2008 Kasım Anneleri

bizim henüz çekip face e koyacak kadar adımlarımız fazla değil ,şimdilik karşılıklı iki koltuk arası mekik dokuyoruz ..sanırım biraz daha cesaret lazım ..

lavişcim geçmiş olsun tatlım yağmura

beyazmelek okurken başım döndü gerçketen :))

bizdeki yaş ortalaması nedir kızlar ben pek bilmiyorum
ben mesela çıtır anneyim dermişimm :)))
hadi alalım yaşları bakimm :)

eylülcüm seninkide iki koltuk arasında mekik dokuyosa ilerletir artık benimkinide görsen yürürken bi heycan gözler fırlıyo yerinden direk gitçegi yere odaklanıyo çok komik oluyo

Beyazmeleğim valla okurken yoruldum hee, bu ne yahu.Ne tatil ama.Bu arada Eymenin telefonu attıktan sonra ne olacak acaba diye izlemesini gözümün önüne getirdim.Çoook tatlı, ben öperdim onu oracıkta:))

evet çok tatlı olabilir ama insana o an pek atalı gelmiyor kaydirigubbakcemile3 ben naptınnn demekle meşguldüm olayın şokunu oda bıdı bıdı bana bişeyler anlatıyordu ben hemen telefoncuya gitmek için montumu giyiyorum baktım oda kendi montunu alıp gelmiş hadi gidelim der gibi allahım yaa atsan atılmaz satsan satılmaz kaydirigubbakcemile3

ay beyazmelek bende okurken yoruldum inan.. tatlım şu anlattıklarını paragraflar hailinde edit etsene , sonra okuyacak arkadaşlara kolaylık olsun :))

hemen edeyim şekerim seni mi kıracağım opuyorumnanaktan

ben 27 yaşında taş gibi, çıtır mı çıtır bir hatunum zemuszemus

ohhh tertemiz olmuşuz:)

lavişim geçmiş olsun yağmur'a..

andişim ben otrivin gibi burun damlalırnın bağımlılık yaptığını ve ileride koku alma duyusunu yok ettiğini duymuştum.
onun için okyanus suyu en iyisi gibi geliyo bana..
tonimer ve sinomarin kullanıyorum ben..

ay beyaz meleğim valla gözüm korktu ben okumadım
biri bana özetlesin:)

eylülcüm çok güldüm yazdığını okuyunca.
ay ne safım ben yaaa..
beni 20 yaşındaki erkek kardeşim bana msn den ve face den böle yazıp duruyo..
bende klavyeyi doğru kullanamadığından zannediyodum yaa:))))
gençlik..

neee biri yaşımı mı sormuş
lelalim ben en yaşlı yok yok yaşlı değil büyük kasım annelerindenim sanırım
32 (bitiyo bile..ocakta 33 olucam )

ay dayanamadım okudum beyazmelek akannehir
çok fena yaaaaa..
eşim bana çok ayrıntıcısın diyo..
bide seni görse
kız ne çok yazmışsııııııııııııınnnnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…