2008 Kasım Anneleri

yaa ben nedense hala kombimi seviyorum güzel ısındık onunla 4 sene bi geçmişimiz var ha diyince vazgeçemiyoruz o bize bizde ona alıştık
yok aga ben iyi patrounum 5 senelik tazminatı var içerde hakkı:))

selam kızlar nolmuş topiğimizeeeee

yanlış yere mi geldim yoksa amanın ....

Nasılsınız? Öğleden sonra işlerim var izin aldım okula gitmicem dersim yok zaten.
Banka da postanede işlerim var biraz.

yarın da misafirim var,sarma sarıcam.yanına bi iki şey daha yaparım tamamdır.

Görüşürüz kızlar ben kaçayım.işler beni bekliyo öptümmm

maytapcığım bizim tanıdığımız sevisler hep bu yakada karşıya geçmiyorlarmış
karşıda da tandık servis bulamadım canım

senin servis gelince sen onlara mutlaka sor NTC Sensör sağlam mı, 3 Yollu Vana çalışıyor mu, Genleşme Tankına Hava bastınız mı bir de kombinin içinde altıgen gibi metal kapaklı bir kutu şeklinde bir parça var adını bilmiyorum onun contası oluyor o contayı değiştirdiniz mi diye sor hiçbirşey bilmiyorsan para kazanmak için kandırıyorlar

remocum sağolk ilgine güzelim
dee bana şu parçaların ne işe yaradığınıda yazsana dersime çalışiim ki adamlar bilmeden konuşuyo demesin canım yaa bi el at gözünüğ seviim

ntc sensör: Sıcak suyu ve kalorifer suyunu kontrol eden termostat suyun sıcaklığını algılayıp kombinin beynine emir gönderiyor suyun ısı yeterli değil çalış ya da suyun ısısı fazla dur ya da kullanma suyu sıcaklığı ayarlanan derecede mi değil mi ölçüyor

3 yollu vana: Sıcak su akışını sağlar

genleşme tankı: su ısındıkça genleşir ve basınç artar. bu basınç artışını üzerine alması için konulmuştur genleşme tankı. bir bakıma tampon etkisi görür. eğer genleşme tankında hava kalmamışsa bu sıcaklık artışından meydana gelen genleşmeyi iyi bir şekilde tolere edemez ve baasınç artışı çok olur.

kıs fredy sen makine mühendisi filanmıydın ,ben mi atladım acep ,bu ne bilgi böyle maşşallah ,bizimde prizler bozuk be yavrum bi el atsan he hacı ..

remocum diyelim genleşme tankındaki gaz tamammen bitti ve kombi çalışmaya devam ediyor
bizim su basıncımız yüklselmişti belirti olarak ..onuda vermedi tıkır tıkır çlışıyo
biyerden sonra bu basınç tehlikeli olmaya başlarmı yani patlama felan

ya maytapcım şu imzanı kaldırsan diyorum ,koca sayfayı kaplıyo tek başına be yavrum ,düz şekilde yazsan ,biz anlarız yine senin etiket bastığını..

tatlım ben bankada sağıyorum , günde 4 kere sağıyordum sonra üçe düştü sonra ikiye şimdi ise sadece bir kere sağıyorum.. eve gider gitmez benim boynuma atlayıp mama diyor , hemen yatak odasına geçiyoruz , ellerimi bile zor yıkıyorum bi yarım saat emiyor.. sonra gece uyurken , sonra gece saat başı uyanıp emiyor..

hafta sonu tam bir rezalet , alışveriş merkezinde , arkadaşların evinde , restoranda canı ne zaman isterse meme ver diye bağırmaya başlıyo , tüm alışveriş merkezlerinin bebek odalarını ezbere biliyorum sayesinde ( çok sıkıldım artık , bunaldım ama bırakmıyor çok seviyor..

her gece eşimle tartışıyoruz dayan biraz daha diyor ama benim dayanacak gücüm kalmadı mafoldumben

andına benım oglumu anlatıyorsun
gece gunduz benı gordugu her yerde meme dıyor
hafta sonu ozellıkle cok yoruyor meme derdı
gıdecek yer sorunumuz olusuyor bu yuzden
ve ben ne zaman kesebılecegımı bıle kestıremıyorum

beyazmelek demek kı kendısı bırakmak ıstemıs canım
buyudum dıyor oglun sana annesı

canım benim tşk ederimopuyorumnanaktan..keşke gelebilseydim... :sinifsinif:

ne güzel meleğim..kendiliğinden bırakmışş..eymen oğlan büyümüş annesi anlasanaaa :))

Kızlar Çilek nerelerde?

yasminim çilekte yok, estelde yok kaç zamndır..

eylülde emmeyi çok seviyo ama gezmeye gititkmi nedense istemiyo..gezmekten yemeği unutuyo, kime çekmişse...:)))
ama geceleri aynı batu gibi saat başı emiyookafamçokkarıştı

ay çok sağol mmmf kafa ,kaldırmışsın hemen, öperim seni şap diye opuyorumnanaktan

remo sen gel ben sana yapmazmıyım mantı yavrum ayıpsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…