- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.861
evi sil süpür anca gelebildim ,canım çok sıkılıyo ,değişik bişeylere ihtiyacım var ,hava güzel olsa arkadaşlara filan giderdim ama malesef burnumuzu çıkaramıyoruz dışarı ,perşembe piraye gelcek biraz eğleniriz bari ,yılbaşı akşamı içinde program yaptık , bir aksilik olmassa bende toplanıyoruz,arkadaşlarla ,piraye ve eşi de olcak ..
amannn çok canım sıkıldı ya..bi arkadaş atamasını bekliyodu puanıda iyidi ama olmamış çok üzüldü..bende çok üzüldümm..allahım o kadar okuyosun sonra doğru dürüst bi işe giremiyonn..adaletmi bu yaa...
andişim geçmiş olsun
durucuğumada geçmiş olsun
bende bugün wAikikiye baktım valla bi nane bulamadım çok kötü şeyler vardı
gülizimede don baktım ama çok iddalıydı giyermi giymezmi derken onuda bıraktım haftasonu salimkafayla bakıcam
gülizcim kusura bakma hediyelerin gecikti acık
yasmincim misafirlerimin geliş nedeni genel olarak hayata olan nefretimden kaynaklanıyor bazen diyorum şöyle aliim başımı 1 hafta gidiim çocuklarıda bırakiim kafa dinliim ne varsa yiyim yoksa yemiyim kimseyle konuşmiim akşama kadar yatiim sabaha kadar yatiim herhalde kendime gelirim
ama 3 saat bıraktımmemoyu yanımdaki arkadım kızını öptükçe velet burnumda tüttü biz yapışık ikiz olduğumuzdan herhalde biyere gidemem:)))
cevriyeye bak şu çocuğa çalışıcam ben diyorum banane otur bak çocuğuna diyo gamsız kadın
eylülcüğüm ne güzel arkadaşlarla kutluyorsunuz yılbaşını
koçişi kandıramadım ben dışarı çıkmak istemiyor
biz de yağızla beraber üçümüz kutlayacağız evde artık
beyazmelek çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..eşine ve oğluşuna lazımsın..
Benim annem çalışmıyordu ama ev işleri öncelikliydi onun için..Hala da öyle maalesef.O yüzden ev işinden nefret ederim
sanırım ben ev işinede fazla daldım bu aralar bakıyorum çocuklardan çok işlerle ilgileniyorum akşam mamoyla lego yaptık nası kahkaha atıyo yavrum çok hoşuna gitti onunla oturup oyun oynamam ve çok kızdımkendime bidaha bu yaşta olmayacak diye hatta nefret ettim
Kızlar ben de bişi soracağım.Epilatör cihazından çok memnun , kendine güvenen bir arkadaş var mı aranızda?
ben memnunum cihazımdan da kendine güvenmek ne demek onu anlamadım
Evet hayır yarışması vardı ya onun gibi sorduğumu hissettim:))Marka istiyom anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?