- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.281
geçmiş olsun yasmincim amcanın oğluna
Estelmiş canım ne tahlili yaptırcaksın canım
1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala
çok konuşmuşsunuzzzz çoooookkkkk
estelin fotosunu kaçırmışım gene tüüüü bana kısmet değilmiş napalım bizde o yakışıklıdan mahrum kalalım lelalle
kaynana kaynana kaynana aman hepsi aynı konuşmuyorum artık hakkında kendime etmekten başka bişi değil görümcelerde tahtlarının varisiii
çok yoğunum andinacım neden böle oldu ama bilmem birden işlerime yetişemez oldum yoruluyorum kafamı toparlayamıyorum okuyorum arada girip tam yazacam ya okuduğumu unutuyorum ya bişi oluyor sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum
pardon kızlar çok ihmal ediyorum ama valla yetişemiyorum
neyse tatlım sen arada ihmal ediyorsun ben neredeyse hepppp
bende hala aşı yaptırma taraftarı değilim hala ikna olmadım açıkcası biz kendimizce önlem alalım tevekkül Allahtan diyoruz herkezi korusun Allahım bir an önce yok olup gitsin :Saruboceq:
emzirmek dersen 6. ayda zaten finişşş keşke yaşına kadar emzirebilseydim çok isterdim
dilekçim bence tulumda hiç bişi yok valla yanlış anlanacak falan çokda hoş bence gönül rahatlığıyla verebilrisin
ya çok ayıp olmazsa fikrinize ihtiyacım var
sizce cinsel ilişki sırasında neden kanama olur kafamçokkarıştı
sabah sabah kocıse kızdım
kurban pazarları kurulmus
eger vaktım olursa kurban pazarına bakıcam belkı oglusu da gotururum dedı bana
kesınlıkle hayır dedım ama ne varkı gorsun eglence olur dıyor yaaa
sınır oldum soz aldım goturmesın dıye
hatta anneme tembıhledım ınsa allah goturmez
günaydın arkadaşlar..
bugün tahilimiz var 1 yaş için ve ben çok tedirginim..
zaten her hastaneye gittiğimizde geriliyorum...
minikçim eşinde maşallah pek cesaretli :)
sokmaz inş onca hayvanın yanına ..gözünü korkutsaydın..
gerçi belki şaka yapmıştır..
demir eksikliği var mı diye bakacak dr canım..
1 yaşına gelmiş bütün bebeklere yapıyor zaten..
hayvan pazarının temizliği tabiki sou işareti ama
çocuk sonuçta o pislikle oynayacak değil ya
babasının kucağında olacak
ben hayvanları canlı tanıması taraftarıyım
ebeveyn gözetiminde olduğu sürece de hayvanları canlı canlı görmesini isterim
tabi bu benim görüşüm
ayrıca bizimkiler artık küçük bebek değil kızlar
onlar koca adam oldular 1 yaşındalar ve gördükleri her şeyi duydukları her sesi hafızalarına kaydediyorlar
o yüzden ne anlayacak diye düşünmeyin
tedirgin olma canım mecbur yapılacak bunlar ve de bebeklerimizin iyiliği için yapılıyor sonuçta
sen çok pimpirikleniyorsun farkında mısın herşeyde, önce kendine zarar veriyorsun canım bu kadara gerek yok bence opuyorumnanaktan
Ben de randevu alıp yaptırıcam.Kestik demiri ama içimiz rahatlasın...
Maytabım sağol canımcım.Senin bi tanıdığın da vardı.O nasıl oldu?
kocıs goturmeyecek anlastık
karar verdık sapancaya yakınımızın cıftlıgıne goturucez sonra
zaten oglusum cok meraklı
yolda gordugu kedıyı bıle yakalamak ıcın ugrasıyor
zannetmıyorum kı gıtse dokunmadan gelsın
ayrıca kucakta zaptolmuyor artık
günaydın
beyazcım simır testi her kadının her yıl düzenli olarak yaptırması gereken rahim ağzı kanseri ve yara tahlili ben düzenli olarak yaptırırım en son geçen sene doğumdan sna yaptırdım hatta bunda 2 hafta önce başka bişi için gittim genel muayene yaptı bişi yok temzi dedi ama ne bu şimdi anlamıyorum gitmeden gönlüm rahat etmicek sanırım
akşaman beri kafamda kuurup duruyom ya kötü bişeyse rahimimi almak zorunda kalırlarsa boşarım adamı napcak artık beni falan filan senağlama
günaydın
beyazcım simır testi her kadının her yıl düzenli olarak yaptırması gereken rahim ağzı kanseri ve yara tahlili ben düzenli olarak yaptırırım en son geçen sene doğumdan sna yaptırdım hatta bunda 2 hafta önce başka bişi için gittim genel muayene yaptı bişi yok temzi dedi ama ne bu şimdi anlamıyorum gitmeden gönlüm rahat etmicek sanırım
akşaman beri kafamda kuurup duruyom ya kötü bişeyse rahimimi almak zorunda kalırlarsa boşarım adamı napcak artık beni falan filan senağlama
Meleğim sen hayatında hiç smear testi yaptırmadın mı? şaka yapıyosun dimi tatlım..
YOK CANIM BEN BİŞİ KULLANMIYORUM KENDİMİZ KORUNUYORUZ DIŞARI ÇIKIYOR :kedi:zeyna korunmak ıcın rıa mı kullanıyorsun
EVET EVHAMLIYIM KORKUYORUM SONUÇTA KADINIZ ÇOK HASASS ORALAR DACanım rahim başka , başka şeyler başka.Allah göstermesin ama o durumda bebiş olmaz.Ama sende 2 tane koç var.Bişi olduğunu zannetmem.Çok gençsin daha.Biraz evhamlıyız sadece:)))
BENCE SENDE GENEL BİR MUAYENE YAPTIRIP SİMIR TESTİNİ YAPTIR CANIM ARTIK 30'A DAYANDIKteşekkür ederim bilgin içn hayatım ben daha bu zamana kadar doğru dürüst muayene bile olmadım jinekoloğa zaten ilk defa hamile kalınca gittim bebek doğunca bitti şu olayı bir soruturayım bende burada olmazsa bende yaptırayım simır testi
ama sen dayağı hakediyorsunklava: ne o öyle rahimini aldırmak, adamı boşamak falan hemen başlıyorsun kafanda kötü kötü şeyler kurmaya hiç bişey yoktur korkma sen hadi bir de allah korusun var diyelim rahmin alınsa ne olacak iki tane aslan gibi evladın var allah onlara ömür versin size bağışlasın sen 3.yü - 5. yi düşünüyorsun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?