2008 Kasım Anneleri

merhabalar kızlar
gece uyuymama problemı bendede var bırde kalca kemıklerım agrıyor sankı sancıyla uyandım bugun
dun bankaya gıtmek zorunda kaldım tabı fecı bı sekılde ayaklarım 3 katı oldu akşam tuzlu suyun ıcınde beklettım bıraz cok sıcak agustos nasıl gecıcek

selam kızlar biz drdan geldik.bu seferde neden kilo almadın diye kızdı alla alla yaa jeyyare geçen ay 4 kiloaldımya dikkat ettim dedimyoo hayııııııııırrrrrolmaması laaaazımmmmmmmm dedi bana:danceldu ama heheeeee:lepiazartesi ayrıntılıda 500 gr çıkmıştı bu sefer 556 çıktı yawruların gülü:CüvCüv:.aman o alsında ben alıp napıcam Allah aşkına.neyse tatil iznini kopardık.gelince görüşelim dedi .başkaaaaaa suratını gördüm bide ama uzaylıya benziyodu tabii bişey anlamadım.Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimizeeeea.s.

gözün aaydın canım genelde uzaylı bi görüntüleri oluyor bebklerin :)))

zaten belli bir zaman sonrası istesek de istemesekde haftada 500 gram alıyormuşuz.
yani hiçç kilo almamak da sağlıklı olmaz heralde.

hadi canım gözün aydın gönül rahatlığıyla git bakalım tatile maşallah sen almamışsın ama bebiş almış keşke hep bebekler alsalarda biz formda kalsak ama imkansız dimii

fater ve atatanem bende sizler gibi pco hastası olmama rağmen en fazla 53 oluyordum üstüne çıktığımda dikkat edip kilomu korumayı başarıyordum ama bu sefer malesef öyle olmadı ve 22 .haftada baskül 69 u gösterince ...............dedim kendi kendime ne oluyoruz bu gidişle 80-82 ile bitiririm heralde diye düşünüyorum elimde değil beyaz ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda 2 lim buğday ekmeği yiyrum hamurişlerinden uzun zamandır uzak duruyorum tatlıyla hiç aram yok ma yine 3 haftada 2 kilo almayı nasıl başardım bende anlamadım ooooffffffffff siz en fazla 12-15 kilo alırken ben 20 küsür kilo alıcam onuda nasıl veririz allah bilir

napiyonuzz kizlar nevar neyok?darkin dedigi gibi hamileler herseyi yese ama keske kilo almasalar.. :)

bu arada yirtik olustumu hic vücutlarinizda?daha erken heralde,hergün inceliyorum kendimi bulamadim

henüz ama son aylarda kesin catlarim..

ben arada midem yaninda 1 cay kasigi karbonati yarim cay bardagi suyla karistirip

iciyorum cok faydasi oldu..bi deneyin isterseniz..

buarada kızlar yoga dvd si buldum pilates de var ama hernekadar hamile pilatesi de deseler pilatesin başında bilen biri olmadan yapılması çok sakıncalıymış oyüzden o şıkkı eledim yoga dvd si alıcam zaten 14ytl bişey hergün yapayım sabahları çok iyi geliyomuş doğumu da inanılmaz kolaylaştırıyomuş.dvd bu bakın
http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?SID=WXJNCJPPE2RXYZY4R45Y

kizlarrr merhaba.herkese iyi pazarlar...
ben pazartesinden beri yoktum.esim isinden dolayi sehirdisina cikmasi gerekti.bende ona eslik ettim.ama cok yoruldum.sanirim artik seyehat edemem.bu arada ben bebisimin tekmelerini artik daha sik hissetmeye basladim.vicir vicir sanki hic durmuyor keratasırnaşık şey.sizler ne yaptiniz.henuz gecmise yonelik sayfalari okuyamadim.herkesler iyimi?opuyorummmm herkesi simdilik byeeeee:teytey:

herkese slm kıslar
bakıyorum kimsecikler yok bugün umarım hepiniz iyisinizdir fazla merak ettirmeyin kendinizi...bu arada az önce hastaneden geldim ve şu cok korktugum şeker yüklemesini yaptılar ayyyyyyyy igrenç bi tattı gercekten kendimi cok zor tuttum ya bir saati geciremedim resmen ama sonunda bunu da atlattım sıra sonuçlarda bakalım nasıl cıkacak:uhm:
neyse ben biraz işlerimle ilgileneyim hepinize güzel bi hafta diliyorum kıslar

bende henüz çatlamadım ama kaşınmalarım baya azaldı.sürekli nemli olunca vücut kaşınmada olmuyor heralde.
bende sabah akşam bebe yağı sürmeye çalışıyorum.en azından günde 1 kez sürüyorum duştan sonra.
baya rahatladı göbişim :)
İnşallah böyle devam eder.Tabi asıl bundan sonrası önemli

gunaydın kızlar bende dustan sonra bepanten suruyorum ama bu ay ve yedıncı ayın sonuna dogru catlıyabılırısız :çok üzgünüm: olsun yawrularımız saglıklı olsunlarda

selam kızlar..
iyi haftalar..
benimde 1 aydır göbüşüm ve bacaklarımın iç tarafı (dizden yukarısı) çok kaşınıyo..:1shok:
sabah akşam bende bebe yağı sürüyorum ama galiba ben çatlıcam.kızkardeşlerimde çatlamıştı çünkü..:bbo:
sol bacağımın iç tarafında koyu kırmızı çizgiler oluştu..1 ay önce..
napalım..elimden geleni yapıyorum ama olacaksa oluyo işte..
su ile pek aram olmamasına rağmen hamile kaldığımdan beri günde 2 lt.su içiyorum..
bu arada hep sölüyodum tetanoz aşısına gerek yok dedi doktorum diye ben olmayacaktım.ama hafta sonu arkadaşıma gittim.onun 4 aylık bebeği var.doktoru ona çok ısrar etmiş.illa vurul aşıyı diye..banada dedi evde doğurmayacaksın ama ya hastanede ,ameliyatta falan bişey olursa? çocuğunu riske atmayadeğermi dedifisfisfis
bu sabah koştura koştura sağlık ocağına gittim ve aşımı oldum.hemşire dedi bazılarının şişiyo,ağrı oluyo bağzılarında olmuyo.böle bişey olursa buz koy dedi.inşallah şişmez ve ağrımazkafamçokkarıştı:1rolleyes:

Selam kıslar sizin daha catlama olmamıs ama
ben catladım maalesef ilk gördügümde oturup
baya bi aglamıstım :) Ama napalım kızım saglıklı
olsunda onunda caresini buluruz inşallah

selam arkadaşlar ;
bugün çok güzel başladı benim için;
çok uzın zamandır tedavi gören 2 arkadaşımın hamile haberini aldım..çok sevindim..allah isteyen herkese nasip etsin..

selam tüm hamişler

bende de henüz çatlama yok ama arasıra kaşıntı oluyor. bende akşamları bebe yağı sabahları işe gelmeden önce de lierac kullanıyorum. inşallah faydasını görürüm.birde arada vücut losyonuda sürüyorum.bende çatlaklardan korkuyorum çünkü annemde var bende de olması yüksek .elimden geleni yapıyorum ama.

kızlar herkese merhaba çook uzun zamandırr yoktum... :CüvCüv:
neler olmuş bakayım bi... yerimseniben
inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir...a.s.

Escape canım hoşgeldin
sana bişey soracağım adanada kontrole hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun?
Bana hangi hastane yada doktorları önerirsin canım?
Netten baktım universale ve ziyapaşa kadın doğum hastanesi bi de çukurova kadın doğum hastanesi var.Nasıl bunlar hakkınd bişeler biliyomusun?

ben başkenti tercih ettim ama 20 haftayı geçen gebelikleri takip etmiyoruz die bana randevu vermediler.

Olmazsa Adana tıp merkezinin kadın doğum bölümüne gideyim diorum.akrabamıza yakın orası.beklemek felan gerekirse daha rahat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…