2008 Kasım Anneleri

günaydın dilekcim
anneliğin mesaisi bitmiyo gece gündüz biliyosun:)

Haklısın canım bu arada meşhur doktorunuzu da seyrettim.Ama çok dikkatli okumamaış 12 ay gelişimi yazmışsın girip aşısı ile ilgili birşey diyecek sandım:):kedi:

Gerçi bizim doktorumuzda aşıya hayır demiyor ama iki yaş altına önermiyor.Bizim de Uzman TV'de :):)

1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala

canım AŞIYA HAYIR , ben hala emziriyorum...

tatlım özlettin kendini , karşılaşamaz olduk , işlerini yoluna koy da daha çok gel aramıza :sinifsinif:

hımmmm aciliinden bir doktora git , 1 kere olduysa zorlamadan olmuştur diycem ama sürekli oluyorsa yara falan olabilir tatlım , acilen doktora git bizi de bilgilendir gülüm

maytabım günaydınnnnn...

bende sabah bi uyandım saat 7.40 , tam servisin beni aldığı saat akannehir adamı aradım capacity önünde bekle dedim , 4 dakika içinde giyinip aşağı indim babamı aradım beni bakırköye götürür müsün dedim , o da 4 dakika içinde aşağı indi , 2 dakikada arabayla uçtuk , tam 10 dakika sonra capacity önündeydim :roflol: sabah sabah pek bi koşturma macera yaşadım :roflol:

başım döndü okurken andişim kaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyliim erken kalkarım falan ama belli bi saatte evden çıkmak hiçbana göre değil fatihi kreşe verdiğimde burnumun dibindeki yere servisle yolladım öğlen götür akşam git al darlanırım

maytabım sorma , ben sabahları pak bi koşturuyorum , 6 da kalktım batuyu emzirdim , sonra tam kalkıcakken batu elini üstüme attı , askerlik arkadaşıyım ya beyefendini , bende hadi biraz daha kokumu alsın oğlum dedim girdim koynuna giriş o giriş , telefon elimde uyumuşum bi uyandım saat 7.38 , ay çok komikti sonrası işte tam bir koşturmaca idi..

günaydın andinacım sabah sabah bayağı bi koşuşturma yaşamıssın.Servisiniz ne güzel ya bekliyor.Bizim servis bekliyecek nerdeeeee saatinde görmezse alacağı kişiyi vınlıyoo valla bir iki tartışmadan sonra pes ettim artık eşim bırakıyo beni.Neymiş servis bekletilmez belenirmiş hay allahım yaa.Andiş tulumu ekldim bi baksana canım bide

tulumu gördüm canım , resim falan şirin ama ben yazı konusunda aynı fikirdeyim , yanlış anlama lütfen bu tamamen benim fikrim , ben giydirmezdim oğluma çünkü mutlaka dalga geçecek birileri çıkacaktır yada ne bu ya diyecek...

gunaydın
ben de ancak dustum
dun oglen ıslerım sebebıyle bankaya gıdınce ıslerım uzadı
bende ofıste de kımse olmayınca eve gectım oradan
ıyı oldu oglusumla eglendık

aksam uzerı kocıs erken geldı ve terzıme gıttık
bayram ıcın elbıse dıktırmeye karar verdım cok hos bır kumasım vardı elımde
terzı donusu oglusuma yenı oyuncak aldım
tavuk ıcınde buyuk parcalı lego
turk malı olunca gonul rahatlıgıyla hemen aldım

gecmıse cok bakamıyorum cunku sayflar cok bırıkmıs
hasta olan yoktur umarım

sabah sabah kocıse kızdım
kurban pazarları kurulmus
eger vaktım olursa kurban pazarına bakıcam belkı oglusu da gotururum dedı bana
kesınlıkle hayır dedım ama ne varkı gorsun eglence olur dıyor yaaa
sınır oldum soz aldım goturmesın dıye
hatta anneme tembıhledım ınsa allah goturmez

günaydın arkadaşlar..

bugün tahilimiz var 1 yaş için ve ben çok tedirginim..

zaten her hastaneye gittiğimizde geriliyorum...

minikçim eşinde maşallah pek cesaretli :)

sokmaz inş onca hayvanın yanına ..gözünü korkutsaydın..

gerçi belki şaka yapmıştır..

günaydın kızlarrrrr
andişim sabah sabah pek bir maraton gördüm seni :)))
ahh ahh şu babalar olmasa ne yapıcas biz :)

bugün yine benim bir sürü işim var
off sıkıldım ve darlandım şimdiden

ya aslında bişey diyimmi minik ben olsam şimdi götürmesine izin verirdim
bir daha çocuk nerden görecek inek kuzu koyun dana
yani büyük şehirde yaşıyorsan bunlarla karşılaşma olasılığın çok az ve bırakın çocuk hayvanları tanısın
asıl kesim zamanı onları nasıl koruyacagız ben onu düşünüyorum

Ooo ozaman ço şanslısın andinam..:) Bende çok kararsız kaldım.Sonuçta özene beğene aldığım hediyenin kullanılması taraftarıyım.Birde nasıl bir tepki alacağımıda bilmediğim için sordum zaten.Kötü bir niyetim olmadan aldığımı ispatlayabilecek kadar yakın değiliz çünkü.Çok üzülürüm sonrasından bir tepki alırsam.Gayet güzel şirin hoş bişe ama yazı mahvediyor.

Minikcim günaydddııınn senin kocanın eğlence anlayışıda garipmiş canım ya.Ne bilim kurbanlık pazarında neye eğlenecek ki çocuk:)) İyi demişsin valla.Ama söz vermiş götürmez inşallah

Minik haklı.Pisliğin ve kalabalığın içine nereye götürüyo yaw.Ortalık domuz gribi dolu.Amcamın oğlunda da tesbit etmişler.Hemen yanıbaşımızda.Hem hayvan pazarları pis yerlerdir.Bebiş ne anlar inekten, koyunda daha.Büyüyünce çoook görür.Ben de çok kızarım valla...

ben küççükken bizim orda biyer vardı hayvan kesilen bayramda ordan ayrılmazdık arkadaşlarla şurdaki kesiliyooo koşunnn burdaki kesliyo koşunnn ıyyyyy nasıl bir mide varmış bilmem gerçi etyemezdim ama nasıl bakardım onlara bilmem
şimdi kurban pazarına bile götürmüyorum çocuğumu 5 yaşında falandı fatih hayvanı bahçeye getirdiler bağladılar falan kasap gelip kesti fatih gördü tabi canlıyken sonrada babası diyoki oğlum yesene inekten yermi çocuk ben çocuklarımıda alıp en ücra odaya geçiyorum biz kesmesekte burda kesenler oluyoı görmesinler duymasoınlar gerek yok ufaklar anlamaz ama
tabiki mikrop riski de var bencede götürmesin minikcim

geçmiş olsun yasmincim amcanın oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…