2008 Kasım Anneleri

günaydıııın ,günaydııııın..
sizlerede günaydınlar efendim...
nasılsınız bu sabah???
ben iyi hissediyom kendimi ama aslında kötümü hissetmeliyimlaelaelaelaelae
sabah tartıldım 80 kilo olmuşum.inanamadım.hiçte göstermiyom.acaba şişlerdende fazla çıkmış olabilirmiyim:uhm:
artık kendime biraz çeki düzen vermenin zamanı geldi.şu son aylarda toplamda 6 kiloyu geçmemeye çalışıcam..ekmeği ve hamur işlerini kesmek lazım.
çok yiyom çoooooookkk!!!:.....kafamçokkarıştı

gunaydın 2008ın en gusel annelerıŞeniz
bugun kendımı cok ıyı hıssedıyorum yalnız ıcım boyle hep bısey olcakmıs gıbı oluyor hamışlıktenmıdır kı ?:sm_confused:

günaydın arkadaşlar
aslında cok iyiydim bugün ama az önce feci bi haber okudum haziran anneleri bölümde hep dogum hikayelerini okuyordum şimdi bi baktım daha kırkı yeni cıkmış öykü diye bi bebek vardı belki görmişsünüzdür ölmüş. doktor ihmali var diyo annesi ay cok üzüldüm kızlar aglamak üzereyim yaa öyle güzel bi kız bebekti ki allah ailesine sabır versin allah kimseye evlat acıcı vermesin ya kızlar ne diyecegimi bilemedim valla

canim bende üzüldüm ya kizlar benim bu gece bi agrim vardi sag tarafima kakildi benim sipa sanki orta tostopalak gibiydi ama nasil agrim oldu gezdim dolandim yerini degistirsin diye benim adam ne o kari yoksa dogruyonmu diye bana bakiyo adamda korktu

günaydın göbişleeeer
ya kızlar 2 gün geçti benim bu aşı yerim yaklaşık 3 parmak uzunluğunda kızarık ve şiş sanki arı sokmuş gibi normalmi?hala da acı var şimdide kaşınmaya başladı korktum acaba farklı bişeymi var????

ayy canım bende okudum nutkum tutuldu bısey yazamadım agladım cok uzuldum allah sabır versın cok acı bı durum ben ası vurunmadım kızlar doktorum ıstersen yaparız dedı ayın 6 da glıkoz testı ıcın gıdınce yaptırıyım dıyorum

tunaydın kızlar
zor bır gece gcırdık bız yıne yaa
bakıyorum da kendıme artık sıkayetlerım arttı dıye de dusunuyorum hanı
dun cok yorulduk ve kendımı eve attıgımda son ayımda calısmaya dayanamayacagımı anladım kı ben hafıfım doguma kadar calısırım dıyordum ama olmayacakmıs
neyse yorgunluk vs derken sızdım kaldım dun gece ama sabaha karsı bacagıma gıren kramp bızı uyandırdı tabıı
esımın mudahalelerı de canımı daha cok acıttı bu kez cunku bır kac sanıye suren kramp sancıları bu kez cok daha uzun surelıydı

bahsettıgınız haberın baslıgını gordum ama nedense topıce gırıp yorum yapmaya cesaretım olmadı allah herkese hayurlısını versın dıyeorum sadece

atatanem hayırlı olsun canım o kucucuk ıgne ıste bu sekılde yapıyor ınsanı
2 gunun kaldı canım sıkayetlerın ıcın 2 gunde kaybolur ınsa allah benım ooyle olmustu

neyse sızler nasılsınız bakalım
kımse yok muuuu

canım kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş doktorum dedi.sen kalsiyum alıyomusun alıyosan günde kaç tane alıyosun.ben günde 1 tane alıyorum eğer krampın olursa 2ye çıkar dedi doktor ama şükür yok öyle bişey.bak aldığım kalsiyumun markası osteocare çok süper bi ilaç tavsiye ederim magnezyum demir ve kalsiyum alıyosun

