2008 Kasım Anneleri

günaydın göbişleeeeerrr

ay kızlar bu sabah kalktım ilk iş kolumu kontrol etmek oldu allaha şükür hiç bişey yok iğne yerinde azıcık bi acı var ama ona da acı bile denemez ohh rahatladım walla.bugün temizliğe devam edicem çünkü yarın misafirim var.ay kendimi pek bi hamarat hissettim.

kız dark senin gecenin 1inde ayakta işin ne bakiim uyusana bol bol geziyon hala ayakta sopayı yicen ama haaaa
kızlar nazlımelekten haberi olan varmı?kayboldu çok merak ettim hadi sakura arada giriyo gösteriyo kendini ama nazlı melek temmuz başından beri yok ortada.iyidir kendide bebişleri de inşallah

canlarım günaydın .
ayyyyy dün gece berbat bi geceydiyaa .saat 12 de yattım saat birde bi rahatsızlıkla uyandım.sıcaktan kalktım duşaldım dolandım yattım.uyuyabilene aşkolsun tabbiisenağlama.dön sağa dön sola yok sanki ayaklarımdan ateş fışkırıyo.kalkıp bakıyorum bacaklarım buz gibi.ayaklarım hakatten ateş saçıyo.oda neydi bilmiyorum.en son saat 2.30 du napiim napiim gidiyorum kalebodurlara basıyorum az da olsa serinliyorum yatıyorum 2 sn geçmiyo gene aynı.en sonunda aklıma bi fikir geldi olur olmaz deniyim dedim kalktım bi havluyu musluğun altında ıslattım iyice ve onu koydum ayaklarımın altına .sonrasını hatırlamıyorum sızmışım:lepi:.arada eşimin çığlıklarına uyandım yaaaa bu ne beee buz gibbiiiiii:roflol:.şimdi yatağı kurumaya bıraktım ama hergece yapıcam hiçterlemedişm çok rahat ettim .benim gibi olan varmıııı????bu konuda konuda açmak istiyorumm

ayy uykusu bölününce insanın sinir oluyo bende hiç olmadı ödemden olmasın sakın???ayaklarında şişlik falan varmı?

vardı canm ama artık yok.tuzu tamamen kestim çünkü 2 gündüğr tuz hiç yemedim acaip şişmiştim dün sabahtan bu yana kilomda da yarım kilo düşüş var herhalde ödemlerim şişliklerim inince kilomda indi.neyse işte böyle yaani banada kan ilacı yapıyoı gibi geldi.benim kanımzaten normaldi bide kan ilacı içince ayaklarımdaki damarların sızladığını hissediyordumkaç gündür.dr a gidince sorucam bakalım ne diyecek

günaydın kızlar

bende dün çok kötüydüm. bütün gün tuvalete gittim durdum. 5 dk bir idrara gece hastaneye gittik. çok şükür bişey yokmuş idrar da bakteri varmış ilaç verdi. bugün şu ana kadar iyiyim bakalım hayırlısı sonra inşallah başlamaz yine. çünkü dün benim için eziyetti

geçmiş olsun canm bol bol su iç . allah daha beterinden saklasın:teselli:

kızlar geçmişl olsun bol bol su için benim böbreklerim içinde öyle dedi doktor unutmazsam içiyorum atatanem ne iğnesi kız aşınımı oldun bende bu hafta ikinciyi olacam allah nasip ederse benim ilkinde kolum ağrımıştı baya kaldıramadım ikincisi biraz daha rahatsız ediyo diyolar ya bakalı her bünye bir değil tabiki kız atatanem küçüçük iğne demi :a015: ilkinde bakmamıştım ben şırıngaya da :a015: yanlış anlamayın canım korktuğumdan falan değil öle denk geldi işte bakmamış görememişim :tomato:

gunaydın kızlar
ne tesaduf kı bende cok yorgun bır gece gecırdım
annem abımlerle gezmeye gıttıgı ıcın bız de babamı yalnız bırakmayalım dıye annemlerde kaldık
ama yatagımı cok aradım ozellıkle de kendı boyum kadar olan sarılma yastıgımı aradım
sabah ılk ısım annemı arayıp hemen gelmesını soylemek oldu cunku babamın yalnız kalmasına dayanamıyorum

