2008 Kasım Anneleri

bende şimdi konuştum doktorumla eğer çok aşağıda hissediyosan tekmeleri oraya sıcak su torbası koy kaçsın dedi.istirahat edicekmişim yürümiycekmişim ağrımın çok olduğunu söyleyince.buarada vücuda sürülen sinek kovucuları sordum sürebilirsin problem olmaz dedi.

Atatanem, canım umarım senin de güzel, sorunsuz, kazasız, belasız bir tatilin geçer. Dark ben çok özledim sizleri. Sen Adana'da mısın. Ben Kayseri'den İzmir'e giderken Aksaray'dan geçtim. Vallahi hep aklıma geldin oralarda :)) Küçük ama güzel bir yermiş ben ilk defa gördüm.
Bugün işe başlamak çok zor geldi bana. Son haftalara kadar çalışma kararını sanki yeniden gözden geçirmem gerekiyor gibi Umarım Allah hepimize kaldıramayacağımızdan fazla yük vermez kızlar..

herkese merhabaa.s. kızlar nasılsınız bugün bakalım biz çok iyiyiz:dance:
dün kontrole gittik kızımla tam 779 gr olmuş:asigim: ayrıca dün 24+4 dedi yani bugün 5 olduk artık
doğumda kasım 15 dedi gittikçe erkene alınıyorkafamçokkarıştı neden dedim
çünkü kasım 17 ya da 18 denmişti
tam belli oluyor artık dedi renklide de gördük çok güzel olmuş benim kızım yaŞeniz
kilosu da iyi dedi çok şükür herşey güzel di cd kaydıda yaptı ay dudaklarını bir güzel
yaptı ki anlatamam:CüvCüv: öpücük atar gibi yaptı çok güseldi:asigim:
ama bir ara uyudu yine beni deli etti:dilcikar:kızdım ama uyandı sonra kuzucum:Saruboceq:

bu arada benim kızımda aşağıda ce sağda tabi arada bir de olsa midemden tekmeleri
sallıyor ama olsun çok heyecenlı oluyor o yeter ki oynaşsın benimle

Evet canım adana dayım 2 hafta kadar oldu olacak geleli.
2 gün kaldım aksarayda Adana ya gelirken dinlendik 2 gün öyle geçtik Adana ya.Hamiş olunca bana baya zor geldi yolculuklar.
Baya küçük bi yer.Fena diiil işte :) Ben pek küçük yerleri sevmiorum da.

dediğin gibi son haftalarda çalışmak baya baya zor olacak gibi.
Hayırlısı olur inşallah ama izni ne kadar sonraya aktarırsak da o kadar iyi.
Amin amin güzel dileklein için.

Hadi gözün aydın.
dediğin gibi doğum baya öne geliyor sonradan.
yerim ben onun dudaklarını.benimkide sanki gülücük atar gibi yapmıştı dudaklarını.Çok şeker oluyor o zaman.

avet canım ya çok güzeldi gerçekten şimdi anneliğin ne kadar
güzel birşey olduğunu anlıyor insan tabi ne kadar zorluklarla olduğunu da
ve annenin kıymetini şimdi daha çok anlıyor insan

Bizde bugün 25 haftayı doldurduk.

Dün gece 1 den 3 e kadar tekmeledi durdu yaramaz.
O minik ayaklarını daha iyi hisseder oldum ya inanılmaz heyecanlandım.Yerim ben onun minik patisini ya sanki avucuma aldım gibi :)

Bizde 25+0 ız bugün...

Pazartesi randevu aldım sonunda
adana lılar nihayet İlgi Kadın Doğum Hastanesinde randevu aldım.
Escapenin önerisiyle Gül hanıma aldım randevuyu.
İnşallah iyi geçer.

Escape cim CD kaydıda yapıyorlarmış,özellikle bu nedenden dolayı İlgiyi seçtim.
Cd yi doktora rica edecekmiyiz,yoksa zaten çeker mi????