tünaydın kızlar .sabahtan beridir biaçıyorum bikopuyorum bu yazımda gelicekmimerak ediyorum.nette sorun varmış arızaya bildirdim bakalım yaparlar herhalde.
benimde sabahtan beridir kıpır kıpırdı yavru kuşum şimdisakinledi uyudu herhalde.artık tekmeler dışardan bilebelli oluyor maşallah.geçen gün mağzada arkadaşımla karşılaştım onunla konuşurken bi kaydı bizimki basıyodum çığlığı az daha boş bulundum .neyse tuttum kendimisuratım nasıl halaldıysa arkadaşım nooldu doğuruyomusun dedi::))
o topiğebende girdim .allah sabır versin inşallah. ben doğumda kaybettiğim yüzünü bile görmediğim bebeğim için çok yanmıştım halada içimde acısı var.dr hatası falan tamamda herşey Allahtan .inşallah sabırlar versin mevlam çok zor bidurum.başkada diyecek bişey bulamıyorum.zatürre demiş dr lar.ben geçen sene ekim ayında zatürre geçirdim de allah korusun.çok zor bihastalık.ben bu halimle zor atlattım kio küçücük yavrucak......neyse yaa Allah bebeklerimize evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatliolsunlar.bizleride başlarından eksik etmesin inşallah...aminn

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar merhaba nasılsınız?
ben bir haftadır giremdim siteye
haftasonu kardeşimin düğünü vardı onu atlattık çok şükür
4 gün yatılı misafirim vardı 2 gün neredeyse hiç oturmadım ayaklarım feci ağrıdı
pazar günü düğündn sonra artık takatim kalmamıştı
2 günde zor toparladım kendimi
birde evi temizledim malum onca misafirden sonra iyice batmıştı
yorgunluğumuza değdi doğrusu çok güzel bir düğün oldu
bol bol göbek ettım kızlar
oğlumla oynadık kurtlarımızı döktük
beni görenler çok şaşırdı hiç de 6 aylık hamile gibi değilsin dediler
hatta bir akrabamız beni çağırdı kız yok mu sende hala bir şeyler dedi
ne gibi diye sordum bebek yok mu dedi:1shok: teyze bu karnımdaki ne sence diye sorunca anladı:roflol:
bir başka akrabamızda sen biraz kilo mu aldın dedi hamile olduğumu öğrenince şaşırdı

bu arada düğün koşuşturmacasında 1 kilo vermişim

hepinizi çok özledimişim kızlar

merhaba kizlar..ya su kilo olayini hic sormayin.her sabah uyandigimda
ac olarak tartiliyorum iki gündür farkli farkli cikiyor,isin komik tarafi artiyor habire:)
deli oluyorumya ne yiyorum ben bu kadar diye..

birde kimse inanmiyor 11-12 kilo aldim diyince..nerene aldin filan diyorlar ama ben
dert ettim vallahi kendime..acaba diyorum sürekli karpuz filan yiyorum ondanmi fazla cikiyorumki?
offf nebilim simdi iyide sonrasinda ya kalirsa bu kilolar naparim ben?

canım bu ılacı hergun bır tane alıyorum
gece yatmadan evvel demır ılacı ıcıyorum
magnezyum ıcın suya karıstırılandan ıcıyordum 4 gundur ara verdım
bır de vıtamın ıcıyorum ama hala kramplarım var
sanırım benım kendı rahatsızlıgımdan kaynaklanıyor dıye dusunmeye basladım

fatercım dugununuz hayırlı olsun sevındım guzel gecmesıne de
nasıl gobecıkler attın sasırdım valla
ben merdıven ınerken bıle dıkkat edıyorum korkudan bırsey olmasın oglusuna

cılekcım bu sıralar bende sureklı tartının basındayım
aksama nıspeten sabahları daha az cıkıyor kılom ama bende karpuz ve meyveye baglıyorum
sanırım ondan boyle oluyor ama bugun ısyerınde bana ılk zamana gore zayıfladıgımı soyledıler pek bı sevındım once sonra da endılesendım acaba zayıfladım mı dıye :uhm:

teşekkür ederim canım
bende endişelendim ama kardeşimin düğünü olunca tutamadım kendimi
benim kociş de karşıma geçip geçip hadi oğlum oyna bakalım babanla deyip durdu
baba oğul karşılıklı iyi oynadılar
korktuğum gibi olmadı tek sıkıntım ayaklarımın çok ağrımasıydı
eee malum topuklu ayakkabıyla 2 gün ayakta olunca ağrıdılar tabi
şimdi hiçbir sıkıntım yok çok şükür

