- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.001
tünaydın kızlar
öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun
ne bu mutsuzluk ya hasta olanlar dışında birde mutsuzluk hakim olmuş buralara, hadi bakalım toparlanın, yeni yıl geliyor, yeni seneyi böyle karşılarsak böyle sürer gider haberiniz olsun, evet hepimiz yorgunuz, uykusuzuz ama hepimizin bu yorgunluğunun nedeni birer küçük mucize, onlar için herşeye değer biliyorsunuz, hastalıkta olacak tabi allah dermansız dert vermesin, lütfen bebişlerinizi düşünüp mutlu olun azcık, umarım bu söylediklerimden rahatsız olmazsınız, hemen silerim isterseniz
bizimde bugün aile boyu kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle geliriz
yasmın sana ve kuzuna gecmıs olsun canım
denızanası kucuk mucızem ıcın dunyaları verebılırım
sozlerınden alınmak yerıne uzerıme dusenı almaya calısıyorum ama
canımı cok sıktıkları ıcın cok fazla hayal kırıklıgına ugruyorum
yenı yıla kesınlıkle boyle gırmek ıstemıyorum ama dayanma gucum de bır yere kadar dayanıyor ıste
günaydın
yine berbat bir geceden sonra zombi şeklinde yazıyorum.herkesin h.sonu kötü geçmiş yahu,niye böyle olmuşki bu kez.
hastalarııza da geçmiş olsun.gülizcim nooldu cnm ya soğuk bişey mi içtin
ben hiç 2009 annelerine bakmıyorum bilgim yoktu bu konuda ama şaşırdım yazdıklarınıza.bilmem bana da kızarmısınızama ben çok bunaldım kızlar yaa.inanın dayancak gücüm kalmadı.gece 4 te yattık gene.kaç kere kalktığımızı ne ben ne eşim hatırlıyoruz.çok moralim bozuk.regliyim bi de,hiç çekemiyorum.inanırmısınız daha önce çok keyif aldığım emzirme olayını bile istemiyorum artık.sütüm çoktan bitti.mümtelalıktan emiyor.sütüm olsa zevkle veririm yine ama yok işte.çok ısırıyor,o minicik parmaklarıyla sıkıyor,tırnaklarını geçiriyor,çok acıtıyor çooook.vermeyince de veya tamam artık bitti deyip bıratırınca me me me me me diye başlıyor bağırıp çağırıp ağlamaya.gel de verme.heleki bu bağırığ çağırma sabaha karşı oluyorsa,sıkıyorsa verme bakalım.uyumuyorda,öyle oynuyor işte.emzik yaptı beni.herkes bebeği 1 yaşına gelince rahat eder,bi düzeni olmuştur filan,bizimki de tam tersi.daha küçükken bu kadar üzmüyordu beni.napıcam bilmiyorum,acaba düzelicek mi bigün,ümidim kalmadı artık mafoldumbeniçinizi kararttım dimi
krikitos allah yardımcın olsun canım..işin gerçekten çok zor..inşallah çok kısa sürade bulantıların geçerde rahatlarsın..mide bulantısı çok zor((
yok bacım benim oğlanlar ikiz değil aralarında günü gününe iki yaş var...cüneytim büyük karaböcüğüm küçük....
Krikitos canım sabret.Bulantı zordur, ben ağlamıştım ilk 3 ay.Umarım göz açıp kapayana kadar geçer.Bi bakmışsın ikinci yavrun kucağında sana gülücükler atıyo.Geçecek canım bu günler.Allah yardımcın olsun, sağlık versin...
desteğinize teşekkürlerkızlar.yasmincim geceyi gündüzü çok iyi biliyor,memeye bişeyler sürmeninde yanlış olduğunu okuyorum hep.doktoruna söylediğimde yapacak bişey yok diyor.benim kızım daha öncede geç yatardı zaten ama 1.30 da filan uyurdu,o saati beğenmezken şimdi mumla arar oldum mafoldumben
evet ysminim 23.00 - 03.00 arası salgılanıyormuş o hormon.bende öyle biliyorum.ama bizimkinin alakası yok hiç.ben benimkiini illede meme için uyumadığını veya uyandığını sanmıyorum.çünkü emzirsem bile süt olmadığı için tatmin olmuyor.1 aya yakın bir süre oldu süt içmeyide bıraktı.ne inek sütü ne mama içiyor.sütü bırakmasa gene daha iyiydi hemen sütünü hazırlıyodum içiyordu uyuyordu.şimdi mümkün değil.acıkmıştır deyip kaşık maması filan hazırlıyorum onu da bazen yiyo bazen yemiyo.
eşimle de hiç değiliz son zamanlarda,bazı sıkıntılarımızda varyani hiç bişey yolunda gitmiyor.hep hayatımızda daha kötü şeyler olmadığı içn şükretmekten ya da Allah korusun demekten çok sıkldım.ben daha kötü şeylerin olmamasını değil daha iyi şeylerin olmasını istiyorum ama tam tersine oluyor işte.neyse hayırlısı diyoruz her zamnki gibi.yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?