2008 Kasım Anneleri

darkçım göster walla bende mesela hiç şime falan olmadı çok şükür ne ellerimde ne ayaklarımda.belki vücut aldığın bi maddeden dolayı ödm yapıyo yada başka bişey sebep olabilir ödeme.mutlaka bence test yapılması lazım yoksa çok zorluk çekersin tatlım bu sıcaklarda.

çilekçim walla al benden de okadar sezeryan hiç düşünmüyodum ama aklıma girmedi değil yani

Ben temmuz annelerini sürekli takip ederdim ama bu tatil pek yaramadı.sıcaktan fazla giremiyorum.Onlarıda tebrik etmedim daha.nete girince anca buraya koşup yazıyorum.fazla kalmıyorum ama okuyacağım birazdan.
ben normalden tırstım daha çok.Çünkü bazıları hem normal acısı çekip sonrada sezaryana alınıyo.benim arkadaşa öyle olmuş.ikisinide yaşamış.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder ,nşallah.

walla bende ondan çok korkuyorum onca sancıyı boşu boşuna çekmeyi kimse istemez ama artık alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıycaz.allah hepimizi kolaycacık kurtarsın inşallah

dediğin gibi olabilir ekmeği azalttım çünkü yeniden çok yemeye başlamıştım.
Ama öle böle değil baya çok yiyorum.Her öğün 1 taneye yakın rahat yiyorum.
Dün toplam 2 tane yedim ama baya ince bu ekmekler :))

Bugün de 1 tane yedim sadece.

wala darkçım öğlen yemeğinde bende bir oturuşta koca ekmeği yedim sabahları genelde hafif yemeye çalışıyom sütlü mısır gevreği falan yiyiyorum hem süt içmediğim için ordan kalsiyum alayım diye hemde kilo yapmıyo ama öğlen boğazımı tutamıyorum akşamda bişeye aşermezsem hafif meyve falan geçiştiriyorum

ekmek aramiyorum hic ama mecbur iki dilim esmer ekmek yiyorum kizartip..ama acayip abur cubur yiyorum ben,akliniza ne gelirse..iste o yüzdende kiloyu cok aliyorum..birde rahim hizla büyüdugü icin damarlara baski yapiyormus o yüzden öcem(sisme)olusuyormus..

Ben de kahvaltıda çok yiyorum ekmeği.
Öğlen akşam kısabiliyorum da sabah zor oluyo.
Çilekcim ne güzel ekmeği aramıyorsun,ama abur cuburda en az ekmek kadar tehlikeli sanırım :) Ne vardı hamişler herşeyi yesede yine formda kalsa hemde sağlıklı olsa :))

vallahi ekmekle hiç aram yok ancak sulu yemek olursa bir dilim yiyorum..önceden de öyleydi..ama ben pko hastası olduğum için kilo alıyorum..ne kadar sağlıklı beslensemde kilodan kurtulamıyorum...ama çok süt ,yoğurt ,peynir tüketiyorum ..

darc cım geçmiş olsun canım ihmale gelmez dr a git bencede allah göstermesin albim falan oluşur
tansiyonun nasıl normal mi tuz u bir kaç gün kes beyaz ekmek yeme birde bol bol sıvı al özellikle de su iç ve ayakların yukarda olacaka şekilde dinlen ben aşırı tuzlu yememe rağmen herkes bana çok şişeceksin yaza da geliyor dediler ama çok şükür ki kilo almama rağmen şişlik hiç olmadı inş olmaz bundan sonrada amancanım dikkat et kendine

günaydın.öf kızlar ya hergecemizayrı senaryo.dün gecede gaz sancısından uyuyamadım.hatta gaz sancısından bebeişimin hareketlerini bile hissedemedimde bişey oldu sandım ödümkoptu.kalktım sabah hala devam :1shok:

günaydın canım geçmiş olsun..benimde son zamanlarda çok gazım var.çatlayacakmış gibi oluyom.biraz yürüyüş yapınca,evdeysende evde dolan..iyi geliyo canım.dene istersen sende..napıcaz biz böle yav:1rolleyes:
canımızı okudu valla bu bebişler şimdiden..:roflol:

valla sorma canm yaa evde volta attım sabaha kadar zaten oflaya puflaya.eşimde sabah oğlanı alıpgiti ben uyuyim diye ama mümkünmü uyumak şimdi şimdi biraz daha iyi gibiyim uykumda geldi gidip yatıcam herhalde

günaydın kızlarrrrrrr
geçmiş olsun ikinizede
bende gece uyuyamayanlardanım dün akşamüstü midem felaketti
bir yandan mide yanması bir yandan ağrısı 1 saat kıvrandırdı beni
ne oturabildim ne yatabildim
en sonunda soluğu lavaboda aldım
biraz rahatlayınca uyuyup kalmışım kocişde beni uyandırmamış
eeee uykuyu alınca gece uyuyamadım tabi birde sağ kalçamdan bir ağrı izin versem kıramp girecek gibi
bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım sürekli pozisyon değiştirmekten uyku falan görmedi gözüm
en son saate aktığımda sabaha karşı 3 tü sonra sızmışım adeta

ahhhhh bu keratalar şimdiden uykusuz günlere alıştırıyorlar bizi herhalde

aaa eşimle konuştum şimdi dra gidicekmişiz bugün :lepi:amanın nası sevindim ve heyecanlandım.bizgeçen hafta çanakkaleden yer ayırttık ağustosun 8i için bir hafta sonradan aklıma düştü dr ya izin vermezse diye.iptal ettiririz ama ayıpolur yaani.rezerve olduğu için.eşimde gidelim de biran önce bakalım ne diicek dr ona göre iptal ettirir başka yer düşünürüz.6 saat sürüyo bulundupumuz yerden çanakkale zor bi yolculuk olacak ama ben yemekleriçok güzeldiye orayı tutturdum:roflol::roflol:aman yaa kaç kiloyla bitecek acaba hamilelik:çok üzgünüm:

walla benim için herkes en fazla 65 le bitircen hamileliği diyolar ama bu tam 13 kilo demek benim için baya fazla ben hayatımda 53 bile olmamıştım 52 ye zorla vitaminlerle gelmiştim şimdi çok yadırgıyorum bu kadar kolay kilo almamı

haklısınız kızlar bende her tartıya çıktığımda şaşırıyorum
atatanem bene hayatımda 52 nin üetüne çıkmadım garip geliyor
ama sonra bir mucizeyi taşıdığımı düşünüp boşveriyorum
24. haftadayım 5 kilo aldım bakalım ben kaç kilo ile bitircem

mmmf27 canım tatillerde kilo almak için çok sebep var dikkat etmek lazım
güzel yemekler bol dinlenme uyuma derken
boşverrrrrrrrrrrrr tadını çıkar canım her zaman mı hamile oluyoz

valla cnm hamile diilken gittiğimde 1 haftada 2 kilo almıştım açık büfeden dolayı.tabii yer değiikliği hava ve sindirim problemlerinden dolayı.bu sefer daha çok salata türüne düşmeyi düşünüyorum ama bakalım valla sopayla kovalar drum beni çok kilo alırsam.gereksizkilo alma hamur iinden uzak dur ekmek az ye diyip duruyo bakalım ama tatilimi dezehir edememki demii:lepi:

kızlar günaydın ..bende sizler gibi sabaha karşı sızanlardanım..elimde yastıkla mutfakta bile yattım düşünün artık..şimdi iyi günlerimiz aslında ..son aylarda çekicez asıl..neyse herkese günaydın..güzel hafta sonları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…