- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.201
yağmurcum sen toplam kaç kilo aldın?
ben 70 le başladığım için..
boyum 1,67 ; çokta uzun değilim yani..
ama kilolu durmuyom.
kemiklerim ağır geliyo canııııııım.bide göbüşüm:dance:
Ya nasıl bir ayda bir kilo alınıyor ki. Yemeden yaşamamız lazım sanırım bunun için. Azo ve Yağmur hiiiiç kendinizi yalnız hissetmeyin ben de 79 olmuşum. 9 kilo aldım ben de. Gerçi birçok kişi çtok kilo almadın diyor ama ben her yerimden farkediyorufm bu kiloları. Özellikle bacaklardan ve basenden. Azo el kadar bebeğe suçu atmasana sen bakim :) Ömer Kaan'ın suçu ne. Çocukcağız bir kilo bilem olmadı daha. Hep bizim suçumuz :) Benim de canım bugün hani ikimizin çok sevdiği iki şey vardı ya, onun bi tanesini çekiyor. Vallahi dışarı çıkan biri olsa istiycem. Ne yapsam acaba diye düşünüyorum. Yarına kadar nasıl beklesem
toplamda 4 kg aldım. ben de fazla mı yavaş gidiyorum nedir:)) her şeyi yiyorum ama bir tek tatlı yemiyorum en başından beri. bir kere tiksindim o zamandan beri ağzıma herhangi tatlı bir şey süremiyorum bile. o yüzden sanırım az kilo aldım. meyve ve meyve suyunu eksik etmiyorum. hamur işi de yiyorum. oysa genelde çok çabuk kilo alırım, şaştım kaldım valla. gebe kalınca kesin 20 kg ile bitiririm diyodum, du bakalım nolcek. son aylarda asıl altın vuruş oluyormuş :))
eylul166 sen nasıl basarıyorsun hem yeyıp hemde kılo almamayı :1shok:
kepek ekmegı yıyorum aksamları hıc ekmek ve pılav yemıyorum
ama hep acım
yanı bıraksam gunde 2 ekmek yerımde ben kucuk sandvıc ekmeklerı ıle ıdare etmeye calısıyorum ve 6,5 kılo aldım yaa
şimdi kızlar..
bişi sorcam(konuyu kapatıyomda..sırnaşık şey)
hastaneye giden arkadaşlar..özel hastaneye..
doktorunuza sordunuzmu normal doğumda muhakkak yanınızda olacakmı?
yani özelde belkide..
hastaneye gidiyoz ya biz.diyelim normal doğum yapıcaz.ee saatin garantisi yok.gece gündüz.. hangi saat olursa olsun geleceklermi doğuma?
ben yarın gidince sorucam.çünkü bizimki bazen gittiğimde acil sezeryan oluyo.randevuları 1-2 saat erteliyolar.ama hiç normal doğuma gitti doktor bekleyin demediler..
ee eğer kendisi giremeyecekse ben niye özele gidiyom? dimi ama?
siz sordunuzmu hiç?
biz o işi hafta sonu mangalda hallettik ..haşlama fazla sevmem de..neyse canı çekenler için kolay; mevsimi zaten alıp yaparlar artık..yada kocişlerine naz yaparlar..iyi iyi sevindim.en şişko ben değilmişimlayhayhoy
julicim yaaa..ne istiyo canın?
ben bu aralar hrşeyi istediğimden hatırlayamadım.
ama benim canım kaç gündür süt mısır çekiyo:1shok:
haftasonu pazardan alıp düdüklüde pişirmek lazım..oooh afiyetle..
ayyy yazmasamıydım ya canınız çekerse???
çekerse söleyin kızlar sizede getiririm...:asigim:
şimdi kızlar..
bişi sorcam(konuyu kapatıyomda..sırnaşık şey)
hastaneye giden arkadaşlar..özel hastaneye..
doktorunuza sordunuzmu normal doğumda muhakkak yanınızda olacakmı?
yani özelde belkide..
hastaneye gidiyoz ya biz.diyelim normal doğum yapıcaz.ee saatin garantisi yok.gece gündüz.. hangi saat olursa olsun geleceklermi doğuma?
ben yarın gidince sorucam.çünkü bizimki bazen gittiğimde acil sezeryan oluyo.randevuları 1-2 saat erteliyolar.ama hiç normal doğuma gitti doktor bekleyin demediler..
ee eğer kendisi giremeyecekse ben niye özele gidiyom? dimi ama?
siz sordunuzmu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?