2008 Kasım Anneleri

azo o yanmayı ben 3 gun cektım
bosuna cekmısım dıyorum sımdı
doktor telefonda bır surup ısmı verdı sıp dıye kestı ya bosuna o kadar gun ezıyet etmısım kendıme
bekleme bence cunku her yemek yedıgınde olacak yıen aynı sey

ayrıca bu gece benım goguslerım fecı kasındı yaa

gunaydın kızlar
azocum gecmıs olsun mıden ıcın doktor ılac vermedımı canım
kalımerocum uzulme pazartesı gunu hayırlı haberlerle doneceksın ınsallah
yagmur77 cok gecmıs olsun ben bekarken olmustu o kanamalarım cok sukur atlattım bagırsak duzensızlıgı bendede var umarım senın de hemen gecer bol su ıc canım :CüvCüv:

Günaydın kıslar ! Gece hiç uyuyamadım hem çok sık tuvalete cıkmak yüzünden hemde sağ bacağımda uzun bi süredir ters bi harekette kasılma oluo acaip kasılıo hareket edemiyorum nefes alamıyorum acısından gece agrıyla uyandım sizdede oluomu ya yoksa sorun benimlemi alakalı

yagmurcum gecmıs olsun bende kacgundur uyuyamıyordum ama heryanıma yastık koyarak uyandım gece lavaboya bende cıkıyorum ama cok sukur kasılma tarzı bırsey olmadı bu arada kıramplar ıcın topugun yerde ayakparmakların havada olacak sekılde kaldırıp bı elınızle parmak ucundan tutup dıgerıyle bacagın arka kısmına sert bı sekılde masaj yapın dıyor kıtabımda ıstersen bı dene kramp gelınce canım gecmıs olsun

Saol cnm denerim sürekli olmuyo ama oluncada cok dayanılmaz bi acı oluo
Zaten hersey cıktı bende hamileyken bide bel agrısı cekiyorum :)) Napalım
dayanıcaz artık :)

Geçmiş olsun canım. Normal hayatını sürdürüyormuş gibi hiçbir fark hissetmeden hamileliğini geçirenlere çok özeniyorum. Hep bu tür şeyler yaşayacağız galiba. Ben de inanılmaz yoruluyorum. Bu arada canım ne kadar yaparsan yap yoga egzersiz yerine geçmiyor. Nefes teknikleri falan da öyle. Sadece kendini daha dinç hissediyorsun.

Yağmur benim tam bacağımda değil de bacağımın arasında tam eklem yerimde bir ağrı oluyor. Haftalardır bunu çekiyorum. Çok ayakta durduğumda daha da fazlalaşıyor. Doktorum magnezyum tedavisine başladı. Şimdi biraz daha iyiyim. Bu bir kas ağrısı çok rahat bunu hissedebiliyorum. Sanırım o yüzden de magnezyumlar işe yarıyor. Fakat ayakta kalırsam ve çok yürürsem yine ağrımaya başlıyor.

Gecmiş olsun cnm sanada ama benim ayakta durdugumda cok yürümekle
beliren bi agrı degil aniden durduk yerde giren bi agrı özellikle sabah yataktan
kalktıgım anlarda ama ilk defa gece uykumdan uyandım agrısıyla sanırım ters
bi hareket yaptım ama canım cok yandı

Doktoruna söyle yağmur, bir tahlille de bunun magnezyum eksikliğinden olup olmadığını anlar. Boşu boşuna ağrı çekme canım. Magnezyum eksikliğinde bel ağrılarının da çok sık olduğunu duymuştum.

Yağmur'cum, biz 2 haftadır klasik müzik dinlemeye başladık. Baby Einstein serisini dinliyoruz. Bu arada müzik dinlerken bebişimiz hareketlerini daha yumuşak hissediyorum. Normalde tekmeleri canımı bile acıtırken müzik sırasında çok daha yumuşak hereketler ediyor. Bir de geçenlerde doğum yapmış bi arkadaşla konuştum. O da hamileyken çok müzik dinletmiş. Şimdi bebiş ağladığında o müziklerden dinletiyorlarmış ve bebek hemen sakinleşiyormuş... Bu arada sırf ruhsal gelişimi değil, beyinsel gelişimi için de çok faydalıymış...

Hamilelikte hareket demişsiniz de bence ihmal etmeyin. Valle biz kocişle her akşam 3 km yürüyoruz (aheste aheste 1 saat sürüyor) Pazarları da koşu bandında orta tempoda 45 dk yürüyüş ardından havuza giriyorum. Bu arada bu yürüyüşün etkisiyle sanırım ne şişmem oldu ne de sırt ve bel ağrılarım...

