2008 Kasım Anneleri

Krikitos canım sabret.Bulantı zordur, ben ağlamıştım ilk 3 ay.Umarım göz açıp kapayana kadar geçer.Bi bakmışsın ikinci yavrun kucağında sana gülücükler atıyo.Geçecek canım bu günler.Allah yardımcın olsun, sağlık versin...

denizimin anası niye rahatsız olalım..yerden göge kadar haklısın:))ama ne yaparsam yapıyım şu ölü toprağını üzerimden atamıyorum..
yarın rejime başlıyorum..belki bu bana iyi gelir..hani kilo verince insan mutlu oluyorya:)))

Kalimerom sağol canım.Gerçekten anne olmak çok güzelmiş.Herşeye değer.Boynuma sarılıp ağzıma yapışıyo, öpüy konuşunca içime bi sıcaklık geliyo.Çok tatlılar.Yalnız beni üzen hasta olması yavrumun.Canım yavrum zor yutkunuyo..Yoksa uykusuz geceler nafile..

günaydın

yine berbat bir geceden sonra zombi şeklinde yazıyorum.herkesin h.sonu kötü geçmiş yahu,niye böyle olmuşki bu kez.
hastalarııza da geçmiş olsun.gülizcim nooldu cnm ya soğuk bişey mi içtin

ben hiç 2009 annelerine bakmıyorum bilgim yoktu bu konuda ama şaşırdım yazdıklarınıza.bilmem bana da kızarmısınızama ben çok bunaldım kızlar yaa.inanın dayancak gücüm kalmadı.gece 4 te yattık gene.kaç kere kalktığımızı ne ben ne eşim hatırlıyoruz.çok moralim bozuk.regliyim bi de,hiç çekemiyorum.inanırmısınız daha önce çok keyif aldığım emzirme olayını bile istemiyorum artık.sütüm çoktan bitti.mümtelalıktan emiyor.sütüm olsa zevkle veririm yine ama yok işte.çok ısırıyor,o minicik parmaklarıyla sıkıyor,tırnaklarını geçiriyor,çok acıtıyor çooook.vermeyince de veya tamam artık bitti deyip bıratırınca me me me me me diye başlıyor bağırıp çağırıp ağlamaya.gel de verme.heleki bu bağırığ çağırma sabaha karşı oluyorsa,sıkıyorsa verme bakalım.uyumuyorda,öyle oynuyor işte.emzik yaptı beni.herkes bebeği 1 yaşına gelince rahat eder,bi düzeni olmuştur filan,bizimki de tam tersi.daha küçükken bu kadar üzmüyordu beni.napıcam bilmiyorum,acaba düzelicek mi bigün,ümidim kalmadı artık mafoldumbeniçinizi kararttım dimi

yasmın canım hemen ıyılesır ınsa allah kucuk kuzun
ıhlamur falan ıcırebılıyormusun bılmem ama cok faydası oluyor
sanırım sabah aksam usuyor anıl kuzu

benım oglumda yanaklarımdan tutup gozlerımı yalıyor
annnıeee dıyor
herseye deger onun hareketlerı
allahım herkese nasıp etsın

bır de babaları hep tatlı olsalar baska bırsey ıstemıyorum

Denizannem haklısın ama ben çok yoruldum , inan gözümü açamıyorum , evde iki hastayla uğraşmak beni çok yıprattı , iş güç of ya biraz silkelenip kendime gelmem lazım ama bende hastalanıyorum sanırım : ((

Ya bide minik maymunum o kadar tatlıydı ki , masum , canı acıyor , halsiz gelip gelip koynuma girdi bütün gece , uyuyamadım ama onun o halini syeretmekten gece nasıl geçti anlamadım tabi acısı şimdi çıkıyor , gözlerimi açmakta zorlanıyorum iş başında : (( aman bebişim iyi olsunda ben uykusuz kalıyım hiç sorun değil : ))

Saphiram neden kızalım sana , senşn evdekinin aynısından bende de var.. ne düzen var ne başka birşey dediğin gibi küçükken bile daha rahattı , bende meme olayından bıktım usandım artık , sürekli emiyor , ısırıyor , cimcikliyor , bazen fryat edesim geliyore ama o kadar masum ki bişey de yapamıyorum : (( canım hepimiz yaşıyoruz bunları sanırım , inşallah kısa sürede biter diyorum başka da birşey diyemiyorum : ((

saphira sizede geçmiş olsun diyeyim, meme bağımlılığı kötü bir durum

andiş izin alma şansın varsa eve gitsen canım, biliyorum evdede dinlenilmiyor ama en azından iş düşünmezsin, geçen hafta bende öyleydim çok az uyuyarak gittim bir ara derste kızlar korkmuşlar bayılıcam falan diye, hatta bir derse biraz geç çıktım müd. yar. bişii konuşuyorduk beni aramaya gelmişler:))

