2008 Kasım Anneleri

tatlım valla şaşırdım okuyunca , mutlaka senelik kontolünü yaptır jinekoloğa , zaten o söyleyecektir smear yaptırmanı.. doğumdan sonra sen kontrole gitmedin mi? ben 40 ım çıktığında gittiğimde doktorum smearimi de yaptırmıştı , 1 sene sonra görüşürüz demişti.. bir sene dolmak üzere yine gidicez mecburen :kedi:

çaldırıyorum tatlım , kaydet numaramı

evet bende gidip yaptıracağım en kısa zamanda hastaneyle gidp bir konuşayım bakalım yapıyorlar mı falan soralım
nasıl bir test bu zeynacım nasıl yapılıyor canın yanıyor mu
ayrıca neden kadın olmuyorsun ki, ben rahim alınınca çocuğun olmaz diye biliyorum cinsel ilişkiye demi girilemiyor:uhm:

valla benim jinekoloğum söylemedi yaotırmam gerektiği gerçi doğumdan sonra kontrole falan da gitmedim hiç bi şikayetim olmayınca kaçabildiğim kadar kaçıyorum sanırım

BİDE RAHİM ALININCA KADIN OLMUYONKİ ERKEK GİBİ KOCAM NAPCAK BENİ SONRA

canım aslında yanlıs bır dusunce
cok erken yaslarda rahımını aldırmak zorunda kalan kadınlar var
rahım gebelık olusumu ıcın evet olmazsa olmaz ama kadın olmak esınle saglıklı bır cınsel yasam surmek ıcın olmazsa olmaz degıl

annem rahımı aldırmıs genc bır hanım olarak tecrubesıyle sabıttır

bu vesveselere kulak asma
sen saglıklı bır kadınsın zaman zaman bende de aynı sıkayet oldu ama benımkının sebebı rıa ıdı

valla benim jinekoloğum söylemedi yaotırmam gerektiği gerçi doğumdan sonra kontrole falan da gitmedim hiç bi şikayetim olmayınca kaçabildiğim kadar kaçıyorum sanırım

Meleğim benim doktorum da 40 ım çıktıktan sonra testi yaptırdı ve 6 ay sonra gel dedi. Her 6 ayda bir kontrole gel dedi.Her sene de smear testi yaptır dedi.Ben de bu aralar gideceğim.Jinekoloğun rahatmış biraz heee?

beyazmelek canım smear her yıl mutlaka yapılması gerekn bır test
hatta korunmak ıcın ıgnelerının falan oldugunu bılıyorum

evlendıgımde ılk kez yapıldı bu test
sonra gebelık oncesı saglıklı bır gebelık gecırmek ıcın kontrole gıttıgımde yapıldı
dogumdan sonra kırkım cıkınca yapıldı
ve aralık ayındakı kontorlumde tekrar yapılacak

korkulacak bır durumu yok
sadece o catal dedıgımız yere oturuyorsun
bır mıktar sıvı alınıyor ve teste gıdıyor o kadar

Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. ınanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. ınanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...

Sevgili nurcandoğu , şaka gibi gelicek belki sana ama nurcan isimli bir arkadaşım senin bu yazdıklarını yaklaşık 5 ay önce yaşadı , maalesef bebeği 1 hafta küvözde kaldı , çok zor günler yaşadılar , şimdi kızı sağlıklı bir şekilde kucağında ama hala emmiyor , hiç emmedi annesini , arkadaşım hergün süt sağıp zorla içirdi , 4.ayda da ek gıdalara başladılar..

