2008 Kasım Anneleri

ha bu arada benim de sırtım çok ağrıyor ya nasıl yolculuk yapacağım anlamadım yanıma bir yastık alayım bare
bu arada bana bir tavsiyesi olan var mı acep

canım tek yol arka koltukta yatarak yolculuk yap yada ortopedik sırt yastıklarından alın gerçekten çok işe yarıyor benim hiç belim ağrımıyor o yastık sayesinde

çilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ..temmuzda ne bereketli aymış ..herkes bu ay evlenmiş..bende bu ay doğmuşum..bu arada çilekcim uslu durun hıııııııjeyyar

asortiecim bak sana bir tavsiye..meyve al yanına bol bol..kiraz şeftali filan yolda yersin ..yastık al arkada uzanarak git ..canın sıkılınca geçersin öne ..birde hani bu koltuk kırlentleri varya sert küçük ondan al uzanınca ayağının altın koy..valla benden bu kadar ..diğer ayrıntıları düşünmüşsündür zaten..

bu arada benim yarın ayrıntılım var bana dua edin emi bebişim sağlıklı olsun ,bişiyciği olmasın , annesini üzmesin,kıçını dönmesin, yüzünü görmek istiyorum artık ...senağlama

kızlar selam çok mutluyummmm
az önce dr.dan geldik Ve nihayet öğrenebildik kızımız olucakmışşşşşşşşşşşş nassı sevindim bilemezsiniz Allah gönlüme göre verdi :) Benim de bi prensesim olucak :))
Kızımız gayet sağlıklı görünüyormuş. Bu hafta renkli ultrason ve tetanoz aşımızı ve şeker testimizi yaptırmamız gerekiyormuş. Boy 26 cm - kilo 365 gr

bende bügün ayrintiliya girdim ve sonuc degisti kendi kadin doktorum kiz demisti ama ayrintiliya girdigim doktor bakti ve kesin erkek dedi yani benimde oglusum olcak kizlarima erkek kardes geliyo herseyide iyimis yani simdilik saglikli

arkadaslar acaba sizlerede bakteri testi yapildi mi?
doktor beyaz akintidan test yapti ve normal dogum olursa bebege mikrop bulasmasin diye antibiyotik fitil yazdi... basina gelen varsa bana cevap yazabilir mi?

hadi bakalım nice yıllara aman dikkat edin sizi izleyecektir deniz oğlan bu gece:asigim:

sus kis getirme oglumu naklna öyle seyler heheh..tsk,ler polipecim

vavv demek bizden 3 gün sonra evlendiniz canım çok sevindim valla
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bebeğinizle mutlu huzurlu
bir evlilik geçirirsinyerimseniben

tsk,ederim asorticim,insl. hepimiz saglikla sihhatle ve bebislerimizle huzurlu bi hayat geciririz..

çilekcim olsun yemek yemişin ya o da yeter ..artık kociş gelince yaparsın yaramazlık:lepi:

bu arada polipeden sonra bebişi süpriz yapan elifsevdeyi de kutluyoruz..
bende yarın bir süprizle gelirmişim...ayyy ne tuhaf olur ...

bu arada bu gece benim kocişte 12 de gelcek ..yarın sabah önce dr a sonra yazlığa gitcez..hafta sonu yokum yani..yazlığa dediysem tatile değil yani..yazlığımız oturduğum yere yakın 1 saatlik yol zaten genelde hafta sonları ordayız..denize girerim heralde bakcaz artık...:teytey:

kızlar biz gece yola çıkacağız hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
bebişlere iyi bakın beni özleyin anacığım baaayyyy eğer fırsat bulursam girerim:)
sevgiyle kalın

kızlar günaydın.nabersiniz bakalım.çook fazla geçmişe bakamadım.ama evlilijk yıldönümü olan arkadaşları tebrik ederim .Allah mutluluklarını daim etsin inşallah...
tatile çıakanlara da iyi eğlenceler.bende ağustosun 8inde gün sayıyorum anlııcanız:lepi:ama bişeydende çok tırsıyorum açıkcası keneler.sahilde falan napıcaz.gittiğimiz yerde havuz vcar amaben girmek istemiyorum ya deniz bana daha güvenlive temiz geliyor.sahildede kene vardır.offff gerdibeni bu düşünce siz bu konuda neler yapıyorsunuz.biirbirimizeakıl verelim kızlar