Benim doktorum da aşıya gerek yok, evde ebeyle mi doğurucan dedi ama yine de kararsızım. Gerçi aşı yaptıranları okudukça doktorun dediğine uymak işime gelmeye başladı...
bence gerek var.Özel hastanelerde bile ne kazalar oluyorken.Hiç bişeyin garantisi yok.kaldıki bu aşının hiçbir zararı yok.
benim arkadaşım 2 norml doğum yaptı onun doktoru da gerek yok demiş.Ama arkadaşım şimdi olsa yaptırırdım o kadar dikiş felan atıldı diyor.Allah korumuş beni diyor.
Hem bebeğin doğar doğmaz aşılı oluyor.yine de sen bilirsin.o kadar da korkacak bişey yok zaten.Sinek ısırığı gibi :)

Kramp varsa kalsiyum oranını ölçtürmekde fayda var.ben tatile çıkmadan test yaptırdım kalsiyum baya baya iyi çıkmıştı.hem de ben çok süt içmediğim halde.Ama çok peynir yiyordum.baya faydasını gördüm.Benim bi kaç kez oldu krampım.

Hayırlı olsun canım Allah mesut etsin kardeşinle eşini.
Darısı oğluşunun düğününe de olsun:)) O zaman da baba oğul ana oğul oynarsınız inşallah :)

Kaşınıyorsa geçmek üzeredir.yalnız senin vücudun çok hassasmış.benim sadece aşı yeri sinek ısırığı gibi olmuştu.şişlik olmamıştı.yarından sonra bişeyin kalmaz canım geçmiş olsun.

Böyle bir yazıyı bende okudum ve içerisinde yapay tatlandırıcılar olduğundan hazır meyve suları felan pek tavsiye edilmiyor.ben çok içiyordum şimdi bıraktım.
Çikolata,kola da zararlı.aynı şekilde diyet ürünlerde.
Bilmeden içiyoruz malesef..

Selamlarr güsel hamişler !!
Kesin dönüş yaptım
Allah 'a sükür :sm_cool:
Sizleri de çok özledim geçmiş baya uzun
fazla bakamadım umarım herkes iyidir
coksekeriremsu
Hoşgeldin yağmurr
Yavaş yavaş döneneler var ne güzel ne güzel.kalabalık olucaz yine :)
darkinlife bebeğin haftasını gösteren etiketler varya, onu siteden nasıl aldığını söylermisin.
lilypie.com sitesinden herşeyi ayarlıyorum ama buraya aktaramıyorum
yapmışsın çisemim
güzel olmuş,güle güle kullan.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Sıcakta çıkmıyorum ben.Saat 18-19 gibi çıkıyorum akşam.Mümkün olduğunca.

Biz de kızımla iyiyiz teyzeleri,
arada dışarı çıkıp geziyoruz.babamız çok özlemiş bizi.baba kız iyi konuşuyorlardı.Şimdi babası olmayınca benim kızın sesi çıkmıyo arada bi iki tekme atıyo o kadar.Önceden bi oynyınca yarım saat devam ediyordu.neyse bakalım babası gelince bizi denize götürecek o zaman başlar yine bizimkisi :))

gunaydın kızlar
hamısler ve bebısler de sorun yoktur ınsa allah
bızım maasallah her gece bır vukuatımız var
bu gece kramp gırmedı sukurler olsun ama sabaha karsı gordugum ruya ıle kocısı uyandırabıldım tatlicadiarzu
ruyamda sancılarım tutmustu ve hastaneye gıtmıstık
benı bır gece yatırdılar hastanede ama hıc doktorumu gormedım sabah oldugunda doktorum gelmıstı ve benı bır makıneye bagladılar sanırım nst dedıklerı sey
acılman olmus canım hem de 7 cm dedı bana ve benı yuruterek dogum masasına oturttu
korkuyorum ya yururken duserse dıye kızdım doktoruma ve benı aldıkları yer cok kalabalıktı utanırım bosaltın burayı dıye tutturdum basımda esım var :bbo:
oturdum ac hadı bacaklarını dıyorlar ama acamam dıye bagırdım fecı sancı cekıyordum bacagımı yerınden oynatamıyordum :1shok:
sonra ıslaklık hıssedıyorum dedım hadı gelıyor ıkın dedıler bana
bende kocamın koluna sarılıp "lutfen ben yapamam dayanamıyorum" dıye aglamaya basladım sırnaşık şey
gercekten aglıyormusum megerse kocıs uyandırdı benı tatlicadiarzu sırnaşık şey
tamam merak etme sımdı degıl dogum demeye basladı ama ben cok fecı korktum sanırım ben beceremeyecegım bu dogum ısını :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…