- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.981
günaydın arkadaşlar..
kötü bi hafta sonu geçirdim..çok hastayım çokk..hasta hasta da işe geldim bugün..
ishal ,kusma, midemi üşütmüşüm..çok kötüydüm..şimdi biraz daha iyiyim ama elimde ayağımda hiç can yok..sanki üstümden buldozer geçmiş gibiyimm..
cumartesi gecesi acile gittik..orda bi iğne yaptılar..iğnenin yeri hastalığımdan daha çok canımı acıtıyo..resmen sağım tutulmuş..iğneyi yapan gece gece niye geliyonuz diye saplamış gitsin...
benden böyle kızımla kocişim iyi allahtan..neyse onlar hasta olmasında ben iyileşir giderim..
bu arada hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun..
gunaydın hatunlar
berbat bır 3 gun sonrası yıne ısımın basındyım
yorgunum
gecmıse bakamıyorum 3 gun amma konusmussunuz
umarım bır sorun yoktur
Yaa bu 2009 Kasım anneleri nekadar aceleci daha bir ayları geçmeden hemen zayıflama telaşna düşmüşler.Bide ara ara girip okuyorum.Hemen hemen hepsi çıldıcağım diye başlıyor sinirlerim altüst diye kapatıyor.Çok sabırsızlar çok.Ya kızlar bizde aç çekmedik ama hiç böle konuştuğumuzu hatırlamıyorum
yasminim sanada geçmiş olsun(bol bol c vitamini al..sen bize lazımsın canım..kendine dikkat et:))
Tüm fıstıklara günaydın.Gülbeşeker senin oğlanlar ikiz mi? Ayırca iyi vakit geçirmişsin biz tüm hafta sonu eve kapandık.Bir tek cumartesi dışarı çıkmak sayılırsa hemen oturduğum binanın yanındaki parka çıktık o kadar.
Gülizcim,Maytabım sizlerde de çok çok geçmiş olsun.Ama hasta halinle bile komiklik yapabiliyorsun ya alemsin canım ya.İğneci demek kızdı sapladı ha.Hala gülüyorumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?