Canım durumun çok zor , Allah yardımcın olsun , sana ve eşine sabır versin.. burda senin pozitif olman çok önemli , belki bana çok kolay geliyor bunları söylemek ama kendimi senin yerine koyunca bile kalbim sıkışıyor inan , neticede bir anneyim , seni çok iyi anlayabiliyorum... lütfen olumlu düşün , ben arkadaşım bunları yaşarken hep bunu söylemişimdir ona güçlü ol , pozitif düşün , Allah beterlerinden korusun.. böyle bir durum içindeyken beteri var mıdır diyorsun , ama inan daha beterleri var , enfeksiyonu kısa sürede atlatsın bebeğin , onu görebildiğin 1 saat içinde annesinin sevgisini göster , seni bekliyorum de , O seni hissedecektir.. dilerim en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize...

meleğim inanmıyorum sana yaa , hemen randevunu al git doktoruna..

zeynam kopardın beni , ayol rahmi olmayan bir sürü kadın var , cinsel hayatları son sürat devam ediyor merak etme.. hatta bunu korunma yolu olrak kullanan insanlar var çevremde , 2 çocuk yaptıktan sonra rahimlerini bağlatıyorlar ne var bunda ayollll , Allah kimseye hastalık vermesin tabiki ama çocuğu olan bir insan için korkulacak bir durum değil tatlım

Nurcan geçmiş olsun canım.Çok zor durumun.Ben yaşamadım ama bebeği 1000 gr doğan bir akrabam var.1 Ay küvezde kaldı bebek.Şimdi 3-4 yaşında hatta düğünüme de geldi. Olumlu düşün.Ben olsam dua ederdim.Hatta adak bile adardım.Benim çok işim böyle yolunda gider.Doktorun ne dedi, hayati tehlike var dedi mi?Canım herşey Allah'tan.Başımıza gelmedi ama başka ne gelir elden.Güzel düşün güzel olsun.Yavruna acil şifalar diliyorum...

allah allah baya bir rahatmış benimki çağırmayı bırak bahsetmedi bile böle bişeyden

ayy o çatalı hiç sevmiyoum sadece doğumda oturdum bir daha da oturmak istemedim kafamçokkarıştı

canım güçlü olmak zorundasın çünkü bebeğine gerekli bu benim oğlum iki gün kaldı küvezde sadece ama bende çok zorlandım 2 saatte bir emzrmeye gidiyordum en mutlu anlarım o zamanlardı o zamanlarda sevgini sıcaklığını hissettir ona ama gerginliğin ona geçmesin gerçekten hissediyorlar inşallah en kısa zamanda kucaına alıp eve gittiğiniz günleri görürsün canım

evet bende kendime inanamıyorum şimdi ama en önemlisi doktoruma da inanamıyorum yaa adam birkez bile bahsetmezmi böyle bişeyden hadi ben cahil duymamışım haberim yok ee sen doktorsun sen söylemezsen nerden bileceğim

doktorunu değiştir meleğim , bi jinekolog bundan bahsetmek zorunda hastasına , ötesi yok yani

haklısın canım sadece hamileliğimde gittim bir daha da gitmedim değiştirmek zor olmasa gerek kaydirigubbakcemile3

zeynacım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah haftaya perşembe dee o gün arefe değil mi çalışıyorlar mı yaa :uhm:

miniğim bu resim senin için canım geçenlerde Emiralp'in hıyarcı baba halini anlatmıştın bir de havuçlu anne arıyoruz demiştin havuçlu anne bulamadık ama havuçlu bir baba daha gönderebilirim sana kaydirigubbakcemile3

bende bu zamana kadar smeer yaptırmadım doğrusu
dr bikere alalımmı dedi yok dedim almayalım :)
benimde gitmem lazım doktoruma ama hastanesi o kadar kalaba ki muaynehanesinde de muayne eder sadece ve sigortamdan faydalanamam bilmiyorum napsam

bua arada haftaya cumamı bayram ne çabuk geldi yaf zaman ne kadar çabuk geçiyo yaa böyle şaşkınıklarımda farkediyorum bunu
derlerya bindik bir alamete gidiyoz kıyamete:)

ohh be yalnız değil mişim tek yaptırayan ben kalmışım sandım bir an opuyorumnanaktan

yaptırın hatunlar bu smear testini çok lazım bişi en erken teşhis
neyse ben haftaya kadar bekleyemicem panik olduğum için araya aldılar bu cuma 13.20'de gitcem
ayrıca hiç korkulacak bişi deil kulak temzileme çubuğunu şeyimize sürüyorlar tamam acı ağrı hiç bişi yok
hayırlısı bakalım
doktorumda çok özlemiştir eminim beni :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…