- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.981
bu arada herkesin kandili mubarek olsun................
asarticim hosgeldin cnm bu arada
ayrica su saldiri olayini da sidettle kiniyorum.Allah cezasini versin bu hayvanlarin.
bu arada kizlar benim 2 gundur kasiklarim agriyo sizde de varmi boyle agrilar.2 gundur evle ugrasiyom yorgunluktanmi acep.ya birde basur cikti bende canim cok yaniyo.kabiz da olmadim ama niye oldu anlamadim. bi de bugun bebisimi tam hissedemedim moralim bozuk hep vicir vicir olan bebis sanki kustu bana.
asorticim hoşgeldin prensesine yaramıştır tatil ne güzel.
bizde sizi ösledik teyzesi :)))
ay inşallah bende önce havuza sonra denize gidicem.
deniz için eşimi beklicem mecbur,mersine gideriz artık o gelince.havuzada kısa aralıklarla girerim fazla klora maruz kalmamak için.
koca göbişle herkes sana bakıyomuydu :) yy ben çok utanıcam galiba :))))
tüm gözler üzerimde olursa
Escape canım hoşgeldin
sana bişey soracağım adanada kontrole hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun?
Bana hangi hastane yada doktorları önerirsin canım?
Netten baktım universale ve ziyapaşa kadın doğum hastanesi bi de çukurova kadın doğum hastanesi var.Nasıl bunlar hakkınd bişeler biliyomusun?
ben başkenti tercih ettim ama 20 haftayı geçen gebelikleri takip etmiyoruz die bana randevu vermediler.
Olmazsa Adana tıp merkezinin kadın doğum bölümüne gideyim diorum.akrabamıza yakın orası.beklemek felan gerekirse daha rahat ederim.
aynı benimde öyle oluyo pamukum ;bi uyanıyorum tıp tıp içerde bişeyler karıştırıyo ; yakalıyorum tabi..:teytey:hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar
kızlar ben gece uyandığımda bebeğimde uyanmış oluyo genelde sizdede öyle oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?