kalimero demek gözünü yalıyor haaa yavrum benim sevgisini gösteriyor işte

Saphiram madem yine durmuyo sabaha kadar verme göğsünü.Yada caydırcı şeyler yap.Hani bu ikiniz için de iyi olur.Yoksa sütün ne sen acı çek nede o aç kalsın.Sütten kestiğinde mama falan daha tok tutar.Yada uymadan yedirirsin yemek, gece ikinizde uyursunuz.Karanlıktan çıkarma, geceyi anlasın.Ya hoş bunları diyorum ama her bebek farklı.Yalnız bişi biliyorum zamanla ağırlaşır Duru da.Sen memeden soğutmaya bak.Ucuna falan bişi sür ekşi.Dene bakalım..Üzüldüm ben içim kararmasından çok.İlk 3-4 ayı hatırladımda(

krikitos allah yardımcın olsun canım..işin gerçekten çok zor..inşallah çok kısa sürade bulantıların geçerde rahatlarsın..mide bulantısı çok zor((

teşekkürler canım mertteki gibi hamileğin sonuna kadar devam ederse yanmışım ben ama bunda mertteki gibi değilim bu daha farklı mertin bulamaçlarını yaparken yedirirken kokusundan görüntüsünden miğdem bulanıyor o kadar

teşekkürler canımcım inşallah buna inanıyorum ji bu sefer 12 haftada bitecek ne olur bitsin lütfen bitsin :)

saphiracım bizde biraz önce andinayla telde onu konuştuk resmen yapışık geziyoruz ardayla memeyi çıkarttığım zaman vuruyo bana ağlıyo meme meme die memesiz uyumuyor olmadık yerde sarılıyo göğsüme meme meme die bende çok sıkıldım ama şuan sabrediyorum işe başlayacağıma yakın yavaş yavaş kesicem 2 yaşına kadar diyolar her yerde ama 1,5 yaşta idealdir bence

saphiram canım kıyamam sana çok üzüldüm yazdıklarına bazen meme vermek bile işkence gibi geliyordu bana seni anlıyorum seviyoruz çok seviyoruz ama bazı zamanlardada off aman diyoruz napalım ben mert 8 aylıkken bıraktığında memeyi çok üzülmüştüm erken bıraktı die ama meğer bölesi iyimiş çünkü şimdi iyice bağlancaktı ama veremiycektim hamileyim diede allah beni seviyormuş ki 8 aylıkken bıraktırdı.
canımcım göğsğne limonla karabiber karışımını sür canım çok koymadan karabiberi bir arkadaş 2 yaşındaki kızına öle bıraktırdı memeyi belki işe yarar biraz ağlıcam tatlı kızım ama artık bırakmazsada 2 yaşına kadar bırakmaz bu canavar memeci

desteğinize teşekkürlerkızlar.yasmincim geceyi gündüzü çok iyi biliyor,memeye bişeyler sürmeninde yanlış olduğunu okuyorum hep.doktoruna söylediğimde yapacak bişey yok diyor.benim kızım daha öncede geç yatardı zaten ama 1.30 da filan uyurdu,o saati beğenmezken şimdi mumla arar oldum mafoldumben

krikitosum ve sedoşum süt olsa 2 yaşına kadar emzirmek isterdim ama boş memeyi emiyo kuru kuru.ayy içime fenalık geliyo bazen,içim çekiliyo sanki.sizede oluyormu kızlar

Saphiş psikolojinin bozulmasındansa denemeni tavsiye ederim.Başka yapılacak bişi yoksa birkaç damla limonun ne zararı var?Ben bu durumu hiç yaşamadım ama uykusuz gecelerin nasıl gerdiğini biliyorum.Süt olsa sabret derim.Ama boşu boşuna ikinizinde böyle olmasını istemem.Bir de bişi duydum.Büyüme hormonu akşam 10-12 arası salgılanıyomuş.Bi çocuğun en geç 10 da uyuması gerekiyomuş.Meme işini çözersen belki herşey yoluna girer.İnşallah düzelir canım..

evet ysminim 23.00 - 03.00 arası salgılanıyormuş o hormon.bende öyle biliyorum.ama bizimkinin alakası yok hiç.ben benimkiini illede meme için uyumadığını veya uyandığını sanmıyorum.çünkü emzirsem bile süt olmadığı için tatmin olmuyor.1 aya yakın bir süre oldu süt içmeyide bıraktı.ne inek sütü ne mama içiyor.sütü bırakmasa gene daha iyiydi hemen sütünü hazırlıyodum içiyordu uyuyordu.şimdi mümkün değil.acıkmıştır deyip kaşık maması filan hazırlıyorum onu da bazen yiyo bazen yemiyo.
eşimle de hiç değiliz son zamanlarda,bazı sıkıntılarımızda varyani hiç bişey yolunda gitmiyor.hep hayatımızda daha kötü şeyler olmadığı içn şükretmekten ya da Allah korusun demekten çok sıkldım.ben daha kötü şeylerin olmamasını değil daha iyi şeylerin olmasını istiyorum ama tam tersine oluyor işte.neyse hayırlısı diyoruz her zamnki gibi.yapacak bişey yok

Zaten mutluluklarda huzursuzluklarda hep üst üste gelir.Umarım Durunun uykusu düzene girer ve hayatınızdaki herşey düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…