2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar mınık kalımerocum oncelıkle ruyan gunduz gozune hayırlısı olsun ruyalar hep tersıne cıkarmıs kolay bı dogum yapcaksın demekkı
kızlar bu ay erken dogum acısından mı tehlıkelı neler yapabılırız pekı?
bende doktoruma asıyı sordum ozel hastanede dogum yapanlara 20 yıldır ası yapılmıyor dedı ama ben en azından bır tane bıle vurunmak ıstıyorummm kafam karıstı ası konusunda ???

günaydın kızlaaaaaaarrr!!!
minik kalimero canım ya nasılda korkmuşun..:1hug:
hayırdır inş.
ya biliyomusun hepimiz öleyiz sanırım.
bende her gece garip garip rüyalar görüyom.biz bu haimileliği kafamıza çok taktık galiba..
valla korkuyom pisikolojimiz bozulacaksırnaşık şey
allah hepimize hayırlı acısız doğumlar nasip etsin,sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım.. :asigim:

apple tsk ederım canım ınsa allah dedıgın gıbı tersıne cıkar ve hersey kolaylıkla olur
zıra ben fecı tırstım yapamayacagımı dusunuyorum :1no2:

azo dedıgın gıbı ben cok korktum bırebır yasadım resmen ruya da olsa acıları cektım
sabahtan berı esım arıyor nasıl oldun dıye hayatım ben doguramam dıyorum :bbo:
ben dogururum senın yerıne sen kafanı yorma demeye basladı garıbım :teselli:

Kalimero hayırlara gelsim diyelim hayır olsun.Daha erken kız bu korkular için nerdeyse 4 ay daha var yapamam edemem deme herkez yapıyor bizde yapıcaz hemde Allah izin verirse birkere ile de kalmayacaksırnaşık şey

polipecim sımdıye kadar cok cesurdum ben normal dogurucam ınsa allah ne var kı dıyordum ama yemedı bu ruyadan sonra
cıddı cıddı yasadım resmen yaaa tatlicadiarzu valla sanırım psıkolojım bozuluyor ne olacak anlamadım

apple eger esımın yapabılecegı bır sey olsaydı yapardı canım kocam ya kıyamazdı bana ama nerdeeee sırnaşık şey
hem ne guzel olurdu ama garıbım benı sakınlestırmek ıcın neler yapıyor bazen cok uzuluyorum ona benım gıbı nazlı bır esı oldugundan dolayı

kızlar günaydın .daha yenikalktım.dün gece uyuyamadım ki hiç .ayyy sıcaklar bi yandan cam açsan hırsız korkusu.en sonun da eşim 4.5 da kalktı camı açtı hadi sen uyu ben uyumuucam güneş doğana kadr dei.bende yedim tabii D ikide bir dönüp uyudumu diye bakmaktan ben uyuyamadım.ama haklıyım ordan çıkıp bi sprey sıksa hepimiz mışıl mışıl uyuruz Allah korusun.bende kalktım 6.5 a kadar çocuklar duymasın vardı onu seyrettim.
minik kalimerocum hayırlara gitsin inşallah.korkmayın kızlar artık epidural vuruyolar 4 cm olunca ondan sonrada ne sancı ne bişi.ben ve benim gibi sezeryan olmak zorunda olanlar korksun.valla bana şimdiden geldiler

ayy sıcaklar yuzunden bende uyamıyorum cok sıcak oluyor evımız penceremız acık uyuyoruz bı kac gune vantılator alcaz o zaman pencereyı kapatırız gece uyanıp acaba pencere kapalımı dıye bakıyorum bı ruzgar bıle yapmıyor evımız agustos nasıl geccek acaba allahım yardımcımız oll

slm kizlarr nasilsiniz kalimero bakiyorum normal dogumdan korkmusun ya bak benim ücüncü bu normal düsünüyorum cekilmiyecek gibi olsa normal dermiyim hemde ben 18 yasimda ilk dogumumu yaptim bence korkacak hicbir sey yok yeetrki sanci gelsin o an tamam 4 saat de ceksen 14 saat de ceksen mecbur o gün doguyo ve sonra hic sanci cekilmemis gibi hersey unutuluyo ama sezeryan oldumu ha dikisim patliyacak ha iltihap kapacak cogunun iltihaplaniyo valla ben sezaryan yapanlari görüyom kac gün iki büklü geziyorlar hatta bir kac gün bebeklerle ugrasamiyorlar bile ama normalde hemen kalk bebeginle ilgilen neyse cenem acildi kendinize iyi bakin byeeeeeeee

