2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
şu kenelerden konuşmuşsunuzda bende birşey almadım henüz pazartesi tatille gideceğim için almamlazım
düşünüyorum şu off varya onun kene koruyucusunu alsak bir problem olurmu bilgisi olan varmı

Merhaba kızlarrrr
ben geldimmmmm

annemlerdeyim neyseki burda internet sıkıntım olmayacak.,
çooook sıcak ama adana piştim resmen.

nasılsınız neler yaptınız?

Asorticim tatile gidiyormuş gal,ba.iyi tatiller özleyeceğiz seni.

Polipe ve elifsevdenin yaramazlar erkek mi çıktı :) maşallah maşallah.elifsevdecim özellikle 2 kızdan sonra sana çooook sevindimm.allah hayırlı ömürler versin bebişlerinize.

aman allahım diyorum bunları okuyunca inşallah benimki değişmez.

Bundan sonra daha sık görüşürüz artık öptüm canlarımmmm.

Kene sorununa değinmişsiniz ben öyle yeşillik bi alanda bulunmadığımdan bi önlem almadım.ama yeşillik alana çıkacaklar çocuklara zarar vermeyen ilaçlardan kullanabilir heralde.yine de çok gerekli değilse hiçbişey kullanmayın derim ben.

kızlar selaam.şuan itibariyle bütün ütülerimi bitirmiş ve huzura ermiş bulunuyorum bu ne saadet:)darkçım geldin sonunda hoşgeldin özlettin kendini.bende yoktum nezamandır misafir gezme tozma derken giremedim şimdide işimi yeni bitirdim bi bakayım kızlara dedim.benim göbiş çok tatlı oldu kızlar her kıyafetin altından çıkıyo artık millet beni görünce çığlık atmaya başlıyo çok tatlı olmuşsun artık tam hamile olmuşsun diye.
şu tetanoz aşısını yarın vurdurucam bende inşallah problem yaşamam.buaradageçen hersabah ağzımda yoğun bir kan tadıyla uyanıyorum hatta geçen sabah yastığımda koskoca bir kan lekesi vardı ağzımdan gelmiş.dişlerim kanıyor herhalde korktum görünce baya. sizde bu sorunu yaşayan varmı?
kızlar bu sinek kovuculardan kullanabiliyomuyuz vücuda ben birinden hamilelerin kullanamıycağını duydum ama nekadar doğru bilmiyorum bende 2 hafta sonra gidiyorum tatile sineklerden korunmam lazım yoksa ısırılmadık yerim kalmıyo.

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım allah gönlüne göre verdi inşallah sağlıkla kucağına aldığını da görelim minik paşayı

Oh ne güzel işler bitmiş.Bizde annemlerle bugün temizlik yaptık.beni pek çalıştırmıyorlar gerçi ama basit şeyler yaptım.
Bende çok özledim burayı varya sorma.
Eee artık karınlar çıktı gerçek hamiş olduk.Geçen Reale gittik wc de birisi bana öncelik tanıdı :))))
Çok güzel şeyler cidden bunlar.
Tetanoz olmuştum been olurken bişey olmuyo hiç farketmiyosun.ama gece kolunun üzerine yatarken biraz acımış oluyor.olsun o kadar da değil.ben ona rağmen yattım walla o kolumun üzerine de .Yoksa tek sağa ve sırtüstü yatılmaz ki.Sola yapılmıştı zpr da olsa yattım.

Benimde hala kanıyor dişlerim.Biraz daha katlanacağız buna napalım

Ya bence kullanmayın ilaç felan deriye.ben olsam sürmezdim şahsen.çok rahatsız ederse raidin prize takılanlarından al bence.tabi açık hava için istemiyorsan.

