- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.021
herkese günaydın güzellerlülülülülülü ben çok şükür 2 gündür çoook rahat uyuyorum yaa
gerçi daha öncesinde de bir sorunum yokhtu ama iki gündür gözüm açılmıyor ayrıca
eşinden ayrı yatanlar mı var:mymeka: ben yatamıyorum onsuz sanki bir koruyucuymuş gibi geliyor bana:asigim:
belki de o yüzden bu kadar rahat uyuyorum yawŞeniz
ama gündüzleri sırtım çok ağrıyor var mı başka ağrıyan hemde sağ tarafı ne gariptatlicadiarzu
hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar
kızlar ben gece uyandığımda bebeğimde uyanmış oluyo genelde sizdede öyle oluyomu
Esacapecim sağol canım,İlgiye gidersem özellikle Gül hanım derim.merhaba dark'cım kusura bakma cevap yazamadım canım...
ben hastaneler kavşağının orda ilgi kadın doğum merkezi var.. oraya gidiyorum gül hanım benim doktorum... gerçekten çok memnunum ben ve oraya giden tanıdıklarımda çok memnundu... gerçekten adı gibi İLGİliler... hepsi ayrı ayrı ilgileniyor yanii...
başketle alakalı bende sana aynı bilgiyi verebilirim, universale'le alakalı olarakta bana tavsiye etmediler orayı ama yinede sen bilirsin tabii..
ziyapaşa'yada iyi diyorlar...
benden bu kadar yardımcı olabilirsem sevinirim... a.s.
elifcim hamilelikte bitkisel çaylar çok dikkatli kullanılmalı diye biliyorum ben.bende yeni geldim doktordan bebegimi göremedim cünkü ultrasyon yapmadi obir aya dedi sanki ne varsa neyse altan bakti rahim kapali dedi aman kapali olsun kan ilacina devam....elim ayagim sisiyo dedim bana bi ilac yazdi ama hele önce bir isirgan cayi dene dedi sonra ilaci al dedi cayin faydasi olmassa al dedi yani kizlar su toplamasi olanlar elleri ayaklari sisenler isirgan cayi denesin ben deniyecem bakalim insallah faydasi olur
kızlar günaydın..
bende bir kabus gördüm..yaprak dökümündeki fikret ,tahsini aldatmış.tahsinde bana anlatıyo,ben onu nasıl affedeyim söylesene diyor..ay çok komik ..sırnaşık şey
ben bu gece iyi uyumuşum .hatta yeni kalktım diyebilirim...kahvaltı yapcam şimdi..:içelim:
eylül ve pamuk ayhh çok güldüm bencede poponus açıkta kalmıştırbende gecenlerde rtüyamda bir sürü ceset gördüm kadınlar ölmş yıkıyolar biri kocaman kefeni açtı böle heryer cesetdi ucaklar falan karman corman bişeydi kocam poponu ört de uyu dedi
SakuracımKızlar selam,
Sizlerin de kandili mübarek olsun.
Ben artık yalnız bir hamile değilim. Kocam artık döndü ve bebeklerim geçen cumartesi babaları ile tanıştılar.
Yağmurcum Başkentte benimde dosyam vardı canım,interfilite için başvurmuştum.şehir dışında yaşadığımdan aşılamalarımı Konya başkentte yaptırmıştım.Başkentte Tayfun beyin hastasıydım.Bildiğimden özellikle ilk tercihim orasıydı zaten.Ama olmadı işte.cnm ben de adanadanim ve baskentte takibim yapiliyor kesinlikle super bir hastane ama 20 haftadan sonrasi olayini bilmiyodum.zaten yogun bir yer.yeni hamis randevularini da 1 ay sonrasina falan veriyolar.beni ilk 7 haftalikken almislardi.oncesinde de keseyi gorebilmek icin universale dilek coskuna gitmistim.o da cok tatli bir bayan.baskenti tercih etmemin nedeni ben orda 3 kez ameliyat olmustum trafik kazasindan dolayi.dosyam ben nereye gitsem oraya gidiyor.butun islemler tek bir dosyada toplaniyor.yani takip olayi cok iyi bir hastane.bir de dr.umu da cok seviyorum.universale gidersen dilek coskunu oneririm.
Hareketli bebek iyidir derler doktorlar.Ama bazı bebeklerde fazla hareketli olmazmış.önemli olan son aylardaki hareketleri sanırım hergün hissetmemeiz gerekiyor.ya kızlar bebeğin çok hareketli olması sorun olurmu acaba..ya benimki durmadan tekmeliyo,kayıyo , yer değiştiriyo, popoyu yada kafayı dayıyo..günde 1 kaç saat sessiz kalıyo sadece..onun dışında çok hareketli..acaba bu bir sorunmu ..merak ettim..
bu arada darkinlife canım sen okulu ne yapacaksın
hemen izine mi çıkacaksın yoksa eylülde başlamayı düşünüyor musun canım
bu arada darkinlife canım sen okulu ne yapacaksın
hemen izine mi çıkacaksın yoksa eylülde başlamayı düşünüyor musun canım
canım durumum müsait olusa sağlık olarak çalışmayı düşünüyorum.
ekim 15 gibi de izne ayrılmayı.
ama şimdiden kestirmek zor galiba.Sıcaklardan çok şişince son aylardan korkmaya başladım açıkcası.
bi de okul 1 hafta erken açılcak ya canım ona da sıkıldı.Seminerde daha rahat ediyorduk ne de olsa.
ayaklarımı uzzatıp bi hafta daha oturmak varken dersin başlamasına üzüldüm(
Eğer iyi olmazsam da ayrılırım izne napayım.
Ben biraz da evimin okula yakın olmasına güveniyorum.Şubatta iznim bitiyor ya,olurda erne kullanırsam göreve daha erken başlarsam.Eve gidip bebeği emzirip okula dönmem kolay olcak.
sen ne düşünüyorsun bu konuda?
kızlar yüklenen resimin direkt görünmesi için ne eklemek gerekiyo linke?
kızlar yüklenen resimin direkt görünmesi için ne eklemek gerekiyo linke?
benım mıdem fecı yanıyor
hatta sadece mıdem degıl gırtlagıma kadar doluyum sankı yangınla
su, lımonata bana mısın demedı
nasıl gececek buuu benneyaptımki
benım mıdem fecı yanıyor
benım mıdem fecı yanıyor
canim karbonat icesene onunda faydasi olur..ben yaptim bir iki kez..
kücük cay bardagina yarim su koyup bi cay kasigi koydum icine ve ictim..
bana cok faydasi oldu bi dene istersen..
canım mesajını görmemişim doğru hatırlıyorum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?