Apple'cım, vantilatör almayı düşünüyorsanız tavana takılanlardan alın, çok fark ediyor. Valla biz yatağımızın üstüne taktık, her gece en düşük modda püfür püfür uyuyoruz...

aman allahım doğumlar konuşulmaya başlamış bile..neyse ben bir ödlek olarak bu konuya değinmeden geçeyim...:CüvCüv:
bu arada şu vantilatör pek hoş bişey ..geçen yılda kullanmıştım çok rahat ettim..şimdi de kullanıyoruz ..şu anda bile açık yani..tavsiye ederim ama önünde oturmayın...mümkün olan en uzak mesafeye koyun havası geliyo zaten ..

öfffffffff kızlar yaa biz vantilatör alamıyoruz eşim yüzünden ama ben artık erime moduna geçiyorum.gece bir uyanıyorum kiheryerim sırılsıklam.ben direk üzerime tutarmışım ondan sebep alamıyoruz.bende dedim alayım mehmetin üsütnüörterim DDyani belimi noolurki.yok olmazmış efendim tutulucakmışım da bilmemne .bende hırsız yüzünden cam açtırmıyorum bigün buharlaşıcaz haberiniz olaaaa

mrb kizlar..kalimerocum hamilekalmadan evel asla normal dogum yapmam diyordum ben..
sidmi ise co kdegisti fikirlerim,illaki denemek istiyorum diye geciyor icimden..korkm hayatim insl.en iyi sekilde atlatirsin..

ya kizlar iki gündür göbegimin tam üstünde bebek oynadikca elektrik carpiyor gibi oluyor..
acaba diyorum kordon filanmi dolandi bebege?yengemde ayni sorun olmustu heo ayi seyi söylerdi
sezeryandan sonra doktoru demisti,iyki normale almadik seni bebegin hertarafinda kordon varmis diye..
doktorumda tatilde suan,3 hafta sonra gidicem kontrole..dutdugunuzmu hib böyle bisiy,yoktur insl.dimi?

çilekcim nette bi yerde okumuştum.kordon bağının en güvenli olduğu yer bacaklarının arasıymış.karnımızda oynaerken veya dönerken kordon bağı bacaklarının arasından çıkınca içgüdüsel olarak bağı tutup tekrar bacak arasına koymaya çalışırmış bebekler.belki senin yumurcak kordon bağı ile oynarken sen böle oluyosun.bende bazen hissediyorum.içim bi hoş oluyo.ozaman diyorum kendi kendime tuttu yine bizimki kordon bağınısırnaşık şey ama canım eğer seni çok rahatsız ediyosa doktoruna telefonla ulaşmaya çalış.olmadı başka bi hastaneye gidip bi ultrasona baktırabilirsin..orada görünür sanırım.tam bilmiyorum ama..:uhm:

çilekciğim bebişlerimiz daha çok küçük.kordon dolanıpda sıkıştırma yapmaz merak etme.sularıda varya korunuyo bebişlerimiz.sen şimdiilk ya endişe ediyossun doğaal olarak.ama bişey olmaz allahın izniyle.hem doğum esnasında kordon dolanmasından korkuluyo.oda doğumdan önce girilen ultrasonda çıkıyo ortaya.yanikorkulacak bişey yok merak etme.deniz beyin keyfi yerindedir oynayıp duruyo annesi .öpüyorum bebişlerinizi kocamaaaaaaaannnnnnnŞeniz

duymamistim hic bunu canim cok saol..nasil icim kötü oluyor anlatamam yaasenağlama

canim doktorumu beklemeliyim cok acil bisiy olmadigi sürece..burada sistem biraz farkli

adam tatilde cvp vermez kimseyi..ayrica ben devlet hastanesine gitmedigim icin bu sorun i

icin gitmez almazlar ..ilginc istee..neyse icim rahatladi bir nebzede olsa..tsk,ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…