2008 Kasım Anneleri

ben ancak gelebıldım
cok ıslerım vardı bugun oluyorum resmen yorgunluktan

erken cıkıcam da bır cee dıyeyım dedım

mmfcım bosver takma kafana hıcbırsey
o mısafırler bıze sık sık gelıyorlar da gonderıyoruz

gulızcım yazı cok hostu
ben oyle bır annenın cocugu olmadım kendımde oyle bır anne olamam sanırım
olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum

pirayecim bu yakın zamanda bende sedaya gitmek istiyorum ayarlada beraber gidelim ben sefaköyden gelcem sana yakın sayılır buluşup gidelim istersen ben çocuksuz gitcem piraye konusunda sanada yardımcı olurum yollarda çocukla zorlanırsın yoksa ayarla bigünde beraber gidelim cnm

pirayecim bu mesajı önceki sayfalarda sana yazmıştım görmedin heralde sensiz olurmu tatlım hatta şimdi sedaylada konuştum andina ve lelalede söyle kim isterse gelsin dedi

ohh ne güzel ben de kocişe beni otele götür dedim tmm dedi ama bugün otel araştırırken vazgeçer gibi oldu çünkü yılbaşı münasebeti ile fiyatları iki katına çıkarıyorlar yılbaşı bitsin öyle gidelim bir hafta sonu kaçamağı Y o konuda da haklı bilemiyorum daha belli değil yani

evet canım ben çok sinir oluyorum zaten bu duruma hiç hatırlatma

aynı ruh hallerine sahibiz canım arada bana da oluyor öyle bugün doktorda öyle dedi hatta ama olmuyor işte

eylülcüğüm ne güzel arkadaşlarla kutluyorsunuz yılbaşını

koçişi kandıramadım ben dışarı çıkmak istemiyor

biz de yağızla beraber üçümüz kutlayacağız evde artık

olsun bee oda güzel olur sevdiklerin yanında nasılsa gerçi kociş evde yapalım dedi ben cırlarım ama ne yaman çelişki bu böyle kaydirigubbakcemile3

beyazmelek çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..eşine ve oğluşuna lazımsın..

sağol arkadaşım opuyorumnanaktan

Ben de değilim böyle annelerden ama inşallah ilerde de olmıycam.Bu YAŞLARI BİR DAHA GELMİYCEK ÇOCUĞUMUN..

Benim annem çalışmıyordu ama ev işleri öncelikliydi onun için..Hala da öyle maalesef.O yüzden ev işinden nefret ederim

beyazmelek ve yasmın gecmıs olsun sekerler

bız de yılbasında basbasa olmak ıstıyoruz
cekırdek aılmele kayganasız ve gorumceksız basbasa uyuyurak gırmek ıstıyorum

Son düzenleme:
Andişim ben sinbo kullanıyorum.Burda arkadaşın ablası 2 senedir kullanıyomuş.Tavsiye üzerine aldım.

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler canlarım..

ay hikayeyi okudum ve çok duygulandım annem hala ev işlerini aksattığım için beni azarlar ama hiç umrumda değil ben eve geldiğim zaman oğlumun mutluluk ve özlem dolu bakışlarını görüyorum ve içime işliyorum bazen orada kanepeye uzanıyorum daha o konuşamayan diliyle o küçücük elleriyle gelip elimi tutuyor hadi oynayalım diye ıh-ıh bir-iki defa çekiştiriyor gitmezsem o dudaklarını büzüşü varya yani yorgnluktan öleceğimi bilsem son anıma çocuğumla vakit geçirmek isterim senağlama

sanırım ben ev işinede fazla daldım bu aralar bakıyorum çocuklardan çok işlerle ilgileniyorum akşam mamoyla lego yaptık nası kahkaha atıyo yavrum çok hoşuna gitti onunla oturup oyun oynamam ve çok kızdımkendime bidaha bu yaşta olmayacak diye hatta nefret ettim

Valla Anıla yedireceğim yemekler hariç ihtiyacı olduğu müddetçe yanındayım.Yavrum dizlerimde reklam seyrediyo, kucağıma yatıyo, boğuşmak istiyo.Çok zorunlu olmadıkça ben de bırakamam yavrumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…