- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.101
hadi bakalım asortiecim öyle olsun..
minik kalimero umarım bu gidişinde kaybolmuştur o küçük kist.. merak etme birçok arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve gerçekten kaybolmuştu o haftalarda..
canım hatırlarsan ben ılk renklı dopplere gıdıgımde bebegımın beynınde kucuk bır kıst gorulmustu
olcumlerı yapan doktorum 26.haftaya kadar kendılıgınden gececegını soylemıstı bıze
ve bunu kontrol etmek ıcın bana ıkıncı kez olcum yapılacak normalde bır kez yeterlı goruyor doktorlar
bız cok etkılenıp aglayınca doktor 26.hafta sonunda gel bakalım kayboldugunu gorucez demıstı onun ıcın pazartesı gunu tekrar olcum yaptırıcaz
haftaya cumartesı de rutın doktor kontrolumuz olacak
canım hatırlarsan ben ılk renklı dopplere gıdıgımde bebegımın beynınde kucuk bır kıst gorulmustu
olcumlerı yapan doktorum 26.haftaya kadar kendılıgınden gececegını soylemıstı bıze
ve bunu kontrol etmek ıcın bana ıkıncı kez olcum yapılacak normalde bır kez yeterlı goruyor doktorlar
bız cok etkılenıp aglayınca doktor 26.hafta sonunda gel bakalım kayboldugunu gorucez demıstı onun ıcın pazartesı gunu tekrar olcum yaptırıcaz
haftaya cumartesı de rutın doktor kontrolumuz olacak
Selam kıslar ! Bi konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum :uhm:
Anne karnındayken bebeğe müzik dinletmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben biraz önce netten baya bi araştırma yaptım 5. aydan sonra dinletildiğinde
bebekte ruh sağlığı açısından gelişme gösterdiği vs biçok bilgi okudum ...
Çünkü bebek 20. haftadan itibaren dışardan sesleri alıyormuş !
Siz dinletmeyi düşünüyomusunuz
fikirlerinizi almak istedim( Klasik müzik tabi ) a.s.
Azocum hosgeldin, tatil nasıldı?
Kızlar bakıyorum sizin bebekler coşmuş bu aralar...
Benim oğlanlarımmmmmm gunduzleri ve de aksam yemekten sonra beni yokluyorlar sonra geceleri asla uyandırmıyorlar. Heralde kuzucuklarımın alanları dar da ondan geceleri uyuyorlar....
Selam kıslar ! Bi konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum :uhm:
Anne karnındayken bebeğe müzik dinletmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben biraz önce netten baya bi araştırma yaptım 5. aydan sonra dinletildiğinde
bebekte ruh sağlığı açısından gelişme gösterdiği vs biçok bilgi okudum ...
Çünkü bebek 20. haftadan itibaren dışardan sesleri alıyormuş !
Siz dinletmeyi düşünüyomusunuz
fikirlerinizi almak istedim( Klasik müzik tabi ) a.s.
Fater benim de senin gibi kan değerlerim düşük çıktı. Demir ve B12 vitamini eksikliği çıktı. Benim de demir hapım 2'ye çıktı. Fakat öyle bir durum ki Bir gün içinde 7 tane ilacım var ve hepsini 2 saat arayla ve aç karnına içmem lazım. Biri tiroid hapı, iki tane demir ilacı, üç tane magnezyum içiyorum. Bir de B12 vitamini var. Ama onu diğerleriyle içebiliyorum. İki saatte bir şeker gibi hap içiyorum yani anlayacağınız :)
Yağmur bence klasik müzik dinletebilirsin bebeğine. Hem ne kaybın olur ki. Sen de bebeğin de biraz rahatlamış olursunuz. Ben de Bebeğim ve Biz dergisinin verdiği CD ile yoga yapmaya başladım kızlar. Henüz iki defa yaptım ama o kadar rahatlatıcı bir şey ki. Hepinize tavsiye ederim. Üstelik CD olunca evde istediğiniz saatte yapabiliyorsunuz. İnanılmaz esniyorum ve bebeğin bile yerinin genişlediğini hissediyorum.
Minik Kalimero, bu olayı sadece bizimle paylaştığın için sağol. Biz inanıyoruz ki pazartesi günü güzel haberlerle geleceksin doktordan ve hepimizi sevindireceksin. Dualarımız seninle. Birazcık daha sabretmen gerekiyor rahata ve ışığa kavuşmak için...
Julianne cım bende bugün dergilere göz attım bebeğim dergisiydi galiba baktım yoga cd si wardı bu ayın ama hamilelik sonrası yoga dediği için almadım senin dergideki bu cdmiydi ben hamilelik sonrası dedi die almadım :)
Julianne cım bende bugün dergilere göz attım bebeğim dergisiydi galiba baktım yoga cd si wardı bu ayın ama hamilelik sonrası yoga dediği için almadım senin dergideki bu cdmiydi ben hamilelik sonrası dedi die almadım :)
Canım yok Bebeğim dergisindekini gördüm o hamilelik sonrası. Bu Bebeğim ve Biz dergisindeki CD'ydi. Bugün ayın son günü belki bulabilirsin hala dergiyi. Hamilelik sırasında yapılacak yoga bu.
http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=X0WMXUFQF3GT50023JMC
Bu adreste de CD'nin kendisi satılıyor. Dergiyle neredeyse aynı para. Ben dergiyi okumadım bile. İçeriği çok yetersiz geldi. Neslihan İskit diye birinin verdiği yoga dersi bu. Ben inanılmaz tavsiye ediyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?