- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.181
canım doktora gittiğinde mutlaka böbreklerini kontrol ettir belinin nersinin ağrıdığını göster kramp dediklerin yanlarına bıcak batması şeklinde oluyosa buda böbreklerinin habercisi olabilir bol bol su iç fazla yorulmaman gerekiyor sırt üstü değil yan yat
benim bebeğim idrar yollarıma baskı yaptığı için böbreklerimde genişleme oldu aynı şikayetler bendede vardı sonra bi gece cok sancılandım belimden kasıklarıma gelmeye başladı ağrı bebeğim geliyo sandım meğerse böbreklerim miş sakın unutma doktoruna söylemeyi Bu seninde aynısı olacağı anlamına gelmiyor vucudun dengesi değiştiğinden bel kemiğinde ağrıyor olabilir gece yatarken bacaklarının arasına yastık koy iyi geleceğini düşünüyorum İnşallah böbreklerinde yada idrar yollarında bi sorun yoktur ben cok cekttiğim için bel ağrısı deyince ilk o aklıma geliyorsenağlamaGeçmiş olsun canıma.s.
günaydın kızlar
julianne dün senin dediğin dergiyi bebeğim ve biz i eşime aldırdım ama o hamilelik sonrası yoga cd si veriyor senin dediğini değil.başka dergi varmı veren??
buarada allaha şükür çok rahat bir gece geçirdim wc ye bile kalkmadan deliksiz uyumuşum kaç gündür ilk defa.oğluşum acıdı herhalde annesine:))
selam kızlarrrr
yine zor gece geçirenlerden biriyim bende
hem sucaktan hem de yağmurcum senin dediğin gibi bir haftadır süren kasılmalardan
özellikle sağ kalçamdan başlayan her an kramp girecekmiş gibi kasılma yapan bir ağrı bu
gece boyu bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım
artık kaliteli bir uyku uyumak zor görünüyor
ben dr.a danıştım dün ve magnezyum yazdı hemen bugün alıcam inşallah faydasını görürüm
sağol canım paylaşım için.Bakalım linke ne varmış.arkadaşlar memurların süt izni ilk 6 ay için 3 saate çıkmış.müjde.Allah kullanmamızı nasip etsin.
haberin linkini veriyorum
http://www.memurlar.net/haber/116150/
ayy canım ben dün tüm gün film izledim.napim bende sıkıldım.baktım konular ilerlemiyor filme verdim kendimi.ay çok sıkıcı olmaya başladı bu hatunlar ya napıyor herkesin işi var heralde
bi ikimiz varız sanırım
ya hiç sorma yağmur bende sürekli bişeyler yemek istiyorum
bana da 1 kilo dedi ama buna doktor değil ben inanmadım
her öğün 1 dilimmiş:dilcikar:bakar mısın nasıl doyacaksam bir dilimcikle
uyuz doktor:mymeka:
şişkolar siziiiiii:roflol:
doymuyonuz dimi?:1shok:
valla kızlar benim iştah hep vardı vede hep yiyorum.bi kaçgün ekmeği kestim.sonra yine devam.galiba 20 ile anca bitiricem.şimdiden 9 oldu çünküsırnaşık şey
sölemesi ayıp 79 kilo oldumda...:1rolleyes:hep ÖMER KAAN ın yüzünden
,inanması güç bazıları için şakkıdıbiliyorumama ben sadece 3 kilo aldım şimdiye dek..o kadar çok yiyorum ki ..deli gibi ..saat başı acıkıyorum..ama heralde artık bından sonra alırım..eee mallluummm bebişte büyüyoooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?