Asortie gözün aydın canım. Ne güzel pozlar vermiş kızın öyle maşallah. Dark sen de pazartesiyi iple çekiyorsundur şimdi. İnşallah senin de Asortie gibi güzel geçer randevun. Benim doktorum da ağustos ayı boyunca tatile çıktı. Gerçi ben tatildeyken bir dizi tahlil yaptırdım, bir kadın doğumcuya da göründüm her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Fakat çok kısa bir süre ultrasonla baktı ve ben belki de ilk kez onu gördüğüm için pek güvenemedim kadına. Doktor değiştirmek çok kötü bir şeymiş kızlar. Şimdi bir ay kızımı görmeyeceğim sanırım. Tabii dayanamayıp gitmezsem.

eğer sürekli çeken bir yer ise zaten çekiyor ama sen yine de hatırlat canım bazen unutabiliyorlar

Söyleyey,m ben yine de dediğin gibi.

Juliancım inşallah güzel geçer benimkide.dediğin gibi başka doktor sanki tatmin etmiyor gibi.
Nazımız kendi doktorumuza geçiyo galiba.İnşallah bu sefer memnun kalırım.

Escape gelse de biraz tüyo verse:)

mıde ve gırtlak yanmasını yasadıgım 3.gunum kafama dank ettı doktorumu aradım :CüvCüv:
ne dıye bekledımse bu kadar layhayhoy
doktorum hamılelıge baglı reflu sebebıyle yanma olur dedı
gavıscon surup onerdı yemeklerden yarım saat sonra ıc dedı
bır rahatladım kı anlatamam yaa 3 gundur bosuna yanıyormusum süprizzzzz

bızım de pazartesı gunu randevumuz var
benım ıkıncı kez 2.duzey renklı doppler cekımım yapılacak
ınsa allah oglusum buyumustur ve beynındekı o mınık kıstte gıtmıstır dıye dua edıyoruz :CüvCüv:

oglusumda karnımın altından basıyor tekmelerı ama genelde sag tarafta
bazen bende vagına da hıssedebılıyorum tekmelerını tehlıkelı mı bılmıyorum ama doktoruma sorucam gıttgımde
gamyoncuiremsu

ay evet ya kimse yok bende bekledim ama kimse yazmadı napcaz bilmiyorum
kalimerocum ikinci kez de giriliyormu bu ultrasyona doktor söylüyor mu yoksa ayrıca
biz mi gidiyoruz tekrar

selam kızlar ;
asortiecim gözün aydın bebiş öpücük atıyor artık annesine demek..maşşallah..ama şu bebikin evini bir göremedik yahuu..eee bu sefer ne bahaneler var ..
dediğiniz gibi başka dr tatmin etmiyor..uzman perinatolog bile yetmedi bana illede dr um dedim..
bu arada benim kızım da bazen aşağıya öyle bir vuruyor ki resmen bi yerler patladı diyorum..zıplıyom birden ..ayrıca mesaneye vuruyo tuvalete koşuyorum hemen sıkışıyorum..
özellikle gece ve sabah tam göbeğime çıkıyo çıkarkende sanki tırmanıyo resmen dalgalanıyo karnım..hey allahım daha neler görücez yaaa..

Son düzenleme:
canım hatırlarsan ben ılk renklı dopplere gıdıgımde bebegımın beynınde kucuk bır kıst gorulmustu
olcumlerı yapan doktorum 26.haftaya kadar kendılıgınden gececegını soylemıstı bıze
ve bunu kontrol etmek ıcın bana ıkıncı kez olcum yapılacak normalde bır kez yeterlı goruyor doktorlar
bız cok etkılenıp aglayınca doktor 26.hafta sonunda gel bakalım kayboldugunu gorucez demıstı onun ıcın pazartesı gunu tekrar olcum yaptırıcaz
haftaya cumartesı de rutın doktor kontrolumuz olacak

yok canım ya bahaneyle alakası yok 4 gündür iş yerine geliyorum
işler karışmış eve gidince de yorgun oluyorum aklıma gelmiyor
yoksa evi gayet rahat kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…