2008 Kasım Anneleri

cok bol su ıctım ama gecmedı aksıne mıdem bulanmaya basladı
sankı mıdemden gırtlagıma kadar yangınla dolmusum gıbı
artık bırsey yutamıyorum bıle

maden suyu actım ama mıdem onu da almıyor benneyaptımki

arkadaşlar merhaba bende bir kasım annesi olarak büyük kızım 19 kasım doğumlu
bebişlerinize pattaniye takımı bbek patikleri ördürmek istermisiniz

BATTANİYE TAKIMI
Battaniye,çeket,şapka,patik 75 ytl
BATTANİYESİZ
Ceket,şapka,patik 35ytl
PATİK
Herçeşit yaplır conwers,incili,wb..10 ytl

çok güzel bunlar ..kk da yine daha önce julianne bir link vermişti..aynılarından vardı ben kadınla görüşmüştüm daha pahalıydı ..bunlar yine biraz daha uygun..ama ben örebildiğim için alamam..ama örgü bilmeyenler için çok güzel bence...

Selam güsel hamişler umarım herkes iyidir:1rolleyes:
Doktora gittim kıslar Allaha sükür iyiymiş bebeğim
ama o seker yüklemesi iğrenç bişiymiş hakikaten ya
ama bişi çıkmadı umarım herkesin testleri normal çıkar a.s.

benden istemedi drum neden acaba.unutmuş olabilirmi.bidaha 27 yada 28 hftada gidicem

bende 23 ünde yaptırıcam şeker yüklemeyi o zaman 27 hafta olcak yani 7. ayda..
ayy 7. ay deyince bir tuhaf oldum..bu günler gelecekmiydi yaw ..
neyse bende kızıma ibodan ağrı dağın eteğinde dinleteyim bari...:teytey::teytey:

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Ne yazık ki tatilim bitti ve istanbula geri döndüm bugün. Gördüğüm kadarıyla hepinizin ve bebişlerin keyfi yerinde :) Nasıl özledim sizi anlatamam :) Bu arada tatildeyken fırsatım oldu ve birçok tahlille birlikte şeker yüklemesi yaptırdım. Her şey yolunda gibi. Sadece demir ilacı kullanmama rağmen deöir eksikliği çıktı. Ben ve Banusu iyi kısaca... Üstelik de neredeyse 2 bin kilometre yol gitmemize rağmen. Ama bebiş ve eşimle hayatımızın en güzel tatillerinden birini yaptık. Dura dura pek de şişmeden yaptık tüm yolculukları. Yalnız birr kilo aldım kızlar. Anlatamam sizee :)) Bir ara gösteririm. Bu arada kızımın beşiği, yatakları, oto koltuğu, ana kucağı, arabası, elbiseleri hatta oyuncaklarıyla birlikte döndüm. Evin içinde büyük bir bölümü bunlarla doldu. Düzene koyunca size foto gönderirim. Bu arada hepsi kızımın kuzenlerinden geldi :) Yine görüşürüz kızlar. Biraz dinlenelim. Yarın iş başı var Hepinizi öpüyorum...

bu arada kizlar bugün yalnizca sag ayagim sisti?niye ikisi diilde biri sisti ya:uhm:?hic böyle olan varmi aranizda?

biraz panik oldum ama,yatttim kaldirdim ayaklarimi simdi daha iyi..olmazsa erken randevu

almaya calisicam baska bir doktordan,kafama takildi bu benim..acaba vücudum idrak

edemiyormuki benim iki ayagim oldugunu?:bbo:

hay allah iyiliğini versin çilek..idrak ediyordur ediyordur da birini şişirmek istemiştir canı..
meraklanma benimde sağ ayağım sola göre daha çok şişer hatta sol şişmez sağ şişer desek daha doğru olur..ne bilim bunlar normal şeyler heralde ..

ya biri sisip digeri sismeyince sol ayagima sinyal gitmiyor diye düsünmüstüm..
tipimi kaydirdi bu bebe benim ciksada yesem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…