Annemler çağırıyor çay içmeye.
atatanem görüşürüz canım.Uğrarsın artık sende bol bol.ben de tek kaldım diye üzülüyodum.herkes tatile gitmiş heralde.Dünden sonra bi sen yazdın.
Öptüm canım.

ya peki dark bu iğneyi sağa yaptırma şansımız yokmu ben sola yatıyorum hep batu bey de sağa yattımmı başlıyo tepiklemeye rahatsız oluyo çünkü başı orda sıkışıyo.inşallah yaparlar sağ koluma neyse yarın öğrenirim nasılsa

kızlar ben kaçıyorum hadi öptüm tek tek herkesi tatilde olanları da yarın haftabaşı sabah sayım yapcam herkes burda olsun:)))

benim sağa yapıldı canm hamilkeyken yaptırmadım ben geçen sene 2 doz vurulmuştum sağlık ocağında kampanya yapıp duyurmuşlardı sağlıklı anne sağlıklı bebek diye .2 doz vuruldum 1 ay arayla bıraktım dr uma söölediğimde yeterli zaten 2 doz vurulcaksın ve vurulmuşsun 5 sene koruyo dedi.neyse aman amma uzattım sağ tarafıma vurulmuştu ikiside çünkü ben sol kolumun üzerine yatıyorum .o zamanda öyle demiştim sende söyle sanırım vururlar.
dün gece mehmet akif çok hareketliydi oğlum 2 kere tuvalete kalktı benide çağırdı bende kalkmışken su içtim dolandım buzdolabına uğradım D felan mehmet de uyandı tabii yattım pıtır pıtır hiç uyumadı kalktım gene dolandım uyur gibi oldu yattım gene uyandı kalktım felan filan zor oldu yaane ......kafamçokkarıştı
bu arada batu beyi ve ceren hanımı mıncıklaya mıncıklaya öpüyorumŞeniz

kızlar yaa yardım edin dün geceden buyana midemde çok kötü ekşime ve yanma var
hemileliğimin başında bile olmamıştı su bile içemiyorum sürekli acı su geliyor ne yapmam lazımm
aaaacillllllllll cevapppppp lütfennnnnnn

canim bebislerimiz büyüdügü icin bu aylarda malesef yanma ve bulantilarin olmasi dogalmis..bendede acayip bulanti var..ben bikac kez midem yandiginda karbonat ictim baya faydasi olmustu..

ooooo kimler gelmis...biz oglumla bekledik siteyi sizler gelene kadar......

bu arada bana asi filan hic bahsetmedi doktorum..yapmiycak galiba:uhm:

ya batucuktami sagda yatiyor ata-tanem?ben bunun icin topic bile actim

bebek sürekli sagimda cok korkuyorum neden?diye..doktorumu aradim adam accik

güldü:roflol: normal orada rahattir dedi..hep tekmeleri filan soldan hissediyorum telas

olmustum..bak simdi sende böyle diyince biraz daha icim rahatladi..

canımcım ben 4. ayın sonuna kadar hep soldan tekme yedim daha yeni yeni sağdan vuruyor ama sanırım kollarıyla vuruyor sağdan.bu aylarda bebek çok dönmez dedi doktorum kolay kolay pozisyon değiştirmezmiş korkma yani çilekkcim.7.ayda çok hareket etmeye başlıyor daha zamanı var yania.s

kız yoksa bebeğin saçlanıyomusırnaşık şey

oh walla içim rahatladı zaten dün gece bel ağrısından uyuyamadım dönemedim çok kötüydü bi de sağa yatarrsam iyice uyku gider.bende mehmet akif paşayı muck muck öpüyorum hayatım:1hug:

günaydın hamişleeeeeeeeerrr!!!
iyi haftalarrrrrrrrrrrrr!!!!
nasılsınız,iyimisiniz?
biz oğluşumla gayet iyiyiz.4 gündür yoktuk buralarda biliyosunuz.kısa bi tatil yaptık..dün akşam geldik.ay okadar çok yazmışsınız ki..valla bu sefer hepsini okuyamadımfisfisfis
okuduğum kadarıyla doktor kontrolüne gidip güzel haberlerle dönenler vaaarr,bebeğini kız beklerken erkek olanlar vaar,mide yanmaları bulantıları olanlar vs.güzel haberler alanları tebrik ediyorum.allah hiç bozmasın.hasta olanları rahatsızlığı olanlarada acil şifalar diliyorum..
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi ve bebişlerinizi..a.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…