2008 Kasım Anneleri

Azocum bencede en iysini yaptın,hep kazalar özel hastanelerde oluyor zaten.
ben de özelde yapcam doğumu,doktoruma sormadım bile yaptırayımmı tetenazo diye.

yağmurcum sen daha bol sür kremini felan geçmiş olsun.inşallah ilerlemez çatlakların.allahım kasım annelerini koru çatlaktan .

Eylülcüm gözünüz aydın allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

bi arkadaşım aradı beni de rüyasında görmüş beni.nasıl gördün dedim karışık bi rüyaydı dedi.Hayır olsun dedim.Hayra yorduk bizde dedi.
dedi ama ben tabi septik oldum.Hiç böle şeyler söylenir mi hamile birine.

Bari hatırlamıyorum felan dese.alla alla

darkcım arkadaşın ne görmüşki rüyasında?
yaw bennimde çevremde böle biri var...hamile kaldığımdan beri felaket tellalı gibi.AAA FİLANCA ŞÖLE YAPMIŞTIDA BÖYLE OLDU, SEN SAKIN YAPMA..AAAA SEN ÖLE YAPARSAN BAK FİLANCA GİBİ OLUR..
çıldırtıyo valla beni..bazen acaba iyi niyetlide uyarmak amaçlımı yapıyo diyom.ama bu kadar olmazki?
nerde olumsuz bişey onu anlatıyo..haklısın canım bizim bu hassas dönemimizde moral bozucu şeyleri bize yansıtmamaları lazım..ama bişey söleyemiyon işte..:1rolleyes:

söylemedi karışık bişeyler gördüm dedi
bu bile bozdu moralimi.

biz inatla stres yapmamaya çalıştıkca bunları duyuyoruz ya pes dedim .

ben de kendi kendime benim bebeğim iyi diye telkinde bulundum.
ama dün çok şiddetli kasık ağrısı çektim.bi de karnımda sol tarafım felakettti ağrıdı durdu.

eşimin yokluğu da belli oluyor.olsa da beni hastaneye götürse.arabasız büyükşehir zor bu sıcaklarda (

azocum,bana tetanozdan filan bahsetmedi doktorum,bunlarda bi acayipler..ne seker yüklemesi nede tetanaoz hicbirinden bahsetmedi,cok ilginc yani..

yagmur canim birazda vücutla alakali sanirim,ne kadar sürsekte krem catliycaksa engel olunmuyor galiba..ama yinede devam et sende,darkin dedigi gibi belki önler..

ayyy eylül ne mutludur simdi arkadaslarin,ne güzel bie haber yaa...

darkcim aman bosver ya,bazen insanin yüzüne pat diye söylüyorlarya bazi seyleri sinir oluyorum bende,,kimisi kötü rüya anlatir kimidee ahhh sen napican acaba dogumda ben neler beler yasadim diyip konuya girer..benhemen uzaklasiyorum o ortamdan..birde saniyorumki herkez bizler kadar hassas bu konuda ama nerde...

sağolun arkadaşlar ; evet arkadaşlarımdan aldığım hamile haberleriyle çok mutluydum ama tabi buruk bir mutluluk..
dünkü patlamadan haberiniz vardır sanırım..
haznedar da bizim, yani annemin üst sokağında oldu patlama..bunu yapanları lanetliyorum..benim mahallem bekarken orda oturuyordum tabi şimdi de annemler ordalar..
allaha şükür bişey yok ama yaralılar ve ölülerden tanıdıklar var..çok üzgünüm..

bız de geldık :lepi:
cok guzel ve rahat bır hafta sonu gecırdık
mutluyduk ya sanırım ondan hıc sıkayetımız olmadı
hafta sonu esımle ve oglusumla gezdık alısverısler yaptık
uzun zamandır basbasa kalamıyorduk bu sekılde gezdık tozduk cekımler yaptık cok super gectı

bu hafta benımde tetanoz asısı 2.dozum olacak ama cok korkuyorum cunku benım kolum 1 hafta cok agrımıstı
kramplarımız aynı hızla devam edıyor her ne kadar alısmısız gıbı olsada canım cok acıyor

tam 1 hafta sonra ıkıncı kez renklı dopplere gırıcez ınsa allah oglum ıyıdır dıye sureklı dua edıyorum ıyı dusunmeye calısıyoruz bakalım ne olacak

eylülcüm geçmiş olsun,ölenlerin yakınlarında da sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin inşallah.
Hala böyle şeylerle uğraşıyoruz ne acı değil mi.
bizlerde kınıyoruz.Hakettiklerini er geç bulurlar yapanlar.

eylülcum haberımız olmazmı dun gece ogrendım sok olsum allah belalrını versın sana da gecmıs olsun dıyorum annenlerın ıyı olduguna cok sevındm canım benım

eylül cüm çok geçmiş olsun haznedarda benimde babaannem ve halam oturuyor akşam çok korktuk
bizde bi müddet ulaşamadık benimde bekarlık günlerim orda geçti hatta geçen hafta sonu ordaydık o caddede yürüyüş yaptık çok zor ve içler acısı bir durum inş tekrar aynı acıları yaşamayız bu son olur demek sadece kendimize verdiğimiz teselliden ibaret kalıyor allah sabırlar versin

ne tesadüf ki bende geçen hafta ordaydım..allah hepimizi korusun tüm kaza ve belalardan..

herkese merhabaa.s. ben geldim sonunda kızlar nasılsınız baklaım herkes iyidir umarım
geçmişi okuyamadım fazla hepinizi çooook ösledim gerçekten:asigim:
kızımda özledi sizi ve arkadaşlarını çok güzel bir tatil yaptık havuza denize girdik
kızımla yüzdük:sm_cool: ama şu bir haftadır sabaha karşı bacağıma kramp giriyor ayrı ayrı
çığlıkla uyanıyorum:çok üzgünüm: kaç gündür sanırım yüzmekten oldu ama gerçekten çok
ihtiyacım varmış buna hepinizi çok özledim gerçekten hava biraz sıcaktıKötü Kazen ama yolculuğumda tatilimde
güzeldi kocişimde çok yardımcı oldu sağolsunŞeniz toplamda 9 günlük bir tatil yaptık
ikimize de iyi geldi bu arada eylülcüm geçmiş olsun canım biz ne kadar lanetlesekte
bu şerefiz kansızlar böyle şeylere devam edecek sanırımklava:

heyyyy ben geldim diyorum kimse benimle ilgilenmiyooo:dilcikar:
gel kızım bu teyzeler ortalarda yokh:mymeka: bizde çıkalım biraz

hoşgeldin asorticiğim ah ahhh nasil görmedik seni be canm ne zamandir aklimdasin aslinda .nasilgeçti tatilin.benimde 10 günümkaldigün sayiyorum ama korkuyorum ben yüzmeye yaa tikanirsam bişey olursa falan diye

canlarım benim sağolun ben gayet iyi yüzdüm ama ayağıma kramp girdiği
için fazla açılamadım eşimde sağolsun peşimde gezdiği için yüzdük ama herkese
tatili tavsiye ederim gidebilen

selam kızlaaar hoşgeldin asorticiğim allah tatilini içine sindirsin bende haftaya pazartesi gidiyorum ama içime hiç sinmiyor çünkü kadın kadına gidicez annemler falan eşim çalışcak içim onda kalıyo gitme dese gitmiycem öyle yan.şimdidien özlemeye başladım onu ne yapcak bensiz diye kara kara düşünüyom çok üzülüyom beyefendi benden daha rahat ne bukadar takıyon sen eğlenmene bak diyo:))
buarada o patlamaya sebep olan kansızları lanetle kınıyorum allah onlara daha büyük acılar yaşatsın masum canları sebepsiz almaya ne hakları var bu köpkelerin şerefsizler!!!!

eylülcüm ne güzel arkadaşlarının haberini alman allah banada göstersin en kısa zamnda inşallah yengeme ve bebeğini kaybedeb kuzenime de hemencecik bi bebek verse benden mutlusu olmıycak....

buarad yonca76 nazlımelek gayet iyi geçen gün girdi çok yoğun olduğundan ve net olmadığından giremiyormuş ama iyiymiş haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…