abooo şekerim perşembe günü de biz gecenin 3ünde acillik olduk, belimin sağ tarafıyla kasığımın sağ tafraı yerinden çıkcakmış gibi ağrıyodu, senin hesap acilde erken doğum mu var diye bi araştırdılar, rahim ağzı açılmışmı diye baktılar, bebeğin kalp atışlarını dinlediler, sonra idrar tahlili yaptılar, sonra da anacım senin ağrın yok dyip gönderdiler, dün öğlen doktoruma koştum, ayrıntılı bi inceledi, böbreklerime baktı idrar birikmesi var mı diye, hiçbi sorun görünmüyo ama sancı iyi değil geçirmemiz lazım dedi, magnezyumla antibiotuk verdi, iki gündür yatıyom ölü gibi, daha bugün iyiyim işte, acep bu aylarda böyle şeyler oluyo mu, baksana sende de buna benzer bişey olmuş :uhm:

tunaydınlar kızlarrr
gecmıs olsun rahatsızlık yasayanlara
kac gundur cok yogunum ıster ıstemez yorgunum
bu benımle bırlıkte bebısımı de etkılıyor
garıbım hareketlerı ıle kendını hatırlatarak benı dusun dıyor ama ıslerım o kadar yogundu kı bazı anlarda hamıle oldugumu bıle unuttum

neyse kı bugun ogleden sonra ıtıbarıyle dınlenme moduna gecıcez ınsa allah oglusum ve kocamla
benım de yorgunluga bagladıgım sıkayetlerım oldu
3 gun ustuste mısafır ıs yogunlugu kosturma derken kasık ve bel ozellıkle de kuyruk sokumu bolgesınde agrılarım var
yataga duz yattıgımda 1 saate yakın agrılarımın dınmesını beklıyorum uyuyabılmek ıcın
dus her ne kadar ıyı gelse de yorgunluk uzerıne alınca baygınlık tarzı bır tuhaf hal yaratıyor ınsanda kocıste korkuyor dus alınca sersemlıyorsun dıyor

bılmıyorum bugun ıtıbarıyle dınlenmeye calısıcam eger gecmezse sanırım pazartesı bana doktor yolu gorunuyor

abooo şekerim dikkat et bu aylar tehlikeliymiş

ay kızlar geçmiş olsun yaa dikkat edin kendinize ...benimdeen büyük korkum erken doğum yaşamak.inşallah zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırız bebişleri kucağımıza.bende geçen gün dolaşıyorum alışveriş falan yapıcaktım.abim ve oğlumla.neyse kasıklarıma nasıl birsancı girdi yürürken idrara da sıkışmıştım.bakıyorum etrafta hiç bişi yok en sonunda abime dedim şu börekçide oturalım karnım acıktı...ne diyim çişim geldi diicek halim yoktu.garsona lavabo nerde diye sordum.aman Allahım hayatımda böyle pis biyer görmedim neyse mecbur hacetimi giderdim.tek tesellim alaturka olmasıydı .çıkınca hemen çıktım ordan abimde nooladu diyo öyle biyerde yemek yenirmi Allahım yaa nasıl böyle biyer çalıştırıyolar.ben dışarda tuvalete gitmem normalde ama okadar sıkıştırdıki kasıklarım patlııcak sandım ve sancılarım başladı herhalde yolun sonuna geldik diye düşündüm.Allah korusun yaa Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun ..amin...kızlar şu kene olayına cevap vermemiş kimse korunmak için bişeyler yaptınızmı tatilde

:lepi:slm kizlarr ya ben cok heycanliyim gece bile uyuyamadim kiz dedik dedik erkek cikti ins degismez gerci doktor kesin dedi ama ama iki kizin icinede yakisir bir erkek demi ya cok mutluyum cok ins sag saglim kucaklarimiza almayi nasip eder rabbim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…