- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.841
ayy sıcaklar yuzunden bende uyamıyorum cok sıcak oluyor evımız penceremız acık uyuyoruz bı kac gune vantılator alcaz o zaman pencereyı kapatırız gece uyanıp acaba pencere kapalımı dıye bakıyorum bı ruzgar bıle yapmıyor evımız agustos nasıl geccek acaba allahım yardımcımız oll
Apple'cım, vantilatör almayı düşünüyorsanız tavana takılanlardan alın, çok fark ediyor. Valla biz yatağımızın üstüne taktık, her gece en düşük modda püfür püfür uyuyoruz...
mrb kizlar..kalimerocum hamilekalmadan evel asla normal dogum yapmam diyordum ben..
sidmi ise co kdegisti fikirlerim,illaki denemek istiyorum diye geciyor icimden..korkm hayatim insl.en iyi sekilde atlatirsin..
ya kizlar iki gündür göbegimin tam üstünde bebek oynadikca elektrik carpiyor gibi oluyor..
acaba diyorum kordon filanmi dolandi bebege?yengemde ayni sorun olmustu heo ayi seyi söylerdi
sezeryandan sonra doktoru demisti,iyki normale almadik seni bebegin hertarafinda kordon varmis diye..
doktorumda tatilde suan,3 hafta sonra gidicem kontrole..dutdugunuzmu hib böyle bisiy,yoktur insl.dimi?
çilekcim nette bi yerde okumuştum.kordon bağının en güvenli olduğu yer bacaklarının arasıymış.karnımızda oynaerken veya dönerken kordon bağı bacaklarının arasından çıkınca içgüdüsel olarak bağı tutup tekrar bacak arasına koymaya çalışırmış bebekler.belki senin yumurcak kordon bağı ile oynarken sen böle oluyosun.bende bazen hissediyorum.içim bi hoş oluyo.ozaman diyorum kendi kendime tuttu yine bizimki kordon bağınısırnaşık şey ama canım eğer seni çok rahatsız ediyosa doktoruna telefonla ulaşmaya çalış.olmadı başka bi hastaneye gidip bi ultrasona baktırabilirsin..orada görünür sanırım.tam bilmiyorum ama..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?