- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.801
darkinlife bebeğin haftasını gösteren etiketler varya, onu siteden nasıl aldığını söylermisin.
lilypie.com sitesinden herşeyi ayarlıyorum ama buraya aktaramıyorum
kontrol paneli/detay bilgilerinizi düzenleyin/ kilo ve doğumtarihi takip çizelgesi.oaraya kopyala yapıştır yap canm bbc code olan bölümden png kısmına kadar.umarım açıklayıcı olmuştur
Herkeze selam kızlar bugün beni sıcak çarpmış galiba sabahtan beri bi ateş bi yanma öğlende ne yediysem çıkardım ateşim biraz geçti gibi eve gidince bi duş alsam dahada hafifleyecem sanırım.Napsak şapka falanmı kullansak artık konya da benim hissettiğim 40 derece sıcak varkafamçokkarıştı
Herkeze selam kızlar bugün beni sıcak çarpmış galiba sabahtan beri bi ateş bi yanma öğlende ne yediysem çıkardım ateşim biraz geçti gibi eve gidince bi duş alsam dahada hafifleyecem sanırım.Napsak şapka falanmı kullansak artık konya da benim hissettiğim 40 derece sıcak varkafamçokkarıştı
kızlar ben açlığımı bastırmak için yeni bir yöntem deniyorum bu eti formlar var ya ama elmalısı falan var çok güzel tatları yaa hem yararlı hemde kilo yapmıyo acıktığımda 2-3 tane atıyom ağzıma tutuyo beni hem yemeği de az yememi sağlıyo iyi oldu walla
nazlımelek iyi olduğuna çok sevindim..sormuştum seni yoksun diye merak etmiştim..demek bir oğlun olacak öğrendin sonunda..hayırlısı olsun...kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?