- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.261
günaydın dilekcim
anneliğin mesaisi bitmiyo gece gündüz biliyosun:)
1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala
çok konuşmuşsunuzzzz çoooookkkkk
estelin fotosunu kaçırmışım gene tüüüü bana kısmet değilmiş napalım bizde o yakışıklıdan mahrum kalalım lelalle
kaynana kaynana kaynana aman hepsi aynı konuşmuyorum artık hakkında kendime etmekten başka bişi değil görümcelerde tahtlarının varisiii
çok yoğunum andinacım neden böle oldu ama bilmem birden işlerime yetişemez oldum yoruluyorum kafamı toparlayamıyorum okuyorum arada girip tam yazacam ya okuduğumu unutuyorum ya bişi oluyor sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum
pardon kızlar çok ihmal ediyorum ama valla yetişemiyorum
bende hala aşı yaptırma taraftarı değilim hala ikna olmadım açıkcası biz kendimizce önlem alalım tevekkül Allahtan diyoruz herkezi korusun Allahım bir an önce yok olup gitsin :Saruboceq:
emzirmek dersen 6. ayda zaten finişşş keşke yaşına kadar emzirebilseydim çok isterdim
dilekçim bence tulumda hiç bişi yok valla yanlış anlanacak falan çokda hoş bence gönül rahatlığıyla verebilrisin
ya çok ayıp olmazsa fikrinize ihtiyacım var
sizce cinsel ilişki sırasında neden kanama olur kafamçokkarıştı
günaydın kızlar gene erkenciyiz uyutmadı oğlum
ama uykumuzu aldık
dün nette dolaşırken doktorumuzun videolarını buldum 12 . videosunu paylaşayım sizle:)))
işte bizim meşhr doktorumuz:)Onikinci Ay Bebek - Agubugu.com
canım AŞIYA HAYIR , ben hala emziriyorum...
tatlım özlettin kendini , karşılaşamaz olduk , işlerini yoluna koy da daha çok gel aramıza :sinifsinif:
hımmmm aciliinden bir doktora git , 1 kere olduysa zorlamadan olmuştur diycem ama sürekli oluyorsa yara falan olabilir tatlım , acilen doktora git bizi de bilgilendir gülüm
maytabım günaydınnnnn...
bende sabah bi uyandım saat 7.40 , tam servisin beni aldığı saat akannehir adamı aradım capacity önünde bekle dedim , 4 dakika içinde giyinip aşağı indim babamı aradım beni bakırköye götürür müsün dedim , o da 4 dakika içinde aşağı indi , 2 dakikada arabayla uçtuk , tam 10 dakika sonra capacity önündeydim :roflol: sabah sabah pek bi koşturma macera yaşadım :roflol:
Minik haklı.Pisliğin ve kalabalığın içine nereye götürüyo yaw.Ortalık domuz gribi dolu.Amcamın oğlunda da tesbit etmişler.Hemen yanıbaşımızda.Hem hayvan pazarları pis yerlerdir.Bebiş ne anlar inekten, koyunda daha.Büyüyünce çoook görür.Ben de çok kızarım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?