2008 Kasım Anneleri

bu arada herkesin kandili mubarek olsun................

asarticim hosgeldin cnm bu arada

ayrica su saldiri olayini da sidettle kiniyorum.Allah cezasini versin bu hayvanlarin.

bu arada kizlar benim 2 gundur kasiklarim agriyo sizde de varmi boyle agrilar.2 gundur evle ugrasiyom yorgunluktanmi acep.ya birde basur cikti bende canim cok yaniyo.kabiz da olmadim ama niye oldu anlamadim. bi de bugun bebisimi tam hissedemedim moralim bozuk hep vicir vicir olan bebis sanki kustu bana.

yagmurcum dun gungorendekı patlamaya cok uzuldum agladım ondanmı bebıslerımız bugun hareketsız bırdaha boyle kotu seylere bakmıycam bebgım hareket etmıyor kasıklarıma ındıresmen

küsmemiştir annesi niye küssün...evle uğraşıyormuşsunya sen yorulunca oda yoruluyordur ve dinleniyordur
kasık ağrılarıda bende biraz fazla dolanayım iş yapayım hemen ağrıyor..bi problem yoktur inşallah...

kızlar herkesin kandili mübarek olsun.... Rabbim duallarımızı geri çevirmesin... a.s.a.s.

bu arada yağmurcum senin konuna yazdım ama yine burayada yazıyorum ben varım hem hamiş hem hemşerin olarak....a.s.

yok canım sadece sewerek bakıyorlar soruyorlar falan:CüvCüv:
ben rahatsız olmadım doğrusugamyoncuiremsu

merhaba dark'cım kusura bakma cevap yazamadım canım...

ben hastaneler kavşağının orda ilgi kadın doğum merkezi var.. oraya gidiyorum gül hanım benim doktorum... gerçekten çok memnunum ben ve oraya giden tanıdıklarımda çok memnundu... gerçekten adı gibi İLGİliler... hepsi ayrı ayrı ilgileniyor yanii...

başketle alakalı bende sana aynı bilgiyi verebilirim, universale'le alakalı olarakta bana tavsiye etmediler orayı ama yinede sen bilirsin tabii..
ziyapaşa'yada iyi diyorlar...
benden bu kadar yardımcı olabilirsem sevinirim... a.s.

selam kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizin miraç kandilini bende kutlarım
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
Allah herkesin gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah

tatilden dönenler yni gidecekler maşallah Allah içinize sindisin
bizde pazartesi gideceğiz 4 günlüğüne nasip olursa

rüyalar konusuna gelince neredeyse hergün başka rüya görmeye başladım
bu gece bol bol ziyafet sofrası gördüm
hayırlısı Allah'tan

bu hafta bende de özellikle kalçalarımdan başlayan kramp ağrıları var
çok şiddetli değil ama sürekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu arada kandiliniz mübarek olsun hepinizinde dualarınızda bizi de eksik etmeyin
allah dualarınızı kabul etsin inşallah

haklısınız kızlar
bizde sabahları birlikte uyanıyoruz emirimle
sonrada babasını o uyandırıyo:dance:
öyle güzel bir duygu ki bu Allah isteyen herkese yaşatsın
bu gece tuvalete sıkışmışım iyice oğlum hadi anne der gibi içeride pıt pıt uyandırdı beni
ha sonra uyuyana kadar baya uğraştım orası başka tabisırnaşık şey

Merhaba, herkesin kandili mübarek olsun.
Kızlar benim bebişimin tekmeleri sertleşmeye başladı. bazen karnımın küçük bir bölgesinde bir sertlik hissediyorum. bu sabah göğsümün alt tarafında tekmeler atıyordu.

MERHABA KIZLAR HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,ALLAH BİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN ESİRGESİN
BENİM KIZIM HİÇ RAHAT DURMUYO GEVCE SIRT ÜSTÜ YATARKEN UYUTMUYO BENİ TEKMELERİ ÇOK SERTkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…