2008 Kasım Anneleri

Atatanem aynı kişinin yoga CD'sinden bahsediyormuşuz. Ben evde iç çamaşırlarıyla, istediğim saatte yapıyorum bu yogayı. Bir yoga merkezine gitmek için vaktim yoktu. Böyle daha rahat oluyor.

haklısın canım ya gidip gelmek bi problem bu koca göbişlerle zaten.hem esnek oluyo saatlerinde istediğin zaman yapabiliyosun hemde yapamayınca kendimi rezil gibi hissetmem çünkü ben pek esnek değilim kütüklük var galiba biraz bende:)))

Yok canım zaten esneme hareketlerinin bir kısmını ben de yapamadım. Bi baktım oradaki hamileler almışlar ellerini arkada birleştirmişler. Ben uzandım uzandım ı ıh olmadı. Öyle yapamadığım hareketleri falan çok zorlamıyorum zaten. Dediğin gibi bir de gittiğin zaman da sürekli kendini oradaki hamilelerle kıyaslayacaksın. Yani seni bilmem ama ben yaparım, kendimi biliyorum. O yüzden hiç gerek yok :)

minik kalimero ve dark inş. p.tesi bebişlerinizle randevunuz iyi geçer.iyi haberlerle dönersiniz..
asortie seninde kızınla buluşmanın iyi geçmesine sevindim.bende c.tesi gidicem.en son 28 haziranda gitmiştim.ve oğlumu çok özlediiiiiiiim...
inş.bende iyi haberlerle dönerim.
julicim ya bende düşünüyom şu yogo işini..
sen yenimi almıştın canım.hala bulabilirmiyim o dergiyi?
bu arada babamıza sölemiştim geçenlerde int. klasik parçalar indirmiş.1-2 sefer dinlettim.ama evdeki pc arızalı daha ardı gelmedi..
ama dinletmeyi düşünüyorum bende..
bu sabah mide yanmasından ve ardından gelen bulantıyla öğüre öğüre lavobaya zor koştum.bide işlerim yoğun.kötü bi gündü..
olsun bunlarda geçicek..
herşey yavrularımız için..
:asigim::1hug:a.s.

kalimerocum üzme kendini bak görceksin turrrrrppp gibi bebişin.bizim randevu da 11 ağustos akşam 7 de ay biran önce gelsede gitsek özledim paşamı kesin eşşek kadar oldu tepiklerinden belli:))

hehehe ben memnunun göbişimden walla çatlasada patlasada çok seviyom herhalde göbekli olup da buna sevinen kişiler bitek hamilelerdir:))

tsk ederım kızlar ıyı kı varsınız
pozıtıf temennılerınız bıle yetıyor

azocum gecmıs olsun
tam 3 gundr benımde aynıydı
mıde yanması gırtlagıma varan yangın hıssı ve sonunda mıde bulantısı
yatmak bıle mumkun degıl hatta basımda agrımaya basladı stresten
ama bugun doktorumu aradım ve bana bır surup verdı hemen getırttırdım eczeneden anında gordum etkısı valla
bosuna cekmısım 3 gundur sıkıntıyı

omrumde alabılecegım en yuksek kıloya cıktım sanırım
ama cok sevımlı oldugumu dusunuyorum :CüvCüv:

bence kadının en sevımlı ve sık oldugu hallerınden en guzelı hamılelık donemı şakkıdı

kızlaaar buarada size ne söyliycem bakın kız anneleri kulak verin eskidenyeni doğan kız bebeklere karıncanın yumurtasını sürerlermiş koltuk altına bacaklarına bikini bölgesine kollarına falan yani kıllancak olan yerlere ve o kız tüysüz olurmuş.muş dediğime bakmayın gerçekten de öyle.
ve ben dün gittim aktardan karınca yumurtası yağı aldım hatta burda da birara reklamı vardı.daha ilk kullanımda yarı yarıya azaltıymuş ve 6 seans ta nerdeyse bitiriyomuş ve fiyatı sadece 10ytl iki damla kullanıyosunuz sadece.tamamiyle doğal bir ürün olduğu için yüzdede kullanılıyor ben bıyıklarıma da kullanıcam.doğan bebişlerinize sürün de zavallılar bizim gibi eziyet çekmesinler bari.ben kullanmaya başlıycam c.tesi sire gidiyorum sonrasonda hemen sürücem walla bence sizde kullanın çok kısa sürede ve çok ucuza kurtulun bu illetten.markası "TALA" sahtelerine dikkat edin üzerinde arapça yazıları olanını alın.sitesine de girip araştırabilirsiniz

atatanem benim halamın yazık sakalları ver onu almış sirle geçenlerde
bu yumurta yağından sürmüş başlamış önce yüzü sonra beyni uyuşmuş
hemen doktora falan gittiler ama bişey çıkmadı ben duyunca kullanmayı kestim
zaten kullanıyordum yani ama bebeğime kullanamam sanmıyorum onun narin tenine

canım onunla alakası yoktur çünkü üründe garanti vermiş %100 garanti vermiş tamamen doğal kullabilirsiniz diye.ha halanın karınca yumurtasına hassasiyeti yada alerjisi varsa onu bilemem.ama gir sitesine oku bak kendin gör

şu karınca yumurtası yağını duymuştum ..sonuç alanlarda var sanırım ..ama ben galiba doğumdan sonra kullanırım çünkü şu anda herşeyin bebeğe zararlı olabileceği konusunda paranoya sahibiyim...
asortie cim takılıyom sana cicim aşk olsun ..görsekte görmesekte sende cici bir kasım annesisin bunu biliyoruz en azından..

kizlarr merhaba.benim cok buyuk bir sorunum var mahvaldum ben ya kac gundur.basurum iyice canimi yakmaya basladi.hatta bugun kanamaya basladi.yarin dr.a gidicem.benim gibi olan varmi?

canım yaaaa üzüldüm şimdi ..dr a görün canım seni rahatlatacak bişeyler verir en azından ..krem filan ne bilim ..çok geçmiş olsun yaaa..

ay çok kötü bişey bu basur söylemesi ayıp eşimden biliyorum ama
allaha şükür bende yok geçmiş olsun canım hamilelikte artıyor diye biliyorum ben
ya da olmayanda da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…