E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.741
:lepi:slm kizlarr ya ben cok heycanliyim gece bile uyuyamadim kiz dedik dedik erkekcikti ins degismez gerci doktor kesin dedi ama ama iki kizin icinede yakisir bir erkek demi ya cok mutluyum cok ins sag saglim kucaklarimiza almayi nasip eder rabbim:teytey:
selam kızlar kimler var bises verin bakiimDDD
ya peki dark bu iğneyi sağa yaptırma şansımız yokmu ben sola yatıyorum hep batu bey de sağa yattımmı başlıyo tepiklemeye rahatsız oluyo çünkü başı orda sıkışıyo.inşallah yaparlar sağ koluma neyse yarın öğrenirim nasılsa
kızlar yaa yardım edin dün geceden buyana midemde çok kötü ekşime ve yanma var
hemileliğimin başında bile olmamıştı su bile içemiyorum sürekli acı su geliyor ne yapmam lazımm
aaaacillllllllll cevapppppp lütfennnnnnn
ya peki dark bu iğneyi sağa yaptırma şansımız yokmu ben sola yatıyorum hep batu bey de sağa yattımmı başlıyo tepiklemeye rahatsız oluyo çünkü başı orda sıkışıyo.inşallah yaparlar sağ koluma neyse yarın öğrenirim nasılsa
ooooo kimler gelmis...biz oglumla bekledik siteyi sizler gelene kadar......
bu arada bana asi filan hic bahsetmedi doktorum..yapmiycak galiba:uhm:
ya batucuktami sagda yatiyor ata-tanem?ben bunun icin topic bile actim
bebek sürekli sagimda cok korkuyorum neden?diye..doktorumu aradim adam accik
güldü:roflol: normal orada rahattir dedi..hep tekmeleri filan soldan hissediyorum telas
olmustum..bak simdi sende böyle diyince biraz daha icim rahatladi..
kızlar yaa yardım edin dün geceden buyana midemde çok kötü ekşime ve yanma var
hemileliğimin başında bile olmamıştı su bile içemiyorum sürekli acı su geliyor ne yapmam lazımm
aaaacillllllllll cevapppppp lütfennnnnnn
benim sağa yapıldı canm hamilkeyken yaptırmadım ben geçen sene 2 doz vurulmuştum sağlık ocağında kampanya yapıp duyurmuşlardı sağlıklı anne sağlıklı bebek diye .2 doz vuruldum 1 ay arayla bıraktım dr uma söölediğimde yeterli zaten 2 doz vurulcaksın ve vurulmuşsun 5 sene koruyo dedi.neyse aman amma uzattım sağ tarafıma vurulmuştu ikiside çünkü ben sol kolumun üzerine yatıyorum .o zamanda öyle demiştim sende söyle sanırım vururlar.
dün gece mehmet akif çok hareketliydi oğlum 2 kere tuvalete kalktı benide çağırdı bende kalkmışken su içtim dolandım buzdolabına uğradımD felan mehmet de uyandı tabii yattım pıtır pıtır hiç uyumadı kalktım gene dolandım uyur gibi oldu yattım gene uyandı kalktım felan filan zor oldu yaane ......kafamçokkarıştı
bu arada batu beyi ve ceren hanımı mıncıklaya mıncıklaya öpüyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?