2008 Kasım Anneleri

Ya nasıl bir ayda bir kilo alınıyor ki. Yemeden yaşamamız lazım sanırım bunun için. Azo ve Yağmur hiiiiç kendinizi yalnız hissetmeyin ben de 79 olmuşum. 9 kilo aldım ben de. Gerçi birçok kişi çtok kilo almadın diyor ama ben her yerimden farkediyorufm bu kiloları. Özellikle bacaklardan ve basenden. Azo el kadar bebeğe suçu atmasana sen bakim :) Ömer Kaan'ın suçu ne. Çocukcağız bir kilo bilem olmadı daha. Hep bizim suçumuz :) Benim de canım bugün hani ikimizin çok sevdiği iki şey vardı ya, onun bi tanesini çekiyor. Vallahi dışarı çıkan biri olsa istiycem. Ne yapsam acaba diye düşünüyorum. Yarına kadar nasıl beklesem

Azocum aynıyız yani seninle bu kadar olur :roflol:
Bende aynı basladım iste seninle benim boyumda 1.69 felan
bende kilolu durmuorum cok ama nasıl o kdr kilo alabiliorum
sasıorum walla senağlama

eylul166 sen nasıl basarıyorsun hem yeyıp hemde kılo almamayı :1shok:

kepek ekmegı yıyorum aksamları hıc ekmek ve pılav yemıyorum
ama hep acım
yanı bıraksam gunde 2 ekmek yerımde ben kucuk sandvıc ekmeklerı ıle ıdare etmeye calısıyorum ve 6,5 kılo aldım yaa

Walla vericez sonra julicim öle die teselli ediorum kendimi :roflol:
Bende sadece göbekten alıorum ne basen ne bacak ne kol minnacık oralarım :teytey:

toplamda 4 kg aldım. ben de fazla mı yavaş gidiyorum nedir:)) her şeyi yiyorum ama bir tek tatlı yemiyorum en başından beri. bir kere tiksindim o zamandan beri ağzıma herhangi tatlı bir şey süremiyorum bile. o yüzden sanırım az kilo aldım. meyve ve meyve suyunu eksik etmiyorum. hamur işi de yiyorum. oysa genelde çok çabuk kilo alırım, şaştım kaldım valla. gebe kalınca kesin 20 kg ile bitiririm diyodum, du bakalım nolcek. son aylarda asıl altın vuruş oluyormuş :))

Walla takdir ediorum az kilo alanları ne diim :dilcikar:
Ben su içsem yarıo arkadaş senağlama

iyi iyi sevindim.en şişko ben değilmişimlayhayhoy
julicim yaaa..ne istiyo canın?
ben bu aralar hrşeyi istediğimden hatırlayamadım.
ama benim canım kaç gündür süt mısır çekiyo:1shok:
haftasonu pazardan alıp düdüklüde pişirmek lazım..oooh afiyetle..
ayyy yazmasamıydım ya canınız çekerse???
çekerse söleyin kızlar sizede getiririm...:asigim:

Azoooooo, nerden bildiiiiin :)))))) Yattım yere okuyunca. Nasıl canım çekiyor. Burnuma kokusu geliyor böyle anlatamam :))) Evet ben de düdüklüde evde yapsam diyordum şimdi kendi kendime :)))

şimdi kızlar..
bişi sorcam(konuyu kapatıyomda..sırnaşık şey)
hastaneye giden arkadaşlar..özel hastaneye..
doktorunuza sordunuzmu normal doğumda muhakkak yanınızda olacakmı?
yani özelde belkide..
hastaneye gidiyoz ya biz.diyelim normal doğum yapıcaz.ee saatin garantisi yok.gece gündüz.. hangi saat olursa olsun geleceklermi doğuma?
ben yarın gidince sorucam.çünkü bizimki bazen gittiğimde acil sezeryan oluyo.randevuları 1-2 saat erteliyolar.ama hiç normal doğuma gitti doktor bekleyin demediler..
ee eğer kendisi giremeyecekse ben niye özele gidiyom? dimi ama?
siz sordunuzmu hiç?

ya valla ben zaten hafif balık etiydim sengözlerimebaksanab yani 73 - 74 civarı hamile kaldım 76 yıl şimdi yani 2- 3 kilo filan almışım ..ya ben kilo almaya çok müsait bir yapıya sahibim aslında ama nasıl böyle oldu bende anlamadım doğrusu..

Azocum benim bildiğim özel gidenler eger özel hastanede yapıosa doktor özel hastaneye gelio
ama eger devlette dogum yapıcaksa nöbetciyse die biliorum nöbetci denk gelmesse baska doktor girio die biliorum kuzenimin esi 9 ay özel gitti dogumevinde nöbetine denk gelemedi ve baska doktor yaptırdı dogumunu tabi bu benim bildigim yanlıs mı biliorum acaba CADIARZU

biz o işi hafta sonu mangalda hallettik ..haşlama fazla sevmem de..neyse canı çekenler için kolay; mevsimi zaten alıp yaparlar artık..yada kocişlerine naz yaparlar..
alıverir adamcağızlar napsınlar..

ben bunu 2 ay evvelınden sordum kendısıne
gece bıle olsa gelıyorum dedı
hatta bır gece evvel gece 1 de geldım dedı kadın bır tırnaklamıs onu dogum yaparken gosterdı garıbım :CüvCüv:

allah hayırlısı ıle kolay dogumlar nasıp etsınde kımselerı sıkıntıya sokmadan ve kendımız sıkıntıya gırmeden alalım bebıslerımızı kucagımıza :Saruboceq:

ayyyy ben de toplam 6 kilo aldım veeee 66 oldum maşallah tosun oldum canımm
bu arada mısır istedi canım benim hadi bakalım napcazzz

Bu konudan ne yazık ki ben de muzdaribim. Benim doktorum da prof. ve normal doğumlara girmiyor. Ne yapacağımı hala düşünmüş değilim ama normal doğumda önemli olanın zaten ebe olduğunu ve doktorun sadece doğum anında yanınızda olduğunu söylüyor herkes. Benim doktorumda eğer normal doğum istersen zaten nöbetleri bile hastanede asistan tutmuyor. Bir doç. mutlaka oluyor. Güvenebilirsin ayrıca ben de o gün kim nöbetçiyse onunla görüşürüm demişti ama bilmiyorum. Henüz düşünmedim. Daha detaylı bir şekilde bir sonraki ay doktorumla bu konuyu görüşmem lazım sanırım.

ben nedense doktoruma henüz doğumla ilgili bişey soramıyorum..ne bilim sanki ooo daha çok var dur bakalım diycek gibi geliyor..o yüzden birdahaki ay filan düşünüyorum sormayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…