sonra bize ..
kızlar selam çok mutluyummmm
az önce dr.dan geldik Ve nihayet öğrenebildik kızımız olucakmışşşşşşşşşşşş nassı sevindim bilemezsiniz Allah gönlüme göre verdi :) Benim de bi prensesim olucak :))
Kızımız gayet sağlıklı görünüyormuş. Bu hafta renkli ultrason ve tetanoz aşımızı ve şeker testimizi yaptırmamız gerekiyormuş. Boy 26 cm - kilo 365 gr
hayirli olsun.gözün aydin yesim .. yerim o prensesleri ben yaa...
bende bügün ayrintiliya girdim ve sonuc degisti kendi kadin doktorum kiz demisti ama ayrintiliya girdigim doktor bakti ve kesin erkek dedi yani benimde oglusum olcak kizlarima erkek kardes geliyo herseyide iyimis yani simdilik saglikli
gözün aydin elifcim kizlarina erkek geliyor demek..
kasım annneleri hepeinize mrh...
perşembe günü izinliydimsengözlerimebaksanab evde akşama kadar yatmayı düşünüyordum.Fakat çarşamba akşamı aniden kasıklarıma bi ağrı girdi.Aynı adet sancısı gibiydi..Bi azalıyor,bi sıklaşıyor.Neyse sabaha kadar bu böyle devam etti.Eşimin ısrarlarına rağmen doktora gitmedim:çok üzgünüm:Sabah yataktan kalktım iyi gibiydim..Ağrı azalmıştı...Fakat azıcık dolanmamla sancının başlaması bir oldu ve hemen doktorumu aradım..Hemen gel dedi..Hastaneye gittim.İdrar tahlili ve kültürü verdim..Onların sonucu çıkıncaya kadar beni doğumhaneye aldılar ve bir sürü muayene ettiler..(Erken doğum olabilirmiş onun için)Çok şükür erken doğumla alakalı bi durum yokmuş..İdrar tahlilinde 30ml proteyin çıkmış..Artı tansiyonumda 130/90 çıktı.Bi süre daha tuttuktan sonra çıkışımı yaptılar.Ağrım hala var...Saat 4 te kültür sonucunu alıcam ve sanırım ona göre ilaç verecekler...Böyle bi durumla karşılaşan arkadaşım varmı acaba...Bilgi verirseniz memnun olurum...Gerçi sonucu almaya gitmeme az kaldı ama ne biliyimkafamçokkarıştı
5 ytl karşılığında istek dua kabul edilir .:dance:.malum hayat pahalı ,kızıma ciciler lazım,
dua yaz 2030 a yolla eylül sana dua okusun :roflol:
tunaydınlar kızlarrr
gecmıs olsun rahatsızlık yasayanlara
kac gundur cok yogunum ıster ıstemez yorgunum
bu benımle bırlıkte bebısımı de etkılıyor
garıbım hareketlerı ıle kendını hatırlatarak benı dusun dıyor ama ıslerım o kadar yogundu kı bazı anlarda hamıle oldugumu bıle unuttum
neyse kı bugun ogleden sonra ıtıbarıyle dınlenme moduna gecıcez ınsa allah oglusum ve kocamla
benım de yorgunluga bagladıgım sıkayetlerım oldu
3 gun ustuste mısafır ıs yogunlugu kosturma derken kasık ve bel ozellıkle de kuyruk sokumu bolgesınde agrılarım var
yataga duz yattıgımda 1 saate yakın agrılarımın dınmesını beklıyorum uyuyabılmek ıcın
dus her ne kadar ıyı gelse de yorgunluk uzerıne alınca baygınlık tarzı bır tuhaf hal yaratıyor ınsanda kocıste korkuyor dus alınca sersemlıyorsun dıyor
bılmıyorum bugun ıtıbarıyle dınlenmeye calısıcam eger gecmezse sanırım pazartesı bana doktor yolu gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?