- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.321
yok maytabım o konuda kesinlikle kızmam , o farklı bir aşı ama benim bildiğim 25 yaş üstü bayanlara yapılmıyor , bende yaptırıyım dedim ama yaşım büyük diye yaptıramadım öyle hatırlıyorum .. sen yine de bi danış doktoruna..
benim aşı karşıtlığım , bebeklerimiziin küçük olmasından kaynaklanıyor tatlım , birde aşıların içinde bulunan maddelerin otizm gibi hastalılara neden olmasından.. yoksa rahim ağzı kanseri aşısı bambaşka birşey..
Sevgili nurcandoğu , şaka gibi gelicek belki sana ama nurcan isimli bir arkadaşım senin bu yazdıklarını yaklaşık 5 ay önce yaşadı , maalesef bebeği 1 hafta küvözde kaldı , çok zor günler yaşadılar , şimdi kızı sağlıklı bir şekilde kucağında ama hala emmiyor , hiç emmedi annesini , arkadaşım hergün süt sağıp zorla içirdi , 4.ayda da ek gıdalara başladılar..
Canım durumun çok zor , Allah yardımcın olsun , sana ve eşine sabır versin.. burda senin pozitif olman çok önemli , belki bana çok kolay geliyor bunları söylemek ama kendimi senin yerine koyunca bile kalbim sıkışıyor inan , neticede bir anneyim , seni çok iyi anlayabiliyorum... lütfen olumlu düşün , ben arkadaşım bunları yaşarken hep bunu söylemişimdir ona güçlü ol , pozitif düşün , Allah beterlerinden korusun.. böyle bir durum içindeyken beteri var mıdır diyorsun , ama inan daha beterleri var , enfeksiyonu kısa sürede atlatsın bebeğin , onu görebildiğin 1 saat içinde annesinin sevgisini göster , seni bekliyorum de , O seni hissedecektir.. dilerim en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize...
niye kimseler yok
memom gibi :teselli:andısım ben eve gıttım geldım canım oglumun yanına
annemın yaptıgı nefıs yemeklerden de yedım
hatta fazla kacırdım sanırımm dısım bıle sancıyo
nurcan canım elbette kı cok uzuluyor ve kendını caresız hıssedıyor olabılırsın
ama doktoruna guven canım ınsa allah en kısa zamanda bebısın kendı toparlayıp tıpıs tıpıs yuruyerek yaramazlıkla yapacaktır
hoşbulduk andinam..bizim öyle alerjimiz falan yok ama..başlasammı yoksa biraz daha beklesemmi düşünüyom ama anneme göre geç bile kalmışım annem bize 3 aylıkken her şey yedirirmişş :)))kaydirigubbakcemileminiğim aşıyı tüm özel hastaneler yapıyo tatlım..afiyet şeker olsun benim yerime de yeseydin anneciğinin güzel yemeklerinden :))
gülizim hoşgeldin , ben doktoruna danışmadan bala başlamayı düşünmüyorum , zaten alerjik bünyesi var doktor ne derse onu yaparım , biliyosun bizde inek sütüne de alerji var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?