- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.301
valla yaptırmadım şekerim ne yalan söyleyeyim hatta duymadım bile biri de çıkıp demedi bu güne kadar böyle bir test var diye bende hiç araştırmadım
bu arada andişim bana özelden tel nonu yazar mısın benim telefon arıza çıkardı da rehber falan silindi hep kaybettim yada çaldır şimdi ben anlarım
YOK CANIM BEN BİŞİ KULLANMIYORUM KENDİMİZ KORUNUYORUZ DIŞARI ÇIKIYOR :kedi:
EVET EVHAMLIYIM KORKUYORUM SONUÇTA KADINIZ ÇOK HASASS ORALAR DA
BENCE SENDE GENEL BİR MUAYENE YAPTIRIP SİMIR TESTİNİ YAPTIR CANIM ARTIK 30'A DAYANDIK
BİDE RAHİM ALININCA KADIN OLMUYONKİ ERKEK GİBİ KOCAM NAPCAK BENİ SONRA
tatlım valla şaşırdım okuyunca , mutlaka senelik kontolünü yaptır jinekoloğa , zaten o söyleyecektir smear yaptırmanı.. doğumdan sonra sen kontrole gitmedin mi? ben 40 ım çıktığında gittiğimde doktorum smearimi de yaptırmıştı , 1 sene sonra görüşürüz demişti.. bir sene dolmak üzere yine gidicez mecburen :kedi:
çaldırıyorum tatlım , kaydet numaramı
BİDE RAHİM ALININCA KADIN OLMUYONKİ ERKEK GİBİ KOCAM NAPCAK BENİ SONRA
valla benim jinekoloğum söylemedi yaotırmam gerektiği gerçi doğumdan sonra kontrole falan da gitmedim hiç bi şikayetim olmayınca kaçabildiğim kadar kaçıyorum sanırım
Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
Meleğim benim doktorum da 40 ım çıktıktan sonra testi yaptırdı ve 6 ay sonra gel dedi. Her 6 ayda bir kontrole gel dedi.Her sene de smear testi yaptır dedi.Ben de bu aralar gideceğim.Jinekoloğun rahatmış biraz heee?
beyazmelek canım smear her yıl mutlaka yapılması gerekn bır test
hatta korunmak ıcın ıgnelerının falan oldugunu bılıyorum
evlendıgımde ılk kez yapıldı bu test
sonra gebelık oncesı saglıklı bır gebelık gecırmek ıcın kontrole gıttıgımde yapıldı
dogumdan sonra kırkım cıkınca yapıldı
ve aralık ayındakı kontorlumde tekrar yapılacak
korkulacak bır durumu yok
sadece o catal dedıgımız yere oturuyorsun
bır mıktar sıvı alınıyor ve teste gıdıyor o kadar
Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
meleğim inanmıyorum sana yaa , hemen randevunu al git doktoruna..
zeynam kopardın beni , ayol rahmi olmayan bir sürü kadın var , cinsel hayatları son sürat devam ediyor merak etme.. hatta bunu korunma yolu olrak kullanan insanlar var çevremde , 2 çocuk yaptıktan sonra rahimlerini bağlatıyorlar ne var bunda ayollll , Allah kimseye hastalık vermesin tabiki ama çocuğu olan bir insan için korkulacak bir durum değil tatlım
doktorunu değiştir meleğim , bi jinekolog bundan bahsetmek zorunda hastasına , ötesi yok yani
bende bu zamana kadar smeer yaptırmadım doğrusu
dr bikere alalımmı dedi yok dedim almayalım :)
benimde gitmem lazım doktoruma ama hastanesi o kadar kalaba ki muaynehanesinde de muayne eder sadece ve sigortamdan faydalanamam bilmiyorum napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?