2008 Kasım Anneleri

Doktorumla bu bel agrısı konusunu konustum cnm ve gösterdim kontrol ettiginde
önceden warmıydı dedi yok dediğimde bana hamilelikte ortaya cıkabilir hastalık dedi
yorulmamamı ve iş yapmamamı söyledi sonucta arastıramıyacagımıza göre mecburen
uymak zorundayım su cok iciorum canım ya yastıkta koyuyorum genelde Bakalım ama su magnezyum işini konusucam doktorumla Napalım cnm katlanıyorum kızım icin :)

Canım evet Bebeğim ve Biz dergisi Temmuz sayısıydı. Hamilelik sırasında yapılan yoganın CD'siydi. Hatta Neslihan İskit'le iki tane hamile yapıyor yogayı.

selam kızlarrrr
yine zor gece geçirenlerden biriyim bende
hem sucaktan hem de yağmurcum senin dediğin gibi bir haftadır süren kasılmalardan
özellikle sağ kalçamdan başlayan her an kramp girecekmiş gibi kasılma yapan bir ağrı bu
gece boyu bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım
artık kaliteli bir uyku uyumak zor görünüyor
ben dr.a danıştım dün ve magnezyum yazdı hemen bugün alıcam inşallah faydasını görürüm

Aynen cnm şu sıralar uykusuzluk hat safhada benim icin gece sürekli kalkıyorum
Tam uykumu alamıyorum Rahat nefes alamıyorum Sıcak felan derken uyumak dedigin
gibbi zor artık bize Sanırım bundan sonraki maraton daha zor olucak bizim icin :çok üzgünüm:

bebeklerimiz bizi şimdiden doğumdan sonraki uykusuz gecelere alıştırıyorlar herhalde
onlar için buna da katlanırız sen şu magnezyum iini ihmal etme yağmurcum

arkadaşlar memurların süt izni ilk 6 ay için 3 saate çıkmış.müjde.Allah kullanmamızı nasip etsin.
haberin linkini veriyorum
http://www.memurlar.net/haber/116150/
sağol canım paylaşım için.Bakalım linke ne varmış.
Yorumlara bakılırsa pek beğenilen bi tasarı değil bu ..
Bi çok hak azaltılmış.
ay çok sıkıcı olmaya başladı bu hatunlar ya napıyor herkesin işi var heralde
bi ikimiz varız sanırım
ayy canım ben dün tüm gün film izledim.napim bende sıkıldım.baktım konular ilerlemiyor filme verdim kendimi.

Kızlar sizlerede günaydın,anca günü aydın ettim :))
Ben de geceleri sürekli wc ye kalkıyorum.uykum da çok hafifledi.hemen uyanıyorum.anneliğe hazırlıklar yapılıyor vücudum tarafından hızla :))

bende baby einstein serisini indiriyorum netten şimdi buldu kardeşim.
Biz de dinleyelim kızımla.
benim mp3 de bi kaç çocuk şarkısı var.kızım onları çok seviyor.Atiye deniz,Tarkan seviyor.Özellikle hareketli şarkılarda tekmeliyor :)) bazen slow da dinletiyorum sakinleşsin diye.

Ya kızlar hepinize geçmiş olsun rahatsızlıklar çoğaldı mı ne?
hepsinin bi eksiklikten kaynaklandığını düşünüyorum.İnşallah doğru ilaç desteğiyle geçecektir.

benim çok şükür kramplarım az oluyor.sanırım yediğim bol peynir sayesinde oldu.

Son düzenleme:
herkese tünaydın kızlara.s. dün kimse girmedi akşam sonra da babamız geldi zaten
bizde onunla ilgilendik:asigim: bugün nasılsınız umarım herkes iyidir biz iyiyiz:lepi: bu arada
ne güzel gece hiç uyanmıyordum kendime nazar ettim
ama iki gündür uyanıyorum hemde saat tam 3 te
sonra allahtan geri uyuyorum hemen sonra sabaha karşı
sol ya da sağ bacağıma bir kramp giriyor beni zıplatıyor:a015: sonra tekrar uyuyorum
umarım en kısa zaman da bu da düzelir
bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş o yüzden sık sık lavaboya kalkıyorum demek ki:1hug:

Son düzenleme:
günaydin herkeze...biraz gecmi oldu ama burada saat suanda 12.49

yarim saat önce filan uyandim,tüm gece kac kez kalktigimi ve uyandigimi sayamiyorum artik..

asorti kramp magnezyum eksikliginden oluyormus heralde dimi?sordunmu hic doktoruna?

biz magnezyum toz içiyoruz her akşam yatmadan önce ..ben dr uma gaz sancısı yaşıyorum ara sıra ne yapabilirim demiştim o da magnezyum verdi ..hemde olası krampları rahim kasılmalarını engeller demişti..
bu arada erken doğum tehdidine karşın magnezyum ile tedavi uygulandığını da ilk kez geçenlerde nette okumuştum...

Ay kıslar daha sık acıkmaya basladım ben yaa kafamçokkarıştı Bu aralar
bişiler oluo bana ama hayırlısı CADIARZU Doktor 1 kilo alman lazım bu ay
dedi buna kendide inanmadı ama :roflol:

ya hiç sorma yağmur bende sürekli bişeyler yemek istiyorum
bana da 1 kilo dedi ama buna doktor değil ben inanmadım
her öğün 1 dilimmiş:dilcikar:bakar mısın nasıl doyacaksam bir dilimcikle
uyuz doktor:mymeka:

ya hiç sorma yağmur bende sürekli bişeyler yemek istiyorum
bana da 1 kilo dedi ama buna doktor değil ben inanmadım
her öğün 1 dilimmiş:dilcikar:bakar mısın nasıl doyacaksam bir dilimcikle
uyuz doktor:mymeka:

Bide kepek ekmegi senağlama :roflol::roflol::roflol: Yok yok walla
ben değil bi kilo kim blir kaç kilo alıcam bu ay :çok üzgünüm:

şişkolar siziiiiii:roflol:
doymuyonuz dimi?:1shok:
valla kızlar benim iştah hep vardı vede hep yiyorum.bi kaçgün ekmeği kestim.sonra yine devam.galiba 20 ile anca bitiricem.şimdiden 9 oldu çünküsırnaşık şey
sölemesi ayıp 79 kilo oldumda...:1rolleyes:hep ÖMER KAAN ın yüzünden

inanması güç bazıları için şakkıdıbiliyorumama ben sadece 3 kilo aldım şimdiye dek..o kadar çok yiyorum ki ..deli gibi ..saat başı acıkıyorum..ama heralde artık bından sonra alırım..eee mallluummm bebişte büyüyoooo..

Azocum üsülme yalnız diilsin :teselli: bende 79 um Bakalım hangimiz hangimizi gecicez :sm_cool: :sm_cool:

,

Sana hem inanmıyorum hemde sinir oluyorum eylül :mymeka: :roflol::roflol::roflol:

yağmurcum sen toplam kaç kilo aldın?
ben 70 le başladığım için..
boyum 1,67 ; çokta uzun değilim yani..
ama kilolu durmuyom.
kemiklerim ağır geliyo canııııııım.bide göbüşüm:dance:

bende şimdilik 4 kilo almış durumdayım bakalım tatil dönüşü kaç olucam dr randevum ayın 11 inde ozamana kadar kilo almamaya çalışıyorum ama açık hava deniz bol gıda ayvayı yedim bennnn(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…