- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.781
ayy uykusu bölününce insanın sinir oluyo bende hiç olmadı ödemden olmasın sakın???ayaklarında şişlik falan varmı?
günaydın kızlar
bende dün çok kötüydüm. bütün gün tuvalete gittim durdum. 5 dk bir idrara gece hastaneye gittik. çok şükür bişey yokmuş idrar da bakteri varmış ilaç verdi. bugün şu ana kadar iyiyim bakalım hayırlısı sonra inşallah başlamaz yine. çünkü dün benim için eziyetti
evet canım ılk zamanların heyecanını yakalamaya calıstık oldu yıne asık olduk bırbırmızeMinik kalimero aşık mı oldunuz yeniden ne mutlu.maşallah
kızlar geçmişl olsun bol bol su için benim böbreklerim içinde öyle dedi doktor unutmazsam içiyorumatatanem ne iğnesi kız aşınımı oldun bende bu hafta ikinciyi olacam allah nasip ederse benim ilkinde kolum ağrımıştı baya kaldıramadım ikincisi biraz daha rahatsız ediyo diyolar ya bakalı her bünye bir değil tabiki kız atatanem küçüçük iğne demi :a015: ilkinde bakmamıştım ben şırıngaya da :a015: yanlış anlamayın canım korktuğumdan falan değil öle denk geldi işte bakmamış görememişim :tomato:
buarada kızlar dün resmen batunun başını ellerimin arasına aldım sanki çok gazım varmış gibi birden karnımda acayip bi sıkıntı hissettim elimde karnımdaydı sonra bi baktım bizim paşa resmen başını dışarıya uzatıyo eşimde geldi tuttu hemen görseniz sevinçten çığlıklar atıyodu çok güzeldi yaa.benim koca sabırsızlanıyo artık doğ diye dürtüyo karnımı çatlak allah korusun erken doğurtcak beni:)))
günaydın kızlaaaarrr!!
bakıyorumda yavaş yavaş sıkıntılar artmaya başlıyo..bende öleyim yaaa...
geceleri ayaklarımın altından ateş dökülüyo; gündüzleri bi mide yanması sonra şişkinlik..karnım çatlıcakmış gibi kaskatı oluyo akşamları..bide ayaklarım çok şişyo..
arkadaşlarım yeşil dev Shrek gibi olmuş ayakların diyo:1shok:
ben akşam babamıza çok kızdım.:dilcikar:
biz hala babamıza tekmeleri gösteremedik.iş yerinde arkadaşlarım bile duydu bee...tam bizim pıtırcık oynuyo diyorum aşkım gel bak adam kalkıp geliyo yanıma..bizimki duruyo..bekliyo kociş 10-15 dk.tık yok..sonra tekrar gidiyo yanımdan oflaya poflaya sonra kuzucum tekrar oynuyo..ya 23.hafta bitti hala duyamadı tekmelerini babamız.akşam yine öle oldu.kocişte kızdı bana..bidaha çağırma beni hevesleniyorum sonra tık yok..moralim bozuluyo diyo..kızdım bende bidaha çağırmıcam tekmelerken.halbuki kuzum 2 gündür okadar çok oynuyoki maşallah bide güçlendi oğluşumun tekmeleri sormayın..ama babamıza neden böle yapıyo bilmem:1rolleyes:
neyse sabah sabah..sizinde kafanızı şişirmeyeyim..
sonra görüşürüz ben biraz çalışayım:bbo:
seni seniii kız walla küçük parmağımdan küçüktü şırınga nerdeyse ne girdiğini ne çıktığını anladım hiç hissetmedim şükür bugün de hiç acım yok dokunursam azcık sızlıyo ama kolumu kullanmam da hiç sorun yok.dün camları bitirdim tozları aldım ya bugünde yerleri süpürüp silicem banyoları da temizleyeyim bitsin temizliğim kolum engel olcak diye korkmuştum.
kızlar bu idrar yolu iltihabından benden çok çekmiş olamaz aranızda herhalde.bende 2-3 senedir bikaç ayda bir devamlı oluyodu hamileyken de oldu doktor iltihabı görünce çenesi yere vurdu bu ne diye.oyzüden ağır antibiyotik kullanmak zorun da kaldım ama günde 3-4 lt su içiyorum şimdi problem yok şükür sizde elinizde şişeyle gezin susamasanız bile devamlı içersiniz görün bak yoksa unutursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?