2008 Kasım Anneleri

hadi bakalım asortiecim öyle olsun..
minik kalimero umarım bu gidişinde kaybolmuştur o küçük kist.. merak etme birçok arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve gerçekten kaybolmuştu o haftalarda..

hadi bakalım asortiecim öyle olsun..
minik kalimero umarım bu gidişinde kaybolmuştur o küçük kist.. merak etme birçok arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve gerçekten kaybolmuştu o haftalarda..

bızımde dualarımız bu yonde
allah kımseye yasatmasın dıyorum su 4 haftadır ne psıkolojuye gırdıgımızı bır tek bız bılırız
zaten esım kımseye soyletmedı burada acıkladım ama aılelerımız ve cevremısden hıc kımse bılmıyor
doktorum cok rahattı ama kaybolacagına emın konusuyordu

ay canım yenı duydum ınsallah o kıst yokolmustur kendını uzme doktoruna guven ınsallah bı sorun cıkmıycak dualarım senınle:Saruboceq:

kızlar merhaba
n oldu bugün bu siteye anlamadım saatlerdir anca yazabilicem nasılsınız?

julianne ve azocum hoşgeldiniz kızlar

asorti canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
nasıl güzel bir duygu yaşadığını tahmin edebiliyorum

atatanem tekmeler için endişelenme canım bak çoğu arkadaş yazmış aynı şeyi yaşadığını
dr.unda rahatlatmış seni ne güzel

minik kalimero inşallah ayrıntılıda gülücükler saçacak bebeğin sana
hiçbir sorun olmayacak merak etme
iyi düşün iyi olsun

darkcım sende sabırsızsındır şimdi
ceren hanımı görmek için
kızın şov yapsın inşallah sana

gelelim bize teyzeleri
bugün dr. randevumuz vardı şeker yüklemesi için
çok korkuyordum ama hiçde tadı kötü değildi
tek sorun çok acıkmamdı o kadar

benim kuzucum kocaman abi olmuş kıpır kıpırdı maşallah
dr.teyzemizde şaşırdı görüntü yakalamak için uğraştı biraz
herşey çok güzel çıktı Allah'a şükür.24+5 olmuşuz:dance:
başımız henüz yukarıdaymış ama daha değişir pozisyonu dedi dr.

idrar tahlili ve şeker yükleme sonucu gayet güzelmiş ama kan değerimi çok düşük buldu
bundan sonra kan ilacımı 2 tane içecekmişim

oğlumu tekrar görmek çok güzeldi kızlar:asigim:
Allah çocuklarımızı bize bağışlasın

Selam kıslar ! Bi konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum :uhm:
Anne karnındayken bebeğe müzik dinletmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben biraz önce netten baya bi araştırma yaptım 5. aydan sonra dinletildiğinde
bebekte ruh sağlığı açısından gelişme gösterdiği vs biçok bilgi okudum ...
Çünkü bebek 20. haftadan itibaren dışardan sesleri alıyormuş !
Siz dinletmeyi düşünüyomusunuz
fikirlerinizi almak istedim ( Klasik müzik tabi ) a.s.

Canım çok geçmiş olsun yeni okudum umarım herşey yolundadır kalimerocum Hayırlı haberlerini bekliyoruz !

Fater benim de senin gibi kan değerlerim düşük çıktı. Demir ve B12 vitamini eksikliği çıktı. Benim de demir hapım 2'ye çıktı. Fakat öyle bir durum ki Bir gün içinde 7 tane ilacım var ve hepsini 2 saat arayla ve aç karnına içmem lazım. Biri tiroid hapı, iki tane demir ilacı, üç tane magnezyum içiyorum. Bir de B12 vitamini var. Ama onu diğerleriyle içebiliyorum. İki saatte bir şeker gibi hap içiyorum yani anlayacağınız :)

Yağmur bence klasik müzik dinletebilirsin bebeğine. Hem ne kaybın olur ki. Sen de bebeğin de biraz rahatlamış olursunuz. Ben de Bebeğim ve Biz dergisinin verdiği CD ile yoga yapmaya başladım kızlar. Henüz iki defa yaptım ama o kadar rahatlatıcı bir şey ki. Hepinize tavsiye ederim. Üstelik CD olunca evde istediğiniz saatte yapabiliyorsunuz. İnanılmaz esniyorum ve bebeğin bile yerinin genişlediğini hissediyorum.

Minik Kalimero, bu olayı sadece bizimle paylaştığın için sağol. Biz inanıyoruz ki pazartesi günü güzel haberlerle geleceksin doktordan ve hepimizi sevindireceksin. Dualarımız seninle. Birazcık daha sabretmen gerekiyor rahata ve ışığa kavuşmak için...

canım ben 20. haftadan beri dinletiyorum ama klasik müzik değil malesef..çoğunlukla sakin ninni tarzı melodiler , dönence nin müzik kısmını çıkardım onu dinletiyorum..ayrıca güncel şarkılarsırnaşık şey demet akalın , gülben ergen bazen ibo :teytey: napim çocuk doğuncada onları duyacak bütün gün evde mozart dinleyemem ki canım ..a.s

Julianne cım bende bugün dergilere göz attım bebeğim dergisiydi galiba baktım yoga cd si wardı bu ayın ama hamilelik sonrası yoga dediği için almadım senin dergideki bu cdmiydi ben hamilelik sonrası dedi die almadım :)

sakuracım hoşbulduk..ama dedimya ben tatilden döneli 2 hafta oldu nerdeyse..
iyiyim hayatım umarım sende iyisindir..:1hug:
3 gündür kk ya giremiyodum ilerimin yoğunluğundan..ama okudum bütün yazdıklarınızı..

canım ben bugün mozart ve beethoven dinlettim büyük bi kulaklığımız var o kulaklığı karnıma geçirdim. o dinledi bende kısık sesle tv izledim.ilk başta nasıl tepik attı bir görseniz sonrada sakinleşti sanırım hoşuna gitti.hergün aynı saatte dinleticem bakalım arıycakmı dinletmediğim zaman:dance:

yaa bende cd almak istiyorum şu yogayı yapmak istiyorum dr neslihan iskit in hamilelik yogası cd si çok güzelmiş bi alamadım denk getirip bulamadım eşime söylicem alsın iyice vakit geçmeden yapayım diyorum

hamilelik sonrası dediği için almaman iyi olmuş canım çünkü riskli hareketler vardır bebek için alma sakın onu özellikler hamileler için olanını al

buarada kızlar bütün öğlen siteye giremedim çıldırdım resmen sanırım bi problem vardı ondan bişey yazılmamıştır kesin

Canım yok Bebeğim dergisindekini gördüm o hamilelik sonrası. Bu Bebeğim ve Biz dergisindeki CD'ydi. Bugün ayın son günü belki bulabilirsin hala dergiyi. Hamilelik sırasında yapılacak yoga bu.

http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=X0WMXUFQF3GT50023JMC

Bu adreste de CD'nin kendisi satılıyor. Dergiyle neredeyse aynı para. Ben dergiyi okumadım bile. İçeriği çok yetersiz geldi. Neslihan İskit diye birinin verdiği yoga dersi bu. Ben inanılmaz tavsiye ediyorum size.

Canım saol bende 1 saat önce dinletmeye başladığım andan acaip bi kıpraşmalar oldu icerde çıldırdı resmen :roflol::roflol::roflol: dediğin gibi sonrada sakinleşti

Tamam cnm not aldım alıcam mutlaka a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…