2008 Kasım Anneleri

Canım bunu bende duydum ve uygulayacam bebişime gerçekten acaip bi etkisi warmış bunun deneyenlerden biliyorum bende Saol paylasımın icin tekrar a.s.

kizlarr merhaba.benim cok buyuk bir sorunum var mahvaldum ben ya kac gundur.basurum iyice canimi yakmaya basladi.hatta bugun kanamaya basladi.yarin dr.a gidicem.benim gibi olan varmi?

Yagmurcum geçmiş olsun a.s. Allah kolaylık versin çok zor bişimiş bu basur ya :çok üzgünüm:

bence hamileyken böyle karınca yumurtası yağı olsun bioder tüy azaltıcı olsun sürmeyin.

Karınca yumurtası yağı Tala bende almıştım ama sürmedim hamile kalınca bi kez bile.

Kaldı ki eskiden bebeklere sürülen orijinal karınca yumurtasıymış.Piyasadaki karınca yumurtası yağı değil.Şahsen ben kızıma elimdeki bu yağı sürmem.

ay sakın öyle yağ falan sürmeyin bırakın doğal olsunlar çıkarsa çıksın tüyleri
ilerde kendisi isterse lazer yaptırır

ay çok sıkıcı olmaya başladı bu hatunlar ya napıyor herkesin işi var heralde
bi ikimiz varız sanırım
ah şekerim akşamları kocalarımız filan geliyorya onlarla ilgileniyoruz..yemekti , çaydı , meyveydi sohbet filan derken öyle giremiyoz işte .en azından ben öyleyim diğerlerini bilmemde..ancak bir filme veya spora takılırsa tv de ancak geliyorum işte..gerçi sen şimdi benden bahsetmemişsindirde neyse havada kalmasın cevaplıyım dedim..şakkıdı

herkeze merhaba kizlar..gecmis baya uzunmus okuyamadim hepsini..

cok sükür daha iyyiiz biz,uyuduk keyfimiz yerine geldi...ama artik sag ayagimin

üzerine bastikca sanki igne varmis gibi oluyor..cok canimi yakiyor bu sis benim ya..

kizlarr merhaba.benim cok buyuk bir sorunum var mahvaldum ben ya kac gundur.basurum iyice canimi yakmaya basladi.hatta bugun kanamaya basladi.yarin dr.a gidicem.benim gibi olan varmi?

geçmiş olsun canım bende de çatlak durumu var ve zorlanınca kanıyor bu yüzden dr.uma sorduğumda bana kortos vermişti ve iyi geliyor bir kere hemen acısını azaltıyor ama tabiki dr.una sor eminim sanada bir ilaç önerecektir boşu boşuna acı çekmezsin hiç değilse

gunaydın guzel hamıslerrr

asortiecim evının ıcınde partı veren bebıslerın annelerı sıkıcı degıller canım ya :lepi:
eve gıt yemek, mısafır, koca derken pc ye vakıt kalmıyor be canım
kalsa bıle benım kocıs pc yı kıskanan cınslerden Şeniz
O yanımda olunca dunya onun etrafınfa donsun ıstıyor onun ıcın gelemıyoruz bız oglumla sahsen :CüvCüv:

günaydın kızlaaaaaaaarrrrr!!!!:dance:
nasılsınız?
ben bomba gibiyim bu sabah..
ama dün bütün gün ve akşam midemden öldüm..kafamçokkarıştı
neyse bu sabahın tadını çıkaralım..
yağmurcum geçmiş olsun canım.az kalmış.doktora gidince uygun bi ilaç verirde geçer inş.
ben bol bol meyva yediğim için hiç kabız olmadım daha çok şükür..daha öncedende olmazdım.çünkü çorba,sulu yemek,meyva ve bol suyu ihmal etmiyorum..
ya kızlar ben pek yürümüyorum yaaa..
sizler yürüyüş yapıyomusunuz? burada akşama kadar oturduğum yerde çalışıyorum.akşam yemekten sonra bi ağırlık çöküyo..2-3 akşam 9 gibi eşimle çıktık yarım saat dolaşmaya okadar..böle giderse iyice hamlanıcam ve doğumum zor olacak..:bbo:
siz napıyosunuz?
bak julicim yogo yapıyomuş,ebuka hergün yüzüyomuş..ne güzel..siz napıyosunuz?benim gibi tembel olan varmı?sırnaşık şey

ben varım tembel annee :lepi:

ne yoga ne yuzme ne de baska bırsey :1no2:
sabah evden ıse, aksam ısten eve ama aksamları yemekten sonra annemden kendı evımıze yuruyerek gıdıyoruz
ben ıs yerınde sureklı oturmuyorum sıcaga pek dayanamadıgımdan oturamıyorum
zaten oturmayı da hıc sevmem ama yuzme yoga falan yapmıyorum
kocıs haftaya gıdelım bıraz yuzelım dedı ama bakalım ne yapıcaz

hafta sonlarım daha hareketlı gecıyor
kocıs benı gezdırmeye basladı ya yoruluyorum bıle :CüvCüv:

Günaydın kızlar. Yağmur geçmiş olsun canım. Aman ne olur canın acıyor diye tuvalete gitmeyi ihmal etme. Ben de hamilelikten önce çatlaktan çok çekmiştim bilirim. Ama şimdi demir hapı sayesinde hiç kabızlık çekmiyorum. Ben de ters tepki yaptı o hap. Umarım kısa sürede iyileşirsin.

Azo'cum sen ne bakıyorsun benim o kadar yogayı övmeme. Altı üstü iki defa yaptım. Dün akşam yemekten sonra yapmayı düşünüyordum. Ama hiç de tatildeki gibi olmuyormuş. Bir kere eşimle vakit geçirmek istiyorum. Zaten çalışınca ancak 3-4 saat görebiliyorum onu. İkincisi de kolum kalkmıyor. Dün akşam var ya parmağımı bile kaldıramadım. Karnımda kasılma gibi bir şey vardı. Ya bebeğin hareketlerinden ya da gazdan bilmiyorum ama çok sertti karnım. Onun da etkisiyle bütün gece yattım valla. Sağdan sola ancak dönmüşümdür :) Bu arada beni her gören ne zaman izne çıkıyorsun diyor. Sanırım o kadar büyük görünüyorum :)
Senin midenin nesi var Azo?

canım 2 gündür yanma vardı.dün bide mide bulantısı eklendi ve lavobaya zor koştum.akşamda çok yandı midem...:1shok:
yarın öğleden sonra doktor kontrolüm var.gidince sölicem.bu sabah iyiyim ama kötü olursam diye bi ilaç yazdırırım.canım demir hapı banada ters etki yaptı..çok şükür bende kabızlık falan çekmedim başından beri...
amaaaan dün öle ballandıra ballandıra anlatınca bende dedim bizim kız ciddi ciddi yogo yapıyo..sırnaşık şey kıskanmıştım..
napıcaz böle yaaa..:sm_confused:fisfisfisben geçen int. araştırırken hamileler için bikaç basit haraket okumuştum.dur bulursam eklerim birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…