dun baslayan mıde yanması ve bulantı aksam hafıfledı ama bır anda sıslık hıssettım
cok anı degısımler sergılıyor bunyem ben bıle sasırıyorum ama esıme gore bunların hepsı normal (kac kere hamılelık yasadıysa artık sırnaşık şey)
Minik kalimero aşık mı oldunuz yeniden ne mutlu.maşallah
evet canım ılk zamanların heyecanını yakalamaya calıstık oldu yıne asık olduk bırbırmıze
cok sevıyorum kocısımı coksekeriremsu

sızler nasılsınız bakalım bebısler keyıfte mı gamyoncuiremsu

seni seniii kız walla küçük parmağımdan küçüktü şırınga nerdeyse ne girdiğini ne çıktığını anladım hiç hissetmedim şükür bugün de hiç acım yok dokunursam azcık sızlıyo ama kolumu kullanmam da hiç sorun yok.dün camları bitirdim tozları aldım ya bugünde yerleri süpürüp silicem banyoları da temizleyeyim bitsin temizliğim kolum engel olcak diye korkmuştum.
kızlar bu idrar yolu iltihabından benden çok çekmiş olamaz aranızda herhalde.bende 2-3 senedir bikaç ayda bir devamlı oluyodu hamileyken de oldu doktor iltihabı görünce çenesi yere vurdu bu ne diye.oyzüden ağır antibiyotik kullanmak zorun da kaldım ama günde 3-4 lt su içiyorum şimdi problem yok şükür sizde elinizde şişeyle gezin susamasanız bile devamlı içersiniz görün bak yoksa unutursunuz

günaydın kıslar:teytey:
hasta olan hamişler dikkatli olun lütfen ii bakın kendinize ve bebişlere
kıslar dün akşam üstü dr randevum vardı ve oglumu görmek için sabırsızlıkla bekledim o saate kadar...ve gittik sonunda ama bütün hevesim kursagımda kaldı resmen yaaa
ne inat bi oglum var benim resmen poposunu dayamış karmına böcükk ay bi yüzünü göstermedi bize dr amcası o kadar bekledi gezdim dolaştım belki döner diye yok anacımm aynı anası gibi inadı tuttu valla sinir oldum önümüzdeki hafta bi daha cagırdı bu yüzden bi daha bakacagız artık ama maşşallah kilosu 555 gr olmuş boyu 28 cm. eee bende 2.5 kilo almışım dr vitamini içmememi söyledi artık normalde her ay 1 kilo almamı söylemiştikim dinler dr u habire yiyorum valla
haftaya ac karnına gidip şu igrenc oldugu söylenen şeker yükleme testide yapılacak ama bakalım nasıl dayanabilecegim tatlıdan nefret ediyorum artık çünkü...
ay cok mu uzun yazdım ya neyse yeter bu kadar gidip meyve yiyeyim biraz ben:dance:

kızlar ben açlığımı bastırmak için yeni bir yöntem deniyorum bu eti formlar var ya ama elmalısı falan var çok güzel tatları yaa hem yararlı hemde kilo yapmıyo acıktığımda 2-3 tane atıyom ağzıma tutuyo beni hem yemeği de az yememi sağlıyo iyi oldu walla

buarada kızlar dün resmen batunun başını ellerimin arasına aldım sanki çok gazım varmış gibi birden karnımda acayip bi sıkıntı hissettim elimde karnımdaydı sonra bi baktım bizim paşa resmen başını dışarıya uzatıyo eşimde geldi tuttu hemen görseniz sevinçten çığlıklar atıyodu çok güzeldi yaa.benim koca sabırsızlanıyo artık doğ diye dürtüyo karnımı çatlak allah korusun erken doğurtcak beni:)))

günaydın kızlaaaarrr!!
bakıyorumda yavaş yavaş sıkıntılar artmaya başlıyo..bende öleyim yaaa...
geceleri ayaklarımın altından ateş dökülüyo; gündüzleri bi mide yanması sonra şişkinlik..karnım çatlıcakmış gibi kaskatı oluyo akşamları..bide ayaklarım çok şişyo..
arkadaşlarım yeşil dev Shrek gibi olmuş ayakların diyo:1shok:
ben akşam babamıza çok kızdım.:dilcikar:
biz hala babamıza tekmeleri gösteremedik.iş yerinde arkadaşlarım bile duydu bee...tam bizim pıtırcık oynuyo diyorum aşkım gel bak adam kalkıp geliyo yanıma..bizimki duruyo..bekliyo kociş 10-15 dk.tık yok..sonra tekrar gidiyo yanımdan oflaya poflaya sonra kuzucum tekrar oynuyo..ya 23.hafta bitti hala duyamadı tekmelerini babamız.akşam yine öle oldu.kocişte kızdı bana..bidaha çağırma beni hevesleniyorum sonra tık yok..moralim bozuluyo diyo..kızdım bende bidaha çağırmıcam tekmelerken.halbuki kuzum 2 gündür okadar çok oynuyoki maşallah bide güçlendi oğluşumun tekmeleri sormayın..ama babamıza neden böle yapıyo bilmem:1rolleyes:
neyse sabah sabah..sizinde kafanızı şişirmeyeyim..
sonra görüşürüz ben biraz çalışayım:bbo:

bak şuna cocuğu öyle kötü şeylere teşvik etmesin aaaaa napacakmış erkenden gelipde bizimkide öyle zaten doğ desen doğacak hemen biri desin diye bekliyo zaten
artık hareket ettiğinde pıt pıt şeklinde değilde resmen kayıyor karnımda seyretmek de en az hissetmek kadar eğlenceli oldu dimi sabah popomuzu dayadık sol tarafa cek dşyomrum cek diyorum cekmiyo nasıl gerildim tramvaya bindik pıt diye kaydı öbür tarafa başladı bu sefer tekmelemeye kızdı heralde paşa rahatımı bozdurdun diye

canım denediniz mibilmiyorum ama babası elini koyduğunda aynı anda konuşmayada başlasın güzel şeyler sölesin valla bizimki bana hiç tepki vermiyo babasının sesini duyar duymaz cevap veriyo ona oğlum diyo bi tekme kuzum diyo bi tekme böyle anlaşıyolar şimdiden baba oğul ben konuşuyom konuşuyom hiç paşa kıcını dayayıp uyuy:icecream

canım yaa neler denemedikki..çok inat çoooook..
anasıda babasıda öle zaten..kime çekiceksırnaşık şey
bakalım ,biraz daha bekleyelim.bir iki hafta içinde hisseder diye umuyorum.çünkü dediğim gibi 2 gündür tekmeler daha şiddettlendi..:asigim:

devamlı bol su içiyorum aslında 2,5 lt yi buluyor günde kızlar .başka pek içecek içemiyorum meyve suyu çay gibi. devamlı su içiyorum

slm kizlarr nasilsiniz bebisler nasil yazdiklariniza göre baya yaramazlar heralde benimkide öyle nerdeyse cikacak bazen bi bastiriyo asagiya korkutuyo valla tekmleride artik belli oluyor babasida hissediyor insan saatlerce öyle bakasi geliyo ya

benimkinide ne zamandır çağırıyorum tekmelerini hissetsin diye.yokbabası gelince dururyo yaramaz .abisi bile kaçkere hissetti.neyse geçenlerde geldi hadibenim yakışıklı oğlum dedi hop attı buda tekmeyi bu seferde eğilmişkarnıma seniyaramaz senii babaya tekme atılırmı hiççç ..... ay ne güldüm ne güldümm.dün gecede oğlumun bağırtısına uyandım oğlum nooldu diye seslendim bulamıyorummm dedi ne arıyosun yawrum dediğimde kardeşimi dediiiiii. kuzum benim iyice adapte oldu.hem kıskanıyo hem çok seviyo napıcam ben bunlarla bilmem.gerçi karnımdaki abisinden daha kıskanç olucak kesin tecrübe konuşuyo biakrep olarak .....:))

günaydın kızlar
atatanem maşallah ne güzel demek kafasını aldınız avucunuza.
Azocum benimkide öle ama teyzesine :)))) herkese attık tekme bi teyzesine atmıyo.ne zaman çağırsam kardeşim elini koysa duruyor benim Ceren de :))
ama merak etme bi kaç haftaya dışardan da gözükür hareketi o zaman gösterirsin.ben onu da yapamadım ne zaman dışardan gözükecek kadar tekmelese kardeşim yanımda olmuyor :)))
sekretercim ahh ahh öle yüzlerini göstermeyince insan deli oluyo biliyorum benimde başıma çok geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…