2008 Kasım Anneleri

canım

bende sırt ağrısı çekenlerdenim . üstelik benim sağ ve sol tarfında da ağrı oluyor.birde akşamları çok gergin hissediyorum derilerimi. akşam kandil için kayınvalidemlere gittik , gelen giden de çok oldu vallah sırt ağrısından öyle mi otursam böyle mi otursam olmadı . ne yapacağımı şarıdım vallah

benim sırt ağrım yokta çok şükür
bende de kalçamdan başlayan krampa benzeyen bir ağrı oluyo
sanki heran kramp girecekmiş gibi
sürekli şekil değiştiriyorum bende

hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar

kızlar ben gece uyandığımda bebeğimde uyanmış oluyo genelde sizdede öyle oluyomu

benimki hem gece kuşu hem sabah kuşu,
gece 1 gibi başlıyor harekete.
sabahlarıda 7-8 gibi en hareketli olduğu zamanlar oluyor.
Doğduktan sonrada devam eder sanırım bu düzen p
Yandık walla her gece her gece.

Esacapecim sağol canım,İlgiye gidersem özellikle Gül hanım derim.
Ultrasonları kaç boyutlu hem 3 hem 4 olanlardan mı,bebeği doktorla birlikte ben de görebiliyormuyum? Bir de resmini veriyorlar mı?
Ne zamandır bebişimin yüzünü göremedik de ((
Babasına da resmini gönderirim artık,yanınızda değil de..

elifcim hamilelikte bitkisel çaylar çok dikkatli kullanılmalı diye biliyorum ben.
açıkcası ben kullanmayı düşünmüyorum pek bitki çayı.Napim olsun şişlik de.

bende gecenlerde rtüyamda bir sürü ceset gördüm kadınlar ölmş yıkıyolar biri kocaman kefeni açtı böle heryer cesetdi ucaklar falan karman corman bişeydi kocam poponu ört de uyu dedi
eylül ve pamuk ayhh çok güldüm bencede poponus açıkta kalmıştır p

Mmmf27 canım stres yapma,rüyalar hep stresden ve hamişlik psikolojisinden oluyor.

Kızlar selam,
Sizlerin de kandili mübarek olsun.
Ben artık yalnız bir hamile değilim. Kocam artık döndü ve bebeklerim geçen cumartesi babaları ile tanıştılar.
Sakuracım
gözünüz aydın,
hisseder bebekler senin hissettiklerini ondan hareketler hızlanmıştır bu kadar.Tabi kan basıncının artmasıda belirginleştirmişir.

Bende eşime küsmüştüm 2 gün boyunca babasına tekme atmamıştı kızım :)) Çok ilginç ama atmadı işte :)
Sonra ben t artık kızım babaya tekme felan konuştum da attı.Normalde babasının sesine hemen tepki veriyordu.

Yağmurcum Başkentte benimde dosyam vardı canım,interfilite için başvurmuştum.şehir dışında yaşadığımdan aşılamalarımı Konya başkentte yaptırmıştım.Başkentte Tayfun beyin hastasıydım.Bildiğimden özellikle ilk tercihim orasıydı zaten.Ama olmadı işte.
Sağol canım önerin için.Bakalım bügün dışarı çıkınca sıcaktan bayılmazsam hastane işini halledicem.

Hareketli bebek iyidir derler doktorlar.Ama bazı bebeklerde fazla hareketli olmazmış.önemli olan son aylardaki hareketleri sanırım hergün hissetmemeiz gerekiyor.

bu arada darkinlife canım sen okulu ne yapacaksın
hemen izine mi çıkacaksın yoksa eylülde başlamayı düşünüyor musun canım

canım durumum müsait olusa sağlık olarak çalışmayı düşünüyorum.
ekim 15 gibi de izne ayrılmayı.

ama şimdiden kestirmek zor galiba.Sıcaklardan çok şişince son aylardan korkmaya başladım açıkcası.

bi de okul 1 hafta erken açılcak ya canım ona da sıkıldı.Seminerde daha rahat ediyorduk ne de olsa.
ayaklarımı uzzatıp bi hafta daha oturmak varken dersin başlamasına üzüldüm (

Eğer iyi olmazsam da ayrılırım izne napayım.
Ben biraz da evimin okula yakın olmasına güveniyorum.Şubatta iznim bitiyor ya,olurda erne kullanırsam göreve daha erken başlarsam.Eve gidip bebeği emzirip okula dönmem kolay olcak.

sen ne düşünüyorsun bu konuda?

yaakızlar yaa şu an varya sağ tarafım balon şişirir gibi şişti.gene yerleşti yerine döne döne.halada kıpır kıpır bi yerinde durmadı sabah beri.dün akşamda babası diyoki seninki gene sağ tarafa konuşlanmış.ismi mehmet ya mehmetcik sandı oğlumu .tatlicadiarzuay kızlar mehmetcik diyince aklıma geldi nasılda göndercez askere bilmem kuzuları .

Son düzenleme:

canım bende seninle aynı fikirdeyim
dediğin gibi başta ne olacak ki diye düşünüyordum ama şimdi gözüm korkmaya başladı benimde
ne güzel senin evin yakınmış ben birde minübüsle gidiyorum 20 dk.sürüyor yol
neyse eylülde bir başlayalım bakalım olmazsa bırakırız
Allah sağlık versin hepimize

kızlar yüklenen resimin direkt görünmesi için ne eklemek gerekiyo linke?

ebukacım mesajı yapıştırmadanönce,Bu mesaj yazdığımız yerde sarı zarf gibi bişey varya üzerinde hani dağ resmi gibi bişey olan.Onu tıkla.

açılan küçük penceredeki http:// yi sil.oraya linki tıkla yapıştır.
o şekilde direk resim çıkıyor

Kızlar benim çıkmam lazım acilen.Görüşürüz öptüm sizleri.

aaaa bu arada dün babamız ilk defa hissetti kızının tekmesini
bu zamana kadar hiç hissetmemişti bende ümidi kesmiştim ne yazık ki
ama dün akşam babası karnıma koyunca elini bir tekme attı ki:)
kocişte diyor ki sen mi yaptın adam inanamadı

slm kizlar herkeze.gecmisi okudumda herkezde varmis bu uyku sorunu galiba..

ben artik düz yatamiyorum,yani sirt üstü..bebek cok sIkIstiriyor o zaman nefes alamiyorum

gibi bibisy oluyor..geceleride genelde sol tarafima yatiyorum..zaten doktorum sola yat demisti bana..

hem benim bebegim sagda duruyor sürekli,ne zaman unutup sag tarafima yatsam soldan tekmeliyor..

sanirim sIkIsiyor kücük bey icerde..

benım mıdem fecı yanıyor
hatta sadece mıdem degıl gırtlagıma kadar doluyum sankı yangınla
su, lımonata bana mısın demedı
nasıl gececek buuu benneyaptımki

canim karbonat icesene onunda faydasi olur..ben yaptim bir iki kez..

kücük cay bardagina yarim su koyup bi cay kasigi koydum icine ve ictim..

bana cok faydasi oldu bi dene istersen..

benım mıdem fecı yanıyor
hatta sadece mıdem degıl gırtlagıma kadar doluyum sankı yangınla
su, lımonata bana mısın demedı
nasıl gececek buuu benneyaptımki

ahhhhh canım ne kadar zor olduğunu ben bilirim
beni dakikalarca kıvrandırır
bana dr.um gaviscon şurup vermişti onu içiyorum
birde çilek söylemişti sanırım 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya atıp içiyorum diye
yanlış bişi söylemim hafta hafta problemlerde yazmıştı galiba
tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…