2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
ben ılk defa bu gece rahat uyuyabıldım nasıl mı ? sol tarafıma yattım gobegımın altına ınce bır yastık bel kısmıma bır yastık ustte kalan ayağımın altına bır yastık koyarak uyudum ve tabı sabaha kadar hıc uyanmadım bundan sonra hep boyle uyuycam tabı esım olmadan :sm_cool::sm_cool:

gunaydın kızlar

cok yogun yorgun bır aksamdan sonra resmen yataga dustum dıyebılırım
kandıl sebebıyle annemlerdeydık abımler tum aıle kalabalık cocuklar falan
uffff fark ettım kı bırkac cocuk bır araya gelınce seslerı cekılmıyor
basım agrıdı :1shok:

applecım yaklasık 3 aydır annemın yaptıgı cıft kısılık yastıkla beraber yatıyorum
o olmazsa uyuyamaz oldum o derece alıstım yanı
doktor artık karnının ustune yatmayacaksın dedıgınden berı pozısyon alamadıgımdan tavsıye etmıstı bana ve ben cok faydasını gordum
karnım ve ayaklarım cok rahat edıyor yastık destegıyle :CüvCüv:

***AppLE*** cığım ne mutlu sana çok sevindim ben herzamanki gibi birgeceydi 4-5 saatlik uykuyla günü zor tamamlıyorum.dün akşam kandilleşme dönüşü yatağa zor attım kendimi .kandil geceside fosur fosur uyudum.2.30 da kalktım 4 de kalktım ve en son 5.30 da tamamen dirildim.herhalde annesinin gülü beni gece uykusuzluğuna alıştırıyoo:CüvCüv:

apple cim bu sebepten uyuyamadığını bilseydim yastık olayını söylerdim sana ..ben yaklaşık 4 aylıktan beri 4 yastıkla yatıyorum gece ..ikisi kafamın altında nefes alabilmem için ,biri göbeğimin altında , diğeride bacaklarımın arasında bu yöntem sayesinde uyku sorunu yaşamıyorum..tabii deliksizde uyuyamıyorum mutlaka su içmeye ve wc ye kalkıyorum ama yatınca çabuk dalıyorum..tavsiye ederim..
bu arada herkese günaydın..

herkese günaydın güzellerlülülülülülü ben çok şükür 2 gündür çoook rahat uyuyorum yaa
gerçi daha öncesinde de bir sorunum yokhtu ama iki gündür gözüm açılmıyor ayrıca
eşinden ayrı yatanlar mı var:mymeka: ben yatamıyorum onsuz sanki bir koruyucuymuş gibi geliyor bana:asigim:
belki de o yüzden bu kadar rahat uyuyorum yawŞeniz
ama gündüzleri sırtım çok ağrıyor var mı başka ağrıyan hemde sağ tarafı ne gariptatlicadiarzu

bu arada bugün kontrolümüz:teytey: var kızımı renklide göreceğim onu çok özledim:asigim:
15 gündür görüşmüyoruz aşkitomla umarım iyidir

günaydın güzel hamişlerrrrrrrrrr
nasılsınız? bende çok güzel uyumuşumkızlar
dediğiniz gibi özellikle göbeğimin altına yastık koymadan rahat uyuyamıyorum bende
benim yaramaz dün aksam pek bi faaliyetteydi
yapmadığı hareket kalmadı resmen
çok şekerdi oğlum çooook

bu arada bugün kontrolümüz:teytey: var kızımı renklide göreceğim onu çok özledim:asigim:
15 gündür görüşmüyoruz aşkitomla umarım iyidir

canım ne mutlu sana
bende yarın gidiyorum kontrole şeker yüklemesi yapılacak
bide oğluşumu görücem ama renkli ultrasonda değil bu sefer
olsun göreyimde çok özledim ben tam 1 aydır görmüyorum kuzumu

evet canım ya hemen özlüyor insan aslında benim de 1 ay sonra normal
kontrolüm ama bu ayrıntılıya girdiğim doktor geçen cd sini verememişti
pozisyondan ve biraz büyüsün dedi öyle vereyim dedi ona gideceğim
17:30 da randevum

çok şanslısın 2 kez ayrıntılıya girmiş olacaksın
çok güzel bir duygu ben ayrıntılıdan çıktıktan sonra çok duygulanıp ağlamıştımsenağlama
inşallah bebeğin güzel güzel görüntüler verir annesi

günaydın kızlar,

bende ekstra 3 yastık kullanıyorum.başımın altına ince bi tane daha aldım.mide yanmasına iyi geldi.Sanırım reflü tarzı bişeyler yaşıyordum.Yediklerim anki boğazımı yakıyor gibiydi.İnternette araştırdım yastığınızı yükseltin diodu.yenek yer yemez yatmayın diyordu.

Diğer yastıklarda dediğiniz gibi göbişimin üstüne yatmayayım die biri göbeğimle kolumun arasında duruyor,diğeride bacaklarımın arasınaa.

Asorticim inşallah taklalar atar yaramazın sana bugün :)
fatercim seninkide yarın sana atsın :))

inşallah darkcım ama şeker yüklemesi olacağı için aç gideceğim ya
belki hareket etmez kuzucum diye düşünüyorum
bakalım yarın görücez teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…