2008 Kasım Anneleri

asorticim hosgeldin canim...cok sevindim tatilinin iyi gecmesine..

ata_tanem annenlerle gidicekmisin nasil olsa,git bence:) biraz degisiklik

olur sanada..

asorticim hoşgeldin prensesine yaramıştır tatil ne güzel.
bizde sizi ösledik teyzesi :)))

ay inşallah bende önce havuza sonra denize gidicem.
deniz için eşimi beklicem mecbur,mersine gideriz artık o gelince.havuzada kısa aralıklarla girerim fazla klora maruz kalmamak için.

koca göbişle herkes sana bakıyomuydu :) yy ben çok utanıcam galiba :))))
tüm gözler üzerimde olursa

ya kızlar bebeğin çok hareketli olması sorun olurmu acaba..ya benimki durmadan tekmeliyo,kayıyo , yer değiştiriyo, popoyu yada kafayı dayıyo..günde 1 kaç saat sessiz kalıyo sadece..onun dışında çok hareketli..acaba bu bir sorunmu ..merak ettim..

eylülcüm bu sorun olmazmis..ben ultrasona gittigimde doktorum,cok güzel pasif diil demisti.birde mutlu olan bebekler cok hareket eder dedi..korkma canim mutludur o cimcimede ondan öyledir..

benimkide cok hareketli ya durmuyo hic ah su el ayak sismesi olmasa yaniyo ellerim ayaklarim ya sabah kontrolüm var artik sorcam doktora ama ultrasyona sokmiyacak bu sefer ya ben bu aralar cok alinganim herseye bagriyom sonra pisman oluyom ama nafile

bende dr a sormuştum nekadar hareketliyse okadar iyi demişti benimkide öyle walla bir saniye durmuyo karnımı delik deşik etti

yaa kızlar gene berbat bigece geçirdim.2.30da uyandım wc ye git su iç falan derken uykumkaçtı.kalktım 4.30a kadar oturdum .tv seyrettim sonra yattım gene wc u felan saat 5 di galba uykuya daldığımda .çok kötü birüya gördüm.zaten başıda kötüydü abimle kavga falan ediyorum onu evden kovuyorum eşi ve oğluda var neyse sıkıntılıydım zaten sonra ben deniz otobüsüyle biyere gidicekmişim biniyorum oğlum yanımda eşimi arıyorum içinde falan neyse dışarı oturuyoruz sankidışarısı var da idoda neyse rüyaişte biyere duruyo fatih iniyo koşuyo falan sonra kalkıcak fatihe hadioğlum koş diyorum orda uçurum var ordan düşüyo çığlık çığlığa senağlamasenağlamaah yavrum çığlıkları hala kulağımda babasıhiçoralı diil bende arkasından atlıyorum biran bile tereddüt etmedim atlarken sadece bebeğime de bişey olursa diye düşündüm.eşim kaldırdı beniçığlık atıp düştü düştüdemişim.oda bebeği düşürdüm sanmış bak burda korkma diyipduruyo .en sonunda diyebildim fatih düştü diye ama yarım saat sinir krizi geçirdim resmen çok kötüydüyaa bebeğimde uyandı sarsıntıdan ama tutamadımkikendimiçok ağladım.Allahım bidaha böyle kabuslar göstermesin inşallah:çok üzgünüm:

hepinize günaydın kıslara.s.
bu hamişlik döneminde kabus görülmesi normalmiş galiba degil mi
bende hiç kabus görmüyom valla sadece gördügüm tek şey yemek ve meyve mesela bugün sabaha kadar rüyamda üzüm yedim durdum ya sanki gündüz yedigim yetmiyormuş gibisırnaşık şey
bu arada hepinizin kandilleri mubarek olsun kıslar bol bol dua edelim bebeklerimizi saglıklı olarak bi an önce kucagımıza alalım degil mi:dance:

bende yeni geldim doktordan bebegimi göremedim cünkü ultrasyon yapmadi obir aya dedi sanki ne varsa neyse altan bakti rahim kapali dedi aman kapali olsun kan ilacina devam....elim ayagim sisiyo dedim bana bi ilac yazdi ama hele önce bir isirgan cayi dene dedi sonra ilaci al dedi cayin faydasi olmassa al dedi yani kizlar su toplamasi olanlar elleri ayaklari sisenler isirgan cayi denesin ben deniyecem bakalim insallah faydasi olur

kızlar günaydın..
bende bir kabus gördüm..yaprak dökümündeki fikret ,tahsini aldatmış.tahsinde bana anlatıyo,ben onu nasıl affedeyim söylesene diyor..ay çok komik ..sırnaşık şey
ben bu gece iyi uyumuşum .hatta yeni kalktım diyebilirim...kahvaltı yapcam şimdi..:içelim:

bende gecenlerde rtüyamda bir sürü ceset gördüm kadınlar ölmş yıkıyolar biri kocaman kefeni açtı böle heryer cesetdi ucaklar falan karman corman bişeydi kocam poponu ört de uyu dedi

gunaydın kızlar
kandılız kutlu olsun yerimseniben
asorticim hoş geldın ıyıce dınlenmıssın ne gusel :icecream:
mmmf27 canım gecmıs olsun bol bol dua edelım yatmadan once rabbım bebebklerımızı korusun kızlar dun akşamdan berı bebgım sık hareket etmıyor korkuyorum uyuyormu acaba bırde asagıda hafıf tekmelerını hıssedıyorum ne olmus olabılır :sm_confused:

Kızlar selam,
Sizlerin de kandili mübarek olsun.
Ben artık yalnız bir hamile değilim. Kocam artık döndü ve bebeklerim geçen cumartesi babaları ile tanıştılar. Ve öyle birşey oldu ki inanmak benim için çok zor. Belki eşim gelecek diye benim kalp atışlarım ve kan basıncımda yükselme olduğundan bebeklerim artık seyirme ve elektrik çarpması şeklinde değil remen tekme atar gibi, içerde yuvarlanır, takla atar gibi tepki vermeye başladılar. Tamam belki tam hareketlerini daha belirgin şekilde hissedeceğim haftadaydık ama bu havaalanı yolunda olunca gerçekten hayrete düştük. Kuzularım babalarının geleceğini hissetti herhalde.

Applecim,
Panik yok sekerim. ben bi midemin üstünde hissediyorum bi altta yumurtalıklarıma yakın biryerlerde, ben de anlamıyordum acaba assagıda mı hareket ediyorlar diyordum. Ama doktor normal oldugunu soyledi. Bir de aksamları süt içtikten sonra sırt üstü uzandığında, yani alanı genişlediğinde seni nasıl da yokladığını, hareket ettiğini hissedeceğinden eminim... hemen sıkıntı yapma, herşey yolundadır evelallah.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr

hayırlı kandıller hepınıze, bugun bırbırmıze dua edelım ınsa allah

asortıe cım hosgeldın canım
ne guzel kocısınle basbasa dınlendın eglendın darısı bızım basımıza yuzmenın ıyı gelmesıne sevındım
kocıs ıslerını ayarlayınca bızde sıledekı eve gıdıcez ınsa allah

mmmf canım bende sureklı kotu ruyalar goruyorum kocıs bana aksama kadar kadınlarla bu konuları konusuyorsun onun ıcın ruyanda goruyorsun dıyor :CüvCüv:

bende bu gece erken dogum yaptıgımı gordum hemde evde :CüvCüv:
ama cok karmasıktı suyum geldı dıye bagırıyordum kı dogurdum kafamçokkarıştı

apple bu sıralarda ıslerımın yogunlugundan mıdır bılmem bende cok az hıssedıyorum
ama elımı karnıma koyunca hareketlı oldugunun farkına varıyorum ama o sıddetlı tekmelerı cok hıssedemıyorum 2 gundur neden bılmem

cnm ben de adanadanim ve baskentte takibim yapiliyor kesinlikle super bir hastane ama 20 haftadan sonrasi olayini bilmiyodum.zaten yogun bir yer.yeni hamis randevularini da 1 ay sonrasina falan veriyolar.beni ilk 7 haftalikken almislardi.oncesinde de keseyi gorebilmek icin universale dilek coskuna gitmistim.o da cok tatli bir bayan.baskenti tercih etmemin nedeni ben orda 3 kez ameliyat olmustum trafik kazasindan dolayi.dosyam ben nereye gitsem oraya gidiyor.butun islemler tek bir dosyada toplaniyor.yani takip olayi cok iyi bir hastane.bir de dr.umu da cok seviyorum.universale gidersen dilek coskunu oneririm.

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim net e walla özledim, umarım herkes sağlıklı sıhhatlidir bebişleriyle.... ben de iyi sayılırım işte psikolojim çok değişken an be an değişiyor.. En son şeker yüklememiz yapıldı bi sorun yok çok şükür. tetanoz aşımızı da olduk, 2. düzey usg. de yaptırdık maşallah bi problem yok. Kızım da gayet iyiymiş çok şükür :))))
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

eylulcum alemsin valla o ne ruya oyle.belkim yeni sezon bolumlerini goruyosundur.:roflol:sen gordukce anlat bize.zaten merakla bekliyorum yeni sezonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…