2008 Kasım Anneleri

darkinlife bebeğin haftasını gösteren etiketler varya, onu siteden nasıl aldığını söylermisin.
lilypie.com sitesinden herşeyi ayarlıyorum ama buraya aktaramıyorum

darkinlife bebeğin haftasını gösteren etiketler varya, onu siteden nasıl aldığını söylermisin.
lilypie.com sitesinden herşeyi ayarlıyorum ama buraya aktaramıyorum

kontrol paneli/detay bilgilerinizi düzenleyin/ kilo ve doğumtarihi takip çizelgesi.oaraya kopyala yapıştır yap canm bbc code olan bölümden png kısmına kadar.umarım açıklayıcı olmuştur

mrb kizlar nasilsiniz bugün...?

azocum haklisin sikayetler yavas yavas cogaliyor artik

bebek kasarken kendini icerde cok canim yaniyor benimde

hemen kalkip yürüyorum ama bi süre gecmiyor..sekretercim insl.döner

bu kez gittiginde senin yaramaz..o minicik halleyile nerden biliyorlarsa inadi

cok fenalar ya..ata-tanem seninki baya merakli ozaman disariya,canimyaa ne güzel bir duygu dimi..

heleki babalar hissedince cok daha baska oluyorlar..

Herkese merhaba.. Ben de kaç gündür giremiyordum ve bugün neredeyse bir saatti yazılanları okumaya çalışıyorum.. çok fazla haber var ve hepsini aklımda tutamadım üzgünüm ama aklımda kalan tek şey şikayetlerin gittikçe arttığı...

benim de sırtım ağrıyor.. sürekli kalkıp yürüyorum, koltuğumuza hep yastıkla oturuyorum ama nafile.. biz de cuma günü doktora gittik.. her şey yolunda çok şükür.. kızım tam 656 gr. olmuşş. artık bütün olarak göremiyoruz zaten ekranda, bölük pörçük inceliyor doktor.. ertsei gün de şeker yüklemem yapıldı.. çok şükür hem açlık hem de tokluk gayet iyi çıktı.. benim için çok zor geçmedi arkadaşlar.. bu nedenle falza gözünüzde büyütmeyin.. umarım herkesin de iyi çıkar sonuçları..

bu arada ben yavaş yavaş internetten bebek odası bakmaya çalıştım.. çok keyifli yaa..

Herkeze selam kızlar bugün beni sıcak çarpmış galiba sabahtan beri bi ateş bi yanma öğlende ne yediysem çıkardım ateşim biraz geçti gibi eve gidince bi duş alsam dahada hafifleyecem sanırım.Napsak şapka falanmı kullansak artık konya da benim hissettiğim 40 derece sıcak varkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım.. açık havada mı dolaştın sen ne yaptın? özellikle öğlen sıcaklarında kesinlikle çıkmamak lazım.. dikakt et lütfen kendine.. dediğin gibi eve gidip bir duş alıp uzanırsan heralde iyi gelir..

geçmiş olsun canm yaa drum bana 11 16 arası güneşeçıkma açık havada dolaşma dedi.ama dinleyen kim.galiba dinlemek lazım.tekrar geçmişolsun

canım geçmiş olsun.dışarı çıkmamak lazım ama çalışırken mecbur kalınca çıkıyoruz..napalım.yanına su,şapka ,yüksek faktörlü bi güneş kremi sür ve güneş gözlüksüz çıkma canım...
şapka şart bencede..

sabahları işe gelirken dolmuşlar almıyor kızlar öyle gölge bi yerde yok güneşin altında karpuz gibi bekliyorum sabah 25 dakika falan bekledim hissettim fena olduğumu ama eldende bişey gelmedi.Bide cüzdanımı almadan çıkmışım dolmuşa binince farkettim bugün tam komediydi.Dolmuşcunun plakasını aldım artık söledim adamcağıza helal olsun abla falan dediysede çok utandım neyse herşeyde vardır bir hayır

Hamileyken sakarin ve aspartam içmek veya içinde bulunan şeyleri yemek yasak. Bi araştır istersen ama farelerde yapılan testlerde zeka geriliği yaptığı anlaşılmış.Doktor lıght şekersiz denilen şeyleri önermiyo haberin olaa..

bebegımın sansından mıdır nedır
ısyerındekı her yazım cok sakın ve ıssız oturarak gecerken bu yaz bebısım oldugu halde cok yorucu ve ıs bakımdan cok yogun gecıyor
bugun artık dayanamadım ve ıtıraz ettım cok yoruldum dıye tatlicadiarzu
cunku sol kalcam yururken fecı derecede battı artık
yuruyemedım zaten bıraz hızlı hareket edınce sag kasıgımda agrı seklınde agrı olusuyordu kı bugunde sanırım yorulmamdan oldu sol kalcam fecı durumda basamıyorum
sankı kırık kemık parcaları batıyor gıbı acı cekıyorum
hemen evıme gıtmek ıstıyorum

azocum benım oglusumda babasına karsı cok nazlı
hos ben babasından baskasına oglusumu gostermıyorum da
mesela cok hareketlı hatta artık dısarıdan fark edılen kuvvetlı hareketlerı olmasına ragmen babası gelınce susup oturuyor gamyoncuiremsu
esımde kendını benım oglum babasına cok saygılı dıye avutuyor garıbım ama ben uyurken caktırmadan dokunuyor belkı yakalarım dıye :roflol:

selam kızlar,
hepinizi çok özledim uzun zaman misafirim vardı giremedim nete.. epey bir zamanda giremeyeceğim, çünki net bağlantım yok şu anda evde aktarma işleri ile uğraşıyoruz.. en kısa zamanda aranızda olacağım inşallah..
kısaca söyleyim iki oğluşum olacak benimde şu anda herşey yolunda gidiyor, artık çok yoğun tekmelerini yaşıyorum mutluym yani.. bu hafta yine kontrolümüz var sanırım testler yapılacak ama neler olduğunu bilmiyorum..
yazdıklarınızı okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.. ben gelene kadar kendinize iyi bakın..
görüşmek üzere hepinizi öptüm.....

nazlımelek iyi olduğuna çok sevindim..sormuştum seni yoksun diye merak etmiştim..demek bir oğlun olacak öğrendin sonunda..hayırlısı olsun...kendine iyi bak...

nazlımelek nerelerdesin ya öldük meraktan kaçdefa andık seni hatta ben bugün gene andım nerde bu kız dişye içim rahatladı walla ohh

Selamlarr güsel hamişler !!
Kesin dönüş yaptım
Allah 'a sükür :sm_cool:
Sizleri de çok özledim geçmiş baya uzun
fazla bakamadım umarım herkes iyidir
coksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…