Saol cnm denerim sürekli olmuyo ama oluncada cok dayanılmaz bi acı oluo
Zaten hersey cıktı bende hamileyken bide bel agrısı cekiyorum :)) Napalım
dayanıcaz artık :)

yağmurcum belinin tam olarak neresi ağrıyor yanların mı yoksa kemiğin mi eski sayfaları kontrol edemedim de kasılma falan mı oluyo ağrı olunca

Elmalıturta ne güzel yürümeye de fırsatın oluyormuş. Biz bebek düşünmediğimizden ve dolayısıyla hamilelik hiç aklımıza gelmediğinden tam bebekten önce koşu bandımızı vermiştik birisine :) Şimdi acaba tekrar alsak mı diyoruz :) Ama son günlerde ben de çıkan çarpıntıdan dolayı şimdilik bundan da vazgeçtik.

yağmurcum belinin tam olarak neresi ağrıyor yanların mı yoksa kemiğin mi eski sayfaları kontrol edemedim de kasılma falan mı oluyo ağrı olunca

Canım belimin sag tarafı sadece agrıyo oda mesela cok yorulduysam özellikle ev süpüremem yoksa tüm gece uykusuzluk cekiyorum :çok üzgünüm: cok ayakta kaldıgımda
cok yürürsem vs bel agrısı cekiyorum ama bu kasılma olayı cok ayrı bişi aniden giren bi agrı cok sık diil ama agırdıgında canımı cok agırtan bi agrı sadece senağlama

Evet canım, bu konuda disiplinli olmaya çalışıyorum... Bikaç gün ihmal etsem 2 adım atınca yoruluyorum. Ama üstüste yürümeye tekrar başlayınca yine kendimi enerjik ve zinde hissetmeye başlıyorum. Bu arada hamilelikte çarpıntı normalmiş sanırım. Çok üstünde durmamaya çalış. Kendimi iyi hissettiğim her zaman yürüyüş ya da spor yapabileceğimi söylemişti bana doktorum. (Tabi nabzın 140'ı geçmemesi koşuluyla)

Yağmurcum geçmiş olsun.sanirim benim bikaç hafta önce 2 kez yaşadiğim gibi kramp senin kasilma dediğin..
Arkadaşlarin dediği gibi devam ederse doktorunla görüşüp mağnezyuma başlayabilirsin.belki belinede iyi gelir.
Pamukcum sanada geçmiş olsun.bu dönemde bazilar mide yanmasi bazilari mide bulantisi çekerlermiş.normalmiş..yağli şeyler yememeye özen göster.ama bastirsin mideni diye çok tuzluda yeme..malum şişmeyelim..
Valla elmali turta seni tebrik ederim.bu ne enerji..
Biz tembeliz işte..bende en kisa zamanda başlamaliyim yürüyüşe..

canım doktora gittiğinde mutlaka böbreklerini kontrol ettir belinin nersinin ağrıdığını göster kramp dediklerin yanlarına bıcak batması şeklinde oluyosa buda böbreklerinin habercisi olabilir bol bol su iç fazla yorulmaman gerekiyor sırt üstü değil yan yat
benim bebeğim idrar yollarıma baskı yaptığı için böbreklerimde genişleme oldu aynı şikayetler bendede vardı sonra bi gece cok sancılandım belimden kasıklarıma gelmeye başladı ağrı bebeğim geliyo sandım meğerse böbreklerim miş sakın unutma doktoruna söylemeyi Bu seninde aynısı olacağı anlamına gelmiyor vucudun dengesi değiştiğinden bel kemiğinde ağrıyor olabilir gece yatarken bacaklarının arasına yastık koy iyi geleceğini düşünüyorum İnşallah böbreklerinde yada idrar yollarında bi sorun yoktur ben cok cekttiğim için bel ağrısı deyince ilk o aklıma geliyorsenağlamaGeçmiş olsun canıma.s.

günaydın kızlar
julianne dün senin dediğin dergiyi bebeğim ve biz i eşime aldırdım ama o hamilelik sonrası yoga cd si veriyor senin dediğini değil.başka dergi varmı veren??
buarada allaha şükür çok rahat bir gece geçirdim wc ye bile kalkmadan deliksiz uyumuşum kaç gündür ilk defa.oğluşum acıdı herhalde annesine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…