S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.761
kızlar yaa yardım edin dün geceden buyana midemde çok kötü ekşime ve yanma var
hemileliğimin başında bile olmamıştı su bile içemiyorum sürekli acı su geliyor ne yapmam lazımm
aaaacillllllllll cevapppppp lütfennnnnnn
selam kızlar ben bi hamaratlaştımki sormayın şimdi bütün camlarımı sildim hemde nekadar zamanda biliyomusunuz yarım saatte.mucizevi bir bez buldum ne deterjan kullanıyosunuz ne durulama kurulama yapıyosunuz sadece bezi ıslatıp siliyosunuz ve hiçbir iz kalmıyor kuruduğunda.bezi de sadece beyaz sabunla yıkıyosunuz yeni gibi pırıl pırıl oluyo hiç leke tutmuyor.inanılmaz bişey okadar kolay ki cam silmek artık toz almaktan daha basit:)))
ata tanem bende tam cam sileceğim bu haftasonunda.Şu mucizevi bezi nerde bulabilirim ismi nedir yazarmısın benimkide yarım saatte bitsin istiyorum da.
canım markası smart microfiber window cloth.katalogla satılıyo avon gibi
Al benden de o kadar :)))vay bee ne hamarat bezler varmıs da bızım haberımız yokmus
annem derkı namazda gozu olmayan ezana kulak vermez onun mısalı hıc bılgım yok anacım
temızlık ıslerı benı pek acmadıgından herhalde ılk kez duyuyorum
temızlık ıcı acmaz dedıysem pasaklı degılım canım kendı ısımı kendım gorebılıyorum da zar zor ıste tatlicadiarzu
Ne sevinmiştir şimdi eşin ne mutlu canım.kizlar dün esim ilk defa hissetimi yavrumuzu ben zaten ta 16 haftalikken likken hissetmeye baslamisdim ama esime bir türlü denk gelmedi yada elini koyar koymaz tekmelemedi yavrum dün babasi koydu elini bi tekmeler bi tekmeler ben bile sasdim ya sonradn babacimi olcak ne ya disardan bile belli oldu gördük cok yaramaz olcak bu oglan kizlarim öyle degildi ya aslinda ikinci kizimda uslu sayilmazdi ama bu kadar da degil simdiden böyle olursa sonradan ne yapar bilmiyorum bak simdi yine tekmeleri savuruyo ya bide bisey sorcam ben ne zaman pc basina otursan tekmelemiyen cocuk bi basliyo simdi yine basladi
İnşallah acımaz canım.Bi sorun olmaz heralde bi haftadan.d,ğer dozu 1 ay sonra yapacaklar değil mi?kızlar iğnemi vuruldum geldim ay küçücük bir iğneymiş vururken hiç acımadı inşallah yarın da o dediğiniz acıyı yaşamam.
buarada iğne için nezaman demişti size doktorlar ben gecikmedim dimi doktor 2 hafta sonra demişti ben 2 hafta 3ün sonra vurdurdum bişey olmaz herhalde dimi???
kızlarrrr ben geldim ayrıntılıyagirdim bugün anibi kararla korkunun ecele faydası yok dedim düştüm yollara.neyse herşey normal çıktı çok şükür elhamdülillah.22 hafta 5 günlük 507 gr ve 25cm.kuzucuk 500 gr olmuş inanamadım yaa nasılda büyüyolar maşallah dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?