- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.821
tunaydın kızlar
zor bır gece gcırdık bız yıne yaa
bakıyorum da kendıme artık sıkayetlerım arttı dıye de dusunuyorum hanı
dun cok yorulduk ve kendımı eve attıgımda son ayımda calısmaya dayanamayacagımı anladım kı ben hafıfım doguma kadar calısırım dıyordum ama olmayacakmıs
neyse yorgunluk vs derken sızdım kaldım dun gece ama sabaha karsı bacagıma gıren kramp bızı uyandırdı tabıı
esımın mudahalelerı de canımı daha cok acıttı bu kez cunku bır kac sanıye suren kramp sancıları bu kez cok daha uzun surelıydı
bahsettıgınız haberın baslıgını gordum ama nedense topıce gırıp yorum yapmaya cesaretım olmadı allah herkese hayurlısını versın dıyeorum sadece
atatanem hayırlı olsun canım o kucucuk ıgne ıste bu sekılde yapıyor ınsanı
2 gunun kaldı canım sıkayetlerın ıcın 2 gunde kaybolur ınsa allah benım ooyle olmustu
neyse sızler nasılsınız bakalım
kımse yok muuuu
canım kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş doktorum dedi.sen kalsiyum alıyomusun alıyosan günde kaç tane alıyosun.ben günde 1 tane alıyorum eğer krampın olursa 2ye çıkar dedi doktor ama şükür yok öyle bişey.bak aldığım kalsiyumun markası osteocare çok süper bi ilaç tavsiye ederim magnezyum demir ve kalsiyum alıyosun
bence gerek var.Özel hastanelerde bile ne kazalar oluyorken.Hiç bişeyin garantisi yok.kaldıki bu aşının hiçbir zararı yok.Benim doktorum da aşıya gerek yok, evde ebeyle mi doğurucan dedi ama yine de kararsızım. Gerçi aşı yaptıranları okudukça doktorun dediğine uymak işime gelmeye başladı...
Kramp varsa kalsiyum oranını ölçtürmekde fayda var.ben tatile çıkmadan test yaptırdım kalsiyum baya baya iyi çıkmıştı.hem de ben çok süt içmediğim halde.Ama çok peynir yiyordum.baya faydasını gördüm.Benim bi kaç kez oldu krampım.canım kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş doktorum dedi.sen kalsiyum alıyomusun alıyosan günde kaç tane alıyosun.ben günde 1 tane alıyorum eğer krampın olursa 2ye çıkar dedi doktor ama şükür yok öyle bişey.bak aldığım kalsiyumun markası osteocare çok süper bi ilaç tavsiye ederim magnezyum demir ve kalsiyum alıyosun
Hayırlı olsun canım Allah mesut etsin kardeşinle eşini.kızlaaaaaaaaaaaaaaaar merhaba nasılsınız?
ben bir haftadır giremdim siteye
haftasonu kardeşimin düğünü vardı onu atlattık çok şükür
4 gün yatılı misafirim vardı 2 gün neredeyse hiç oturmadım ayaklarım feci ağrıdı
pazar günü düğündn sonra artık takatim kalmamıştı
2 günde zor toparladım kendimi
birde evi temizledim malum onca misafirden sonra iyice batmıştı
yorgunluğumuza değdi doğrusu çok güzel bir düğün oldu
bol bol göbek ettım kızlar
oğlumla oynadık kurtlarımızı döktük
beni görenler çok şaşırdı hiç de 6 aylık hamile gibi değilsin dediler
hatta bir akrabamız beni çağırdı kız yok mu sende hala bir şeyler dedi
ne gibi diye sordum bebek yok mu dedi:1shok: teyze bu karnımdaki ne sence diye sorunca anladı:roflol:
bir başka akrabamızda sen biraz kilo mu aldın dedi hamile olduğumu öğrenince şaşırdı
bu arada düğün koşuşturmacasında 1 kilo vermişim
hepinizi çok özledimişim kızlar
Kaşınıyorsa geçmek üzeredir.yalnız senin vücudun çok hassasmış.benim sadece aşı yeri sinek ısırığı gibi olmuştu.şişlik olmamıştı.yarından sonra bişeyin kalmaz canım geçmiş olsun.günaydın göbişleeeer
ya kızlar 2 gün geçti benim bu aşı yerim yaklaşık 3 parmak uzunluğunda kızarık ve şiş sanki arı sokmuş gibi normalmi?hala da acı var şimdide kaşınmaya başladı korktum acaba farklı bişeymi var????
Böyle bir yazıyı bende okudum ve içerisinde yapay tatlandırıcılar olduğundan hazır meyve suları felan pek tavsiye edilmiyor.ben çok içiyordum şimdi bıraktım.Hamileyken sakarin ve aspartam içmek veya içinde bulunan şeyleri yemek yasak. Bi araştır istersen ama farelerde yapılan testlerde zeka geriliği yaptığı anlaşılmış.Doktor lıght şekersiz denilen şeyleri önermiyo haberin olaa..
Hoşgeldin yağmurrSelamlarr güsel hamişler !!
Kesin dönüş yaptım
Allah 'a sükür :sm_cool:
Sizleri de çok özledim geçmiş baya uzun
fazla bakamadım umarım herkes iyidir
coksekeriremsu
yapmışsın çisemimdarkinlife bebeğin haftasını gösteren etiketler varya, onu siteden nasıl aldığını söylermisin.
lilypie.com sitesinden herşeyi ayarlıyorum ama buraya aktaramıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Sıcakta çıkmıyorum ben.Saat 18-19 gibi çıkıyorum akşam.Mümkün olduğunca.Herkeze selam kızlar bugün beni sıcak çarpmış galiba sabahtan beri bi ateş bi yanma öğlende ne yediysem çıkardım ateşim biraz geçti gibi eve gidince bi duş alsam dahada hafifleyecem sanırım.Napsak şapka falanmı kullansak artık konya da benim hissettiğim 40 derece sıcak varkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?