- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.141
kızlaaar buarada size ne söyliycem bakın kız anneleri kulak verin eskidenyeni doğan kız bebeklere karıncanın yumurtasını sürerlermiş koltuk altına bacaklarına bikini bölgesine kollarına falan yani kıllancak olan yerlere ve o kız tüysüz olurmuş.muş dediğime bakmayın gerçekten de öyle.
ve ben dün gittim aktardan karınca yumurtası yağı aldım hatta burda da birara reklamı vardı.daha ilk kullanımda yarı yarıya azaltıymuş ve 6 seans ta nerdeyse bitiriyomuş ve fiyatı sadece 10ytl iki damla kullanıyosunuz sadece.tamamiyle doğal bir ürün olduğu için yüzdede kullanılıyor ben bıyıklarıma da kullanıcam.doğan bebişlerinize sürün de zavallılar bizim gibi eziyet çekmesinler bari.ben kullanmaya başlıycam c.tesi sire gidiyorum sonrasonda hemen sürücem walla bence sizde kullanın çok kısa sürede ve çok ucuza kurtulun bu illetten.markası "TALA" sahtelerine dikkat edin üzerinde arapça yazıları olanını alın.sitesine de girip araştırabilirsiniz
kizlarr merhaba.benim cok buyuk bir sorunum var mahvaldum ben ya kac gundur.basurum iyice canimi yakmaya basladi.hatta bugun kanamaya basladi.yarin dr.a gidicem.benim gibi olan varmi?
ah şekerim akşamları kocalarımız filan geliyorya onlarla ilgileniyoruz..yemekti , çaydı , meyveydi sohbet filan derken öyle giremiyoz işte .en azından ben öyleyim diğerlerini bilmemde..ancak bir filme veya spora takılırsa tv de ancak geliyorum işte..gerçi sen şimdi benden bahsetmemişsindirde neyse havada kalmasın cevaplıyım dedim..şakkıdıay çok sıkıcı olmaya başladı bu hatunlar ya napıyor herkesin işi var heralde
bi ikimiz varız sanırım
kizlarr merhaba.benim cok buyuk bir sorunum var mahvaldum ben ya kac gundur.basurum iyice canimi yakmaya basladi.hatta bugun kanamaya basladi.yarin dr.a gidicem